שאלה לכולם פה..

Gum Cigarettes

New member
מה שטוב

בת"א זה שתחבורה מכל הארץ מגיעה לשם. לחוף שפיים אין תחבורה, ואם זה יארך במקום שאין אליו אוטובוסים כמו שצריך אז... אין מצב שאנשים יגיעו. אז אין טעם לארגן משהו ב"הרצליה", למשל, כי אין דרך להגיע לשם. רק לשם ההבהרה, אני לא גרה בת"א, שלא יטענו לפרוטקציות. אני גרה בישוב שנקרא בית דגן וזה ליד חיריה
.

feeler

New member
תגיד/י...

gum, את/ה מנוער לנוער? מה הקטע של "חולון אזור"? זה נשמע כמו מורל של איזור צפון... גבעתיים שולטים בנל"נ!!! ניצן, אקס אש"כ סופר שמאל ט' גבעתיים 2003

Gum Cigarettes

New member
אני בת.

מתנועת נוער שברולט, לשעבר. גיבעתיימית לשעבר, ועדיין חברה פעילה. חולון אזור זה פורום בתפוז, שפעם הוא היה שווה ועכשיו הוא... הרבה פחות.

kingshimmy

New member
לוקחים עיריה משועממת עם עודף תקציב.

גורמים לה לרכז הרבה פריקים בחור נידח באיזור תעשייה. מחממים על חום גבוה כ-20 דקות עד שיזהיב.

shualpower

New member
לא חוף ירושלים ../images/Emo41.gif

זונות בני זונות גנבו לי שם את כל התיק עם הפלאפון.. אפילו בגדים לא בשאירו לי.. אבל בכל זאת.. אני מסכים

MaGeFa

New member
אם כבר חוף , אז בהרצליה...

יש שם חוף , מבודד משו משו , ואפילו בצהריים בקושי יש שם אנשים..

liran b

New member
מהתחלה..

מי שמוכן לבוא ולהפגש בלי שום בעיות בלי ביישנות מלהפגש עם אנשים פה.. כי יהיה במפגש הזה המון דברים מוזרים לכולם פה (בגלל הנושא של הפורום והדיבור החופשי על סקס פה ועל מה עשיתי עם ההוא וההיא). מי שמוכן לקבל את זה ככה שיגיד אני מוכן או סימן של יד למעלה. בלי שום חירטוט אחר.!

../images/Emo45.gif

בקשר לאיפה... אני אישית תומך במקומות שנגישים לכולם כמו ת"א שבאמת כל אחד בקלות יכול להגיע ע"י רכבת/אוטובוס... (אני גר בראש העין - לא משוחד...) אבל אם בכל זאת תרצו מקום כמו חוף, שיהיה מבודד... ויפהפה... חוף סידני האלי בהרצליה - מדהים!

מההההה?!?!?

אני לא כותבת פה הרבה רק קוראת ואני לא מתכננת להגיע למפגש בטח הבנתם... אבל סידני האלי זה החוף הכי מגעיל הארץ!!! יותר משפיים! זה חוף שיושב מתחת למסגד ומפוצץ באנשים מגעילים כאלה...וגם ערבים... שנאתי להיות שמה!! לכו לחוף נקי...והוא גם ממש לא מבודד הוא מפוצץ באנשים... או שהרבה מאוד השתנה מאז שעזבתי את הרצליה (חצי שנה)... רוצים חוף מבודד?..לכו לשפיים...מהבי"ס שלי תמיד הולכים לשמה...בממוצע יש שמה 3 אנשים באותו זמן...נודיסטים אבל קצת... וגם זה חוף די יפה כזה ואם ממש בא לכם לתפוס פינות יש ויש פינות, וגם לא תיהיו שונים עם כל הנודיסטים האלה...חחח וסורי על הקטע הסנובי משו על סידני האלי, פשוט עושה לי חרארה החוף הזה...

אההה

וכשאמרתי שיותר מגעיל משפיים התכוונתי לזה שפשוט שפיים מלא זבלה (ופעם גם היו די הרבה מזרקים) אבל די ניקו אותו...או שפשוט התרגלתי ואני לא שמה לב...

תראי...

הייתי בו פעמיים בלילה והוא היה מהמם ומבודד מאוד... יכול להיות שביום הוא מגעיל ומלא ערבים... לא יודע... והייתי בשפיים מיליון פעם... היום הוא כבר סבבה... אבל הוא לא נגיש בגרוש...

למעלה