שאלה לכולם

be the change

New member
שאלה לכולם

לאחרונה התחלתי לחשוב קצת אם לספר לאימא שלי על הנטיה הזאת, היעדר המיניות. החלטתי להיוועץ בכל מי שמוכן לעזור כאן. האם סיפרתם להורים שלכם על העובדה שאתם א- מיניים? ואם כן מתי, ואיך הם קיבלו את זה? [נ.ב.- תמיד מכאיב לי קצת לקרוא כאן]

be the change

New member
המחשבה על הדברים שאני לא אחווה אף פעם

על כמה בטח קשה לחיות עם הא- מיניות הזאת בהמשך. על פשרות שאני אולי אצטרך לעשות. אני חיה עם זה ביומיום וזה לא מטריד אותי כמעט אבל כשאני נכנסת לכאן אני מקבלת את זה בבום לפרצוף.

wingate

New member
דווקא כאן אני מרגישה טוב

יש חלקים אחרים ברשת שגורמים לי להרגיש כמו חייזר שגילה שכרטיס הסים שלו לא עובד על כדור הארץ. למשל, מדי פעם אני קוראת את האתר הזה: http://www.textsfromlastnight.com עכשיו, ברור לי שהוא 99% מומצא, ולא הודעות טקסט אמיתיות (לפחות, אני מקווה למען הכבד של האנשים האלה שההודעות האלו לא אמיתיות). אבל התוכן הכה מיני שלהן גורם לי לתהות "האם זו הצורה שבה עובד המוח הממוצע? האם זו הסיבה לירידה בתפוקת העבודה בעולם המערבי? האם אנחנו צריכים לדאוג לעתיד האנושות?" בעיקר, זה גורם לי להרגיש מאוד לא שייכת.

inbardaf

New member
מאיפה הבאת את זה?

אני מבינה שממש משעמם לך בעבודה... ולמה את חושבת שזה מומצא? וגם אם כן - אני לא אתפלא אם זה 'מבוסס על סיפור אמיתי'...

wingate

New member
לא זוכרת כבר

אני חושבת שהייתה על זה כתבה קטנה בגרדיאן.

inbardaf

New member
למה את חושבת שקשה לחיות עם זה?

ואלו פשרות את חושבת שתצטרכי לעשות? דווקא אני, מאז שהגעתי לפורום, מרגישה הרבה יותר טוב. הקלה. סוף סוף עוד אנשים כאלה! אז יש באמת חיים שלא סובבים סקס כל הזמן? אז יש סיכוי לקשר עם מישהוא שזה לא מעניין אותו? יש דבר כזה גברים שלא חושבים ורוצים סקס!!!!!!! מי היה מאמין... לי הפורום הזה נתן גם תקווה וגם כיף של אנשים להיות חברה שלהם.
ולגבי הדברים שלא תחווי אף פעם - טוב, אותי אישית זה לא הטריד מעולם, הדברים האלה.. (ואני לא מדברת דווקא על מיניות, אני מדברת באופן כללי.) כאילו שאנשים מינייים חוווים ה-כ-ל. תמיד יהיו דברים שלא תחווי. למה לעסיק את עצמך במה שבכל מקרה לא מושך אותך? רק כי כולם אומרים שזה כיף? לא מצליחה להבין את זה...

be the change

New member
היה לי חבר שהיה מיני במשך כמעט שנה

זה היה קשה. אבל נראה לי יותר קשה לחשוב שבתור א- מינית כמות האנשים ש"מותר לי" להתאהב בהם מצטמצמת בצורה מאוד מאוד משמעותית. ולגבי זה שאנשים מיניים לא חווים הכל, את בהחלט צודקת, אבל יש להם נתוני פתיחה טובים יותר...

inbardaf

New member
לגבי שאלת ה'בן-זוג'

טוב, זה משהו שעולה פה כל הזמן בפורום. הקושי למצוא מישהו. מצד שני, כמו שאמרו בעבר, גם לאנשים מיניים מאוד קשה למצוא בין זוג מתאים באמת, כי אחרי הכל, יש הרבה דברים שצריך להתאים.. לגבי נתוני הפתיחה - עם סקס זה חזות הכל והאושר הגדול עלי אדמות - צודקת. בעיני, זה כ"כ שולי ולא מעניין ויש כ"כ הרבה דברים אחרים הרבה יותר מעניינים, מעשירים וחוויתיים, כל שאני ממש לא מרגישה בתחום הזה עם נתוני פתיחה נחותים. אולי אפילו הפוך...

wingate

New member
ובכל זאת

סקס הוא לא מרכיב חובה בזוגיות; בן זוג דווקא כן - ויש פה מעט מאוד אנשים. אין מה לעשות. מבחינה מספרית (לא איכותית) אין כאן הרבה מבחר. מה גם שהרבה אנשים לא רוצים להגיע למפגש הפורום כי במדינה כה קטנה, אתה תמיד יכול לפגוש אדם שאתה מכיר שיוציא אותך מהארון בחיים שמחוץ לפורום.

be the change

New member
מצחיק שאת קוראת לזה לצאת מהארון

זה עניין מבחינתך שאנשים ידעו את העובדה הזאת עלייך? אגב, [וזה באופן כללי מעניין אותי לגבי א- מיניים אחרים] זה צריך להיות דווקא *בן* זוג?

wingate

New member
לצאת מהמגירה?

