שאלה לכולם פה..

stud54

New member
להרצליה יש הרבה דרכים להגיע

ואני אומר זאת דווקט בגלל שאני הרצליני ואני מכיר תמקום ורוב הסיכויים שלמקום אחר אני לא יוכל להגיע

keren201

New member
אמממ.....אולי נארגן משהו אצלי

יש לי קוטג' גדול...... נראה,צריך להעיף את ההורים..... העניין בבירור

liran b

New member
יאללה סבבה..

אצלי בבית.. יש לי בית ענק :) ... שתי חצרות... (או שני? לא שתי.)

Bassman

New member
חצר אחורית... כן שתי! ../images/Emo13.gif

95 סופי בבגרות בלשון

מור~!

New member
אם כבר חוף

אז החוף בעתלית ממש יפה עד שנה שעברה היו עושים שם את פסטיבל סגול המזעזע אבל הוא נחמד לגמרי יש ליד גם פארק מים (מעפן), מזנון ומסעדה ואם הולכים קצת אז יש יותר פרטיות ונודיסטים על הדיונות

pshycokiller

New member
למרות שאני לא קשור לפורום.....

לכו על חוף ניצנים.... כי יש שם גם ים, גם אגם... וגם מבודד {גרתי שם}

Kite Cat

New member
רעיון טוב, לירן! ../images/Emo8.gif

והאוכל שנביא יהיה- אבטיח, תירס, מלון וכו'.... לא?!

אפשר להציע משהו לכולכם???

מכיוון שכולנו פה נמצאים בפריסה ארצית מכל הארץ תחלקו את המפגש לשלושה חלקים בארץ... האחד בצפון נגיד באיזור חיפה או בקריות... השני במרכז באיזור תל-אביב כי הריי כל הדרכים מובילות לרומא(תל-אביב) לכן יותר קל לתושביי המרכז להגיע לתל-אביב... והשלישי שיהיה באיזור הדרום לתושביי הדרום, ובגלל שאני לא מתמצא כל-כך במקומות אלטרנטיביים לפגישה בדרום אז תנסו להחליט לבד... בקיצור זה ניראה לי הפיתרון הטוב מכולם לכולנו!!!!!!!

guitar lan

New member
אתה מדבר..

על שלושה מפגשים בו זמנית לאנשים לפי האיזורים או כל פעם במקום אחר?

guitar lan

New member
אז לדעתי זה לא טוב..

כי אז מה הקטע במפגש? אנחנו לא כ"כ הרבה אנשים בפורום שיהיה אפשר לעשות כזה דבר... אני יחסית צפונית לכולם פה, ואין לי בעיה לסוע עד למרכז. ת"א או משהו.

למה לא?

זה הפיתרון הכי מצויין לכולנו.... ויש אנשים שלא יכולים לנסוע מהצפון לתל-אביב... או מהדרום הרחוק לצפון...

liran b

New member
אהה.....צבא?

בתור חייל תזכירו לי מזה צבא??? אה כן הדבר הזה שסוגרים בו שבתות ? וישנים בבסיס ? לא לא מכיר ..

כי לא לכולם יש בעיות בריאותיות

שמקבלים פול הקלות רוב החיילים "הרגילים" עושים מה שצריך לעשות... וזה שאתה בבסיס פתוח זה מינוס כי אתה קם מוקדם כל יום

liran b

New member
אחח תומר תומר..

מה קשור בעיות בריאותיות? אני בבסיס שבו יש בקושי תורנויות.. והשמירות הן פעם בכמה חודשים.. ונכון יש לי בעיה רפואית..שלא מפריעה לי לשמור.. (אני מתחיל לשמור מאוגוסט..).. אני חייל רגיל עם פרופיל 45. .. כל עוד אין לי 24 או 21 אז אני רגיל. מינוס? מה כפת לי יש לי נהג שהוא רב סרן.. לוקח אותי מהרחוב שלי ומחזיר אותי לרחוב שלי. שום שימוש בתחבורה ציבורית.. :)...

למעלה