שאלה לכולם פה..

פשוט בא לי להקיא...

לא מהחוף, אלא מאיך שאת מדברת... החוף מגעיל כי הוא מלא ערבים... ומה היו אומרים בגרמניה בשנות ה30' ? עזבו לא נלך לחנות הזאת כי היא מלאה יהודים. נקודה למחשבה.

אני מצטערת...

אבל תקראי שוב ותביני שלא הערבים הם אלו שהגעילו אותי, ואיך את בכלל משווה?!?! החוף עצמו מאוד מלוכלך ולא אסטתי...אותי הוא הגעיל! ובקשר לערבים, אני אישית לא הייתי מתה על ללכת לחוף שיש בו כל-כך הרבה ערבים...לא כי אני נגעלת מהם...אני לא אומרת שהם עוד שניה יתפוצצו בכל זאת ים וכאלה אבל זה לא סוד שהם לא מתים עליינו נכון? הייתי בחוף כמה פעמים וכל פעם נתקלתי בנער ערבי אחר שניסה לגעת בי/לשים לי רגל/להציק לי או שהוא פשוט הפחיד אותי... למה ישר לקפוץ למסקנות? ואני עדיין בשוק שהשוות את זה לגרמניה בשנות ה30'...

immortal fairy

New member
../images/Emo4.gif

"ומפוצץ באנשים מגעילים כאלה...וגם ערבים..." מה רע בערבים...? למה הם אמורים להפריע למפגש פורום? אני אחכה שתסבירי את עצמך לפני שאקבע שאת גיזענית

immortal fairy

New member
../images/Emo93.gif כבר מישהי העירה לך על זה...

אך בכל זאת, אשמח אם תשיבי לי עך שאלותיי.

הגבתי כבר על השאלות האלה

לפחות לא ישר קבעת שגרמתי לך להקיא... תקראי מה שכתבתי לה ותביני... ואם עדיין תחשבו שאני גזענית אני ממליצה לכן ללכת לחוף סידני האלי בהרצליה בשעות הצהריים ונראה אם תרצו לחזור לשמה...

immortal fairy

New member
לא ממש ענית עליהן ../images/Emo123.gif

לא ענית למה אנשים שגיזעם ערבי צריכים להפריע למיפגש פורום (לא, להגיד שילד שם לך שם רגל זו לא ממש סיבה להכליל את כל הערבים כ"הורסי מפגשי פורום" וזה גם עונה לך למה לא ענית על השאלה האחרת) וכפי שאמרתי, לא קבעתי שאת גיזענית, אני מחכה שתעני על שאלותיי ורק אז אדע

אההה

טוב זאת לא הייתה השאלה שלה.. אני לא אמרתי שזה יהרוס מפגש פורום... דיברתי על זה שמכיוון שהחוף שורץ (וזאת המילה הכי נכונה שמצאתי) בערבים ובעיקר ילדים לא ממש נעים להיות שמה... זה לא ילד אחד, נתתי דוגמא..אני אישית ישבתי בחוף (ואני אוהבת להיות בים) מפחדת להיות רגע אחד לבדי רק מחכה שנחזור, אז תחשבי לבד מה עדיף.. בקשר למפגש פורום זה בכלל לא נראה לי מקום מתאים כי רציתם מקום מבודד, בכלל ים זה לא לעניין כי חוץ משפיים שכמו שאמרתי הוא לא נגיש ביותר (אבל אפשר להפגש נניח ליד החוצות, שזה מקום כן נגיש ולעשות טיול ביחד לים דוקא די כיף...פשוט אם לא תיהיו ביחד רובכם בטח ילכו לאיבוד...)כל החופים האחרים מלאים באנשים, בייחוד סידני האלי... אני לא גזענית, סידני האלי מקום מאוד מעיק, אני לא נהנתי שמה והייתי שמה כמה וכמה פעמים...אני אפילו מכירה את המציל והבנות שלו היו איתי בבי"ס..הם היו פעם בערך הסיבה שבאנו לשמה...ויי הוא בטח כבר לא מציל..

immortal fairy

New member
אז בואי נסכם ב-

זה לא מקום טוב למפגש מכיוון שהוא מלא באנשים, ולא מתאים למפגש פורום. מקווה שהדיון הסתיים, כי זה בהחלט לא המקום המתאים...

די כבר לשחק אותה!!!