בעניין *בן* זוג, אני הטרו. אבל מבחינה רומנטית, אסקסואלים מכסים את כל קשת תחומי העניין. ובנושא היציאה מהארון - כן, זה מפריע לי שידעו את זה עלי. אם אנשים היו מקבלים את האסקסואלית, זה לא היה מטריד אותי; אבל מאחר ורוב האנשים ה"רגילים" חושבים "היא רווית טראומות/היא מעולם לא פגשה גבר שידע מה הוא עושה/היא חסרת בטחון/אף אחד לא רוצה אותה והיא מכנה זאת אידיאולוגיה"... טוב לי שהם לא יודעים.

inbardaf

New member
לי אישית ממש לא מפריע שידעו

נכון שלאנשים קשה לקבל את זה. גם כאלה שחשבתי שקיבלו והבינו, בדיעבד, התברר שהם קיבלו אותי, אבל לא את מה שאמרתי. הם עדיין חושבים שאין דבר כזה ושזה נובע מסיבות כאלה ואחרות כמו שציינת. שיהיה. לי אישית זה לא ממש מפריע. עצם זה שאני מספרת על זה, גורם לשיחה להתפתח על זה וזה עולה כל פעם מחדש. לאט לאט אנשים מתחילים כן להפנים שיש דבר כזה והמודעות לזה עולה ומי יודע, אולי ככה עוד מישהוא יגלה שהוא כזה. אני גם מפנה הרבה ידידים שלי לכאן שיקראו ויראו מה זה. במיוחד חשוב לי שידעו שאני כזו - דווקא בגלל הרצון לבן-זוג כזה. אני חושבת שזה מגדיל את הסיכויים שלך להגיע לאחד כזה ומנגד להמנע מכאלה שלא...

snoopytush

New member
ראיתי קטעים מיוטיוב

ויש הרבה אמיניים שלא אכפת להם אם הפרטנר הוא בן או בת

p019

New member
אני מעדיפה שידעו

רק בתור עוד עובדה אלי. אני בעיקר רוצה שכמה שיותר אנשים יפנימו את קיומם של א-מיניים ויקבלו את זה כעובדה. ואם אנחנו לא נפרסם את זה, מי יעשה את זה בשבילנו?

AL212

New member
אני הרגשתי

שמספרית גם אין מבחר באתר היכרויות "רגיל". לא יודע איך הגברים שם, אבל הנשים נשמעו לי בדיוק אותו דבר. הדרישה הראשונה שלי היתה פשוטה - פרופיל שלא מופיעים בו הביטויים "מחפשת את החצי השני שלי", "אביר על הסוס הלבן", "ראש על הכתפיים". זה כבר צמצם את המבחר ל-10%
בקיצור, אם היו נותנים לי לבחור בת הזוג מהפורום הקטן הזה, או מאתר היכרויות, הייתי מעדיף לבחור מכאן.

wingate

New member
ובכן

בברור, זאת שמחפשת את החצי השני שלה היא אמבה, זאת שמחפשת את האביר על הסוס הלבן היא סנצ'ו פאנצ'ו, וזאת שמחפשת מישהו עם ראש על הכתפיים פשוט לא אוהבת גברים עם צוואר. בהנחה שאתה לא חד תאי, דמות ספרותית או בולדוג - נגזר עליך גורלך.

AL212

New member
../images/Emo6.gif

זה באמת אלגוריתם סינון ממש מוצלח. אני שוקל לרשום עליו פטנט.

inbardaf

New member
את צריכה רק אחד - אני מניחה לפחות... ../images/Emo8.gif

אז גם אם המבחר מצומצם, הוא עדיין איכותי, זה אמור להספיק. גם שמתי לב שהרבה מתלוננים שאין אנשים בפורום או לחילופין שהתכנים בפורום לא לרוחם, אבל אל כותבים בעצמם. זו דוגמא קלאסית לאיך אנחנו יוצרים את המציאות של עצמנו... ככל שתכתבו יותר, ככל שהפורום יהיה יותר חי, הוא ימשוך יותר אנשים ויהיה יותר עשיר בנושאים ובני זוג פוטנציאלים. ומפגש פורום הוא דרך לא רע בכלל. גם אם יש כאן מישהוא שמכיר אותך, אני מאמינה (במיוחד אחרי המפגש) שאף אחד לא יוציא אותך מהארון (או המגירה..) אנשים כאן יודעים לכבד פרטיות של אחרים. זה לפחות הרושם שאני קיבלתי.

למעלה