שאלה לכולם...

mgirl

New member
תראי קרן

יש גבול לכמות הסליחות שבנאדם יכול לבקש. ויותר גרוע - את כמעט ולא מבקשת סליחות. יש משהו מאוד מעוות בתפיסת העולם שלך, שאת חושבת שאת יכולה לסחוט מאנשים סודות, לצעוק אותם באמצע אוטובוס מפוצץ בנות ועוד לחשוב שזה כלום. שאת יכולה לקרוא לי 'מפגרת' כל מילה שניה, ולצפות שאני לא אעלב. אולי זה מסתדר עם החברות שלך מהכיתה, אבל מה לעשות שאצלי זה לא ככה. את צריכה לשפר בה-ר-ב-ה את היחס שלך לאנשים, כי מתישהו גם שירה ושילת והאחרות יבינו שדי, שזה לא בסדר, ואת תישארי לבד. תירוצים תירוצים, את יכולה להגיד שרצית למחוק וזה נשלח. חופשי. אבל מה לעשות שאני לא מאמינה. אף אחד לא ביקש ממך להודיע לעולם שיש לי ידיד בשם בני. כי למה נראה לך שזה מעניין מישהו? ואפילו אם כן, למה נראה לך שאני רוצה שהם ידעו את זה?!?!?!?! אז בינתיים, אני צריכה לחשוב אם אני בכלל רוצה להישאר איתך בקשר. כי אני לא רבה עם אנשים בדר"כ. לא הייתי ברוגז איזה 4 שנים. אני מדברת עם כו-לן. אפילו הכי סנוביות. אבל יש גבול מסוים, ואת חצית אותו.

lali37

New member
אם כל הכבוד

דבר כזה כותבים במסרים ולא בפורום

mgirl

New member
אוקיי את צודקת...

מצטערת... (ליאור/הדסה אם אתם רוצים אז תמחקו)

tamarhp

New member
נכון אבל

גם לא מסרים כמו מה ש"מחורפנת שכמוני" כתבה. וחוצמזה שאת לא מכירה את הנפשות הפועלות מקרוב, אז בד"כ את צודקת ולא כותבים כאלו דברים, אבל נראה לי שזה מקרה יוצאדופן אם אנחנו רוצות לחנך את קרן פעם אחת ולתמיד.

lali37

New member
אם אתן רוצות לחנך מישהו

אז לא צריך לבייש אותו מול כל הפורום אולי גם היא לא הייתה צריכה לכתוב את מה שהיא כתבה בפורום אבל זה לא סותר שm girl עשתה גם משהו לא בסדר ובכלל אם מפריע לm girl שכתבו עליה משהו מול כולם אז איך היא יכולה לבוא ולעשות את זה גם??

tamarhp

New member
בסדר

היא כתבה שאת צודקת, אבל בכל זאת.. חבל שאת לא מכירה אותנו אישית...

mgirl

New member
יש הרבה הבדל

בין מה שאני כתבתי לבין מה שהיא כתבה. היא גילתה פה דברים אישים על החיים שלי, דברים שאולי לא הייתי רוצה שכל העולם ואשתו ידעו (וזה לא ככה במקרה הזה, אבל זה יכול היה להיות ככה) מה שאני כתבתי לא היה שום דבר שהיה אמור לבייש אותה, כי היא עושה את זה ולדעתי גם גאה בזה. ועובדה שכשכתבתי לה את זה באימייל או באייסיקיו או אפילו באופן אישי אמרתי לה, זה לא עזר. חשבתי שאולי תגובה לעיני הציבור תעזור יותר.

lali37

New member
אז זהו

שמה שניסיתי להגיד ואולי את לא מסכימה איתי וברור שמותר לך זה שלא משנה מה היא עשתה את לא היית צריכה לעשות את זה לדעתי ואני בכלל לא ניסיתילהגיד שמה שעשיתן זה אותו דבר או להצדיק אותה אלא רציתי להגיד שאת כעסת שכתבו עליך משהו בפורום שלא רצית שכל העולם ואישתו ידעו לכן את לא צריכה לכתוב משהו בפורום שלא צריך שכל העולם ואשתו ידעו

mgirl

New member
אוקיי

וכבר כתבתי שאת צודקת, וליאור או הדסה מוזמנים למחוק אם הם רוצים.

לדעתי...

אפשר להיות חברים אבל אותם ילדים צריכים לדעת שתמיד יש כאלה שיסתכלו על זה בצורה אחרת

לדעתי...

אתם יכולים להיות חברים אבל אתם צריכים לדעת שיש אנשים שיסתכלו על זה בצורה שונה. וזה לא מחייב שמידידים אתם תהפכו לחברים.

tamarhp

New member
מה איכפת לי

איך אנשים יסתכלו עלי? אני לא בוחרת לי חברות עפ"י איך שיסתכלו עלי. יש לי חברות מאד טובות שלומדות שנה מתחתי, ואני ידועת שיש הרבה אנשים ש"מרימים גבה" (כולל חברות אחרות ובן דוד אחד מסויים). אני לא אפסיק קשר עם מישהו שחשוב לי רק בגלל מה שהסביבה חושבת. זה שאני לא רוצה חבר זה רק בגלל התורה.

שרוך

New member
אישית אני חושב שמותר

בס"ד הי לכולם אל תהרגו אותי אבל כמו שיודע לכם הייתה לי חברה מלפני מס' חודשים שמרנו נגיעה היה קשה אבל עמדנו בזה כמו כן שמרנו איחוד ולפי דעתי אני התחזקתי מהקשר !!! אולם לאחר זמן מה נפרדנו ( את הסיבות אני לא יכתוב פה ) בכל מקרה אם הקשר מביע תועלת אין בעיה !!! חג שמח שרוך

tamarhp

New member
לכולם!

לכל הבנים שמגיבים, שימו לב. בנות הרבה יותר רגישות מבנים (רובן, לא כולן), וכשאתם אומרים שיש לכם חברה וכו', תנסו לחשוב מה ה-י-א תרגיש אחרי הפרידה. לכם זה לא יכאב כמו שזה יכאב לה. גם מסקר שנערך לפני כמה שנים, שאלו קבוצה של בנים וקבוצה של בנות - אם תכירו בן/בת יותר מוצלחים מהחבר/חברה שלכם, תחליפו אותו/אותה? הרוב המוחלט של הבנים אמר כן, הבנות אמרו לא! ההתייחסות לקשר היא אחרת לגמרי בין שני המינים, אז תחשבו על זה לפני שאתם אומרים שאין בעיה. חוצמזה, שבנות צריכות לשמור על עצמן הרבה יותר מבנים, מהרבה סיבות.

למעלה