אז ככה... אני שמאלני שבא ממשפחה שמאלנית הדוקה, אני תמיד פעלתי לשלום ויחסים טובים בין הלאומים, היו לי קשרים קצרים ודיבורים מדי פעם עם ערבים ובלה בלה בלה... הבנתם את עיקרון ההקדמה... ולמרות הכל אני לא אלך בחיים למקומות בילוי שיש שם ערבים - לא האוכלוסיה שאני אוהב שיש מסביבי... בדיוק כמו שאני שונא להיות בסביבת ערסים או פרחות... ובנוסף על זה השפה הזאת עולה לי על העצבים!!! תוסיפו על זה שברגע שנמצאים שם ערבים רמת החוף תרד - תרצו או לא תרצו... עכשיו תפסיקו לזיין לה את השכל, היא מובנת לחלוטין ואני מסכים איתה ב-100%... אם אתם רוצים/לא איכפת לכם ללכת למקומות בהם יש גם אוכלוסיה ערבית - שיבושם לכם... אני לא אלך.

immortal fairy

New member
שאלה לי אלייך,

כתבת שאתה תומך ופועל למען יחסים טובים בין שני הלאומים, אז איך יהיו יחסים טובים אם אתה לדוגמא לא רוצה להיות לידם ומשווה אותם לערסים ופרחות? אתה בהחלט סותר את עצמך. ולי דווקא יותר יציק אם יהיו "יהודים" נודניקים ששמשחקים במטקות ומעיפים עלי בכוונה כדורים כדי להיתקרב, יותר מאשר לשמוע לידי כמה חבר'ה "ערבים" מדברים בשפת אימם. ובהקשר לכותרת שלך, תן לי סיבה מדוע עליי "לשחק אותה"? שבת שלום

זה לא סותר...

יחסים טובים זה שלום, זה לא חייב להיות חברות ובילויים משותפים... לא גזען ולא בטיח, אבל ויהי מה - לא אצא בחיים למקום של ערבים כמו שבחיים לא אצא למקום עם ערסים או פרחות... כי זה לא האוכלוסיה שאני מחפש, ואת יכולה לדבר עד מחר - לא אהיה בסביבתם... אף אחד לא יוכל לשנות את המנטליות, ההתנהגות והקהל שמושכת האוכלוסיה הזו או שהיא מהווה בעצמה, אם את לא מבינה את זה אז את: או תמימה או טיפשה. בקשר להעדפתך... כל אחד והעדפותיו, לא אתערב... מדוע עליך "לשחק אותה"? - אלא אם כן את כמה מיחידות סגולה, אני לא מאמין שיש מישהי שטמונה בה טוהר מושלם וחוסר גזענות מוחלט... אני בטוח שאם הגזענות שלך לא תבוא לידי ביטוי בנושא הזה, היה תבוא לידי ביטוי במשהו אחר... אז את "משחקת אותה" נערה נאורה שהדבר באמת לא מפריע לך למרות שאני מאמין שאת לא היית הולכת או נשארת שם כאשר היית רואה מסביבך בעיקר אוכלוסיה ערבית.

MaGeFa

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

וד"א , תודה , סוף סוף אני יודע איך קוראים לחוף שם.. ולזה התכוונתי כשאמרתי חוף ברצליה , הוא פשוט קטלני, וממש נחמד שם!!!

ומשום מה לירן לי נראה שזה לא יקרה!

מצטערת אבל לא צריך להסחף... עם כמה שזה מפגש פורום "סקס לנוער" לא צריך להסחף ולחשוב שמי שבא לשם הולך לתפוס זיון או משהו. שיהיה ברור לכולם! זה סך הכל הולך להיות מפגש חברותי והכרותי ואני מקווה שכך הוא אכן יהיה! קחו את זה לתשומת לבכם!

liran b

New member
לא אמרתי שיהיו..

אבל את לא רוצה מפגש שאף אחד לא ידבר בגלל שהוא מתבייש.. וכן מה לעשות זה יכול לקרות.. לא אמרתי שמי שיבוא ישר יקבל זיון.. חס וכרפס... בכל זאת אנחנו עדיין אנשים מתורבתים , קודם צריכים להכיר.. :) ואם זה ממש מפריע אפשר לקיים את המפגש כמו כל מפגש אחר שאת מכירה בקניון הגדול...אה עזריאלי .. :)

רעות צודקת פה

"גודל הציפיה כך גודל האכזבה" מי שבאל מפגש בשביל למצוא זיון זה עלוב וזה יהרוס את המפגש הרעיון של מפגש זה לצאת מגבולות המחשב ולהכיר את האדם האחר שבמציאות... אם אתם מחפשים סקס ולנסות למצוא מקום יותר "משחרר" זה יהרוס הכל תאמינו לי שאני יודע מה זה והתירוץ שלירן הביא לערוך את זה במקום יותר "נוח" כי זה נושא הפורום זה שטות כי פורום תנו לחיות לחיות עושה מפגשי פורום במכלאות ובאחו עם שאר חיות הבר? או הפורום של המחבל המתאבד עושים מפגשים פורום פצצה באמצע ת"א
זה שהנושא מדבר על סקס לא אומר שחייבים גם לעשות את זה במפגש ומי שלא יכול לשלוט על הזין שלו אז שלא יבוא למפגש כי אם כולם יבואו בשביל דבר אחד זה מתכון בטוח לכישלון כי כל אחד לא ידבר ואם כן ידבר רק ירמוז לזיון או משהו וחבל... אני מדבר פה מנסיון בתור אחד שאירגן שהתחיל את מפגשים הפורום וכבר אירןג פול מפגשי פורום ויש פה כמה אנשים שיודעים על מה אני מדבר...

למעלה