שאלה לכולכם....

Dawson girl

New member
שאלה לכולכם....

היי, ממצב?.... בפורום של הכיתה שלי די שונאים את הסדרה... ואני מתבאסת כל פעם מחדש לראות הודעת נאצה ל"דוסון קריק"... אז יש לי שאלה: מה לעשות למי שמשמיץ את הסדרה?... תחלקו את זה למציאותי ולא מציאותי (בקטגוריה הזו תשימו שיטות עינויים סיניות, חרקירי וכדומה)... נמש

Dawson girl

New member
אה ושימו לב לניסיון החתימה החדשה..

אמרתי לכם לעשות את זה ואני הרי חייבת לעשות את זה גם, נכון?.. אז יותר טוב מקעקוע... דו''ק בחתימה!!!!

קוקיטה

New member
פשוט תשלחי להם תמונה אחת

של צ'רלי והכל מסודר....

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif חחחחח....../images/Emo6.gif

מה איכפת לך מהם
שימי על כולם ז*ן אחד ג-ד-ו-ל

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifעינויים אמרת ?!?!? קרין פה...

אוקיי הנה מספר דרכים לגרום להם לשנות את דעתם...
שיטת החריף - כל פעם שהם משמיצים את הסדרה, לפתוח להם את הפה ולהכניס להם כפית של סחוג לתוך הגרון, הם ישתקו די הרבה זמן, תסמכי עליי תירוץ למנהלת - " סתם רציתי לבדוק אם הוא אוהב חריף "
שיטת הכסא - כל פעם שהם משמיצים את הסדרה, לקחת כסא ולהעיף אותו לכיוונם, שיטה יעילה רק תבדקי שאין חלונות מזכוכית בכיתה תירוץ למנהלת - " סתם רציתי לאמן את השרירים שלי "
שיטת באנג'י בלי חבל - לבוא לילד שהכי הרבה משמיץ לתפוס אותו מהמותניים ולזרוק אותו מהחלון תירוץ למנהלת - " סתם רציתי לבדוק את כח המשיכה "
שיטת מכונית נוסעת - לא אני לא רוצה שתדרסי אותם, אהמ, את צריכה להכין עגלת סופר ריקה להכניס את כולם בפנים ולשלוח אותם לכל הרוחות במדרגות תירוץ למנהלת - " סתם רציתי שהוא לא יפחד מרכבת הרים "
לפרטים את יכולה לפנות אליי...

מי כמוני נתקלת בכאלה...../images/Emo105.gif

יום,יום... אבל תתפלאי! הם ניתנים להשפעה! מי שמשמיץ את הסדרה בדר"כ לא רואה אותה ממש! ולא בקביעות ולכן הוא לא מבין את הדמויות ולא מבין את המעשים שלהם... פשוט תכריחי אותם לראות! תאמיני לי!!! זה עובד!!! ואם זה לא יעבוד את תמיד יכולה לתקוע להם את העיפרון בעין

shira245

New member
../images/Emo57.gif המדריך השלם! ../images/Emo57.gif

בד"כ כל מי שמשמיץ את דוסון סתם קרא איזו ביקורת רעה עליה או יש לו תדמית שלילית של תוכנית-נעורים-מטומטמת-שטחית. פרק אחד והם בטוחח משנים את דעתם.
פשוט אומרים לבנות ששונאות את דוסון-"אתם יודעות איזה שווה ג'ושוע ג'קסון??ממש להזיל ריר מול הטלויזיה
" אין כמו איזה חתיך בשביל לגרום לבנות לצפות באיזו תוכנית(כדי שהן יישארו עד הסוף את יכולה להגיד-"בסוף הפרק הוא נשאר רק עם הבוקסר!")..אחרי פרק אחד הם יהיו מכורות! הבנים זה בעיה קצת יותר מסובכת("אני יראה דוסון??מה פתאום! יש משחק
של מכבי תל אביב!)אבל משפט הקסם "היום יהיה את קייטי הולמס בביקיני"
ותזכירי לי מה זה בכלל מכבי תל אביב??!?!? אם משום הם עדיין שונאים את הסדרה עוברים לעינויים-
אבקת גיר בקפה/שוקו/קולה/מים- "רציתי לבצע ניסוי ולבדוק את ההשפעה של הגיר!"
שריפת העבודה בביולוגיה שהוא/היא הכינו במשך חודשיים- "רציתי לבדוק אם אני ידליק גפרור וישים אותו על הנייר אז הנייר ישרף!"
הפצת שמועות שיש לו/לה כינים בשיער,SARS ועוד- "מה אין לך??זה מה שאמא שלך אמרה לי!"
לספר לחבר/חברה שלו/שלה שהוא/היא בוגד/ת בו/בה- "שמעתי שהיא פגשה איזה אחד שקוראים י ושע לירי!" שמעתי שהוא פגש איזו אחת בשם חן(ג'ן) פוטר!"
מקווה שזה יעבוד!!

elior15

New member
הנה מספר עצות ממש יצא עכשיו

אז ככה אפשר להתחיל בדבר קטן ונחמד לכל מי שזורק מילה לא טובה על דוסון קריק זה לקחת דבק חם אבל ממש חם ולהדביק עם הדבק תמונה של דוסון קריק על הקורבן.... השיטה הידועה השניה היא בעצם לדבר על זה כל שניה שיוצאת כל פעם שזה שלא סובל תסידרה נמצא באזור אז דברו על הסידרה על הפרק שהיה ועוד ועוד שיטה שלישית לפוץץ אותו מכות מזה מי הוא שידבר ככה על הסידרה חתיכת ** **** **** *** **** (אני נגד אלימות ושוחר שלום אבל צריך להגן על הבית
)

Dawson girl

New member
יו אנשים!!!!

אתם קורעים אותי כל פעם מחדש.... (ע''ע התקרית עם הילה, אליאור וקרין בצ'ט ביום ו' בערב. נמש התפוצצה מצחוק) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו, יצא. שניה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחלה שיטות עינויים!! אני מודה שלא הייתי חושבת על זה בעצמי. לכן מוחות מעוותים כמו אלו של קרין, שירה ואליאור מצוינים!! ואליאור- אכן צריך להגן על הבית... ברור מאליו! בייי ותודה! נמש

למעלה