שאלה לכולם... H-)

future prophecy

New member
שאלה לכולם... H-)

שאלה לכל אנשי הפורום.... איזה סוג אלקטרוני אתם אוהבים? אני רוצה לדעת כדי שאני אדע עם מי אני יכול לדבר על די ג`ייס ועל טראקים להחלפה! דרך אגב: אני אוהב בעיקר האוס ו דיפ טראנס!

HALLUCINOGEN

New member
תשובה......

תשמע...אני יגיד את ז ה בפשטות! עזוב אותי מדי טראנס פרוגרסיב טראנס וכל הפקה פקה פקה פקה פקה פקה הזה! בוא נדבר כמו בני אדם בכללי...יש לילה יש לילה כבד יש פסיכודלי וכל המשתמע מכך! עזוב אותי מהמונחים המפגרים האלה שאלה שחובשבים את עצמם מבינים מדברים בהם! עכשיו לסוג הלאקטרוני.....בעקרון אני אוהב את כל סוגי הטראנס חוץ מההקלאב טראנס וטראנס ממוסחר מסריח!...וחשוב מאוד אני שונא נצחונות...מאוד שונא נצחונות! בעצם זה לא טראנס......וזהו בעקרון שתיהיה לך שבת שלום!

future prophecy

New member
תשובה להליקונוגן

דבר ראשון גם אני שונא קלאב טראנס דבר שני אין לי שום דבר נגד נצחונות דבר שלישי , אולי תסביר לי מה זה ממוסחר!!!!!!!????. דבר רביעי,שבת שלום ושבוע נעים גם לך!

אז ככה..

האוס טכנו קצת אבל ממש קצת קלאב טראנס... דיפ טראנס לא אוהב משהו אבל נעביר את זה איכשהו... ואנשים מי יכול להמליץ על טראקים טובים???

future prophecy

New member
המלצות לטראקים

טוב אז זה המלצות להאוסים טובים: d.j-moiotion one-ultimate melody d.j-bonebreaker-druck paul van dyk-we came המשך יבוא...

HALLUCINOGEN

New member
המלצה נוספת!......

אנשים יש לי כלכך הרבה להמלץ לכם.....טוב אז ככה תנסו להשיג דיסק די ישן יש לי אותו אבל אני לא זוכר תשם שלו של אומן הטראקים היפני טסויושי סוזוקי. זה מעין גואה טראנס כזה משולב אם מלודיות שטיפה מזכירות נצחונות אבל זה ממש לא....האזנה נעימה אנשים!

future prophecy

New member
המלצה נוספת....

infected mushroom-neve ever land ואני ביכלל ממליץ על הדיסק שלהם b.m empire

small moves?

בחיים לא שמעתי על טראק כזה SMALL MOVES...מאיזה דיסק זה? חוץ מזה הדיסק של אינפקטד הוא על הפנים לא שווה לקנות הוא ממש גרוע חוץ מהטראק NOISE MAKER כל השאר גרועים

mr. man

New member
Intelligate

הטרק הזה יצא על התקליט של אינפקטד Intelligate/Small Moves. ובאמת הדיסק של אינפקטד על הפנים... אני לא אגיד שהם התמסחרו או משהו כי אני לא יודע באמת. אני רק אומר שהדיסק לא משהו.

future prophecy

New member
תשובה לתומר ולמר גבר

SMALL MOVES מופיע גם על הדיסק B.M empire שלדעתי זה אחלה דיסק חוץ מטראק אחד או שניים שבינהם יש את הטרארק danceing with kadafi שזה באמת גועל נפש של טראק. ואני לא חושב ביכלל שאינפקטד היתמסחרו.

הדיסק

הטראק SMALL MOVES אולי נמצא בINTELIGATE אבל הוא לא בדיסק החדש...יש לי אותו. והדיסק החדש באמת גרוע

HALLUCINOGEN

New member
תגובה לתומר

יש כזה טראק SMALL MOVES ולפי הדיסק החדש שלך אינפקטד ממוסחר פצצות ולא שווה את הקניה גם הטראק NOISE MAKER גועל נפש לפי דעתי אבל בדיסק יש טראק שנשמע יותר כמו פסקול שקוראים לו DANCING WITH KADAFI וזה לא טראנס ולפי דעתי כדאי לכם להשיג אותו חוץ ממנו הדיסק לא משהו בכלל!

future prophecy

New member
תשובה להלוקינוגן

נויס מייקר זה טראק נחמד ובקשר למה שאמרתי מקודם על דנסינג וויט קדאפי,הייתה לי טעות מסיבית שאמרתי שזה גועל נפש,היתבלבלתי עם טראק אחר. זה באמת יופי של טראק.!!! עכשיו אני עונה לתומר : אני אומר לך שאת SMALL MOVES יש על הדיסק החדש!

mr. man

New member
אתה מתווכח בכוח?

זה התקליט: Infected Mushroom- Intelligate/Small Moves (SST, July 1999) A. Intelligate 7:20 B. Small Moves 7:13 וזה הדיסק: Infected Mushroom- B.P.Empire (BNE, May 2001) 1. Never Ever Land 145bpm 7:45 2. Unbalanced (baby killer rmx) 140bpm 7:15 3. Spaniard 142bpm 7:38 4. B.P.Empire 143bpm 7:26 5. Funchameleon 145bpm 6:55 6. Tasty Mushroom 147bpm 6:56 7. Noise Maker 145bpm 7:39 8. P.G.M 140bpm 7:20 9. Dancing with Kadafi 120bpm 10:17 אני לא רואה את Small Moves בדיסק... מצטער... אז בבקשה אל תתוכח איתנו :)

future prophecy

New member
לא רוצה להיתווכח עם אף אחד...

אני לא בא להיתווכח איתכם!!! אבל אני אומר לכם שיש לי את SMALL MOVES על הדיסק. קיצקצ בוא נסגור עינין!

mr. man

New member
אז תתווכח בכוח!

או שאתה מדמיין דברים או שיש לך דיסק לא נכון או טרקים לא נכונים... מה להגיד לך?

future prophecy

New member
שאלה להליוקינוגן

אולי אתה תגיד שאני ביכלל לא מבין או שטויות כאלה אבל אתה מוכן בבקשה להסביר לי מה זה לעזאזל ממוסחר? ***דרך אגב*** הדיסק לא כ``כ גרוע!אני מדבר בתור מעריץ מושבע של אינפקטד משרום

HALLUCINOGEN

New member
FUTURE PROPHECY תגובה........

קודם כל אין את סמול מווס על הדיסק החדש ואל תתוכח איתי.....קיבלתי מדובדב תדיסק במתנה ואין שם שום טראק סמול מווס! ודבר שני הדיסק הזה הוא פשוט ירידה ברמה של אינפקטד! עכעשיו ממוסחר זה כמו מוזיקת רוק מוזיקה מזרחית שאנשים שומעים וחושבים שהם מבינים משהו...זה גם שכל אלה שעושים ממוסחר עושים את זה בשביל למכור ולהרוויח כסף מדיסקים! ושומעים את זה בטראקים של אנשים! הטראנס נהיה דבר פשוט בעל מבנה קבוע שאנשים מכינים אותו לא בגלל שזה אמנות אלא בגלל שהם רוצים למכור ולהרוויח כסף! וככה לא עושים מוזיקה תסלח לי מאוד! מוזיקה צריכים לעשות אם אהבה או שלא עושים בכללל......

future prophecy

New member
תשובה להלוקינוגן

אני לא יודע אם בדקת את ההודעות האחרונות שלי,אבל כתבתי שם שהיתבלבלתי בדיסק!!! אני מסכים איתך בקשר למיסחור של הטראנס,זה נכון שיש אנשים שמכינים טראקים פושטיים של שתים בשקל!!!(תודה שהבהרת לי מה זה ממוסחר...)! אבל זה לא נכון שאינפקטד ממוסחרים!לאינפקטד משרום יש סגנון מיוחד ורמה גבוהה שהם שומרים עליה בכל דיסק,ואני לא חושב שאינפקטד משרום עושים מוזיקה רק בשביל כסף. אבל אני לא מיתכוון להיתווכח עם אך אחד! אז שייהייה לכולנו שבוע טוב ונעים! תישמעו הרבה אלקטרוני,כנסו לסוטול ולטראנס עמוק! וזהו! :cool:

למעלה