שאלה לי

The Nazgul

New member
שאלה לי

אני רוצה לקנות את הטרילוגיה הראשונה של מלחמת הכוכבים באמזון, ויש לי כמה שאלות: 1. אתם יודעים במקרה כמה עולה מחיר המשלוח? והאם צריך לשלם במכס? 2. תוך כמה זמן זה מגיע? וכמו כן, אם אתם יודעים על איזו דרך להשיג את הסרטים בארץ, כי כבר בדקתי בספריות דיוידי רבות, והרבה חנויות, ובאף מקו אין... תודה מראש THE NAZGUL

The Nazgul

New member
אה ושכחתי משהו...

אם אני קונה את הדיוידי, אפשר יהיה לראות אותו גם בארץ? או שהוא מקודד באופן שונה?

henney

New member
תשמע

ניסיתי פעם לקנות באמאזון (וזה אפשרי) אני לא חושבת שצריך מס. וזה מגיע בערך חודש (אני חושבת) זה גם תלוי מתי אתה מזמין. אפשר גם לשלם קצת יותר, וזה יגיע תוך שבועיים-שבוע-3 ימים (אני סתם נותנת דוגמאות) בקשר לקידוד. אני לא חושבת שיש קידוד, זה לא קשור זה לא פלייסטיישן (אם יש לך ניסיון, המשחקים בארה"ב לא מתאימים לזה של ישראל). אני לא חושבת שיש מס, ואם יש הוא נמוך. את הסרטים החדשים בארץ באריזה אי אפשר להשיג (לא קיים כזה). אפשר את הישנים. את השני והשלישי אפשר לקנות בניפרד, ואת הסרט הראשון כבר לא מיצרים (ואישית, אני שמחה )

DDN

New member
לגבי הקידוד

רוב מכשירי הDVD תומכים במולטיזון ארה"ב זה אזור 1 אירופה וישראל זה אזור 2 אם הDVD שלך הוא לפחות מ3 השנים האחרונות, לא אמורה לך להיות בעיה.

Gilliana

New member
זה ממש לא מדויק

להיפך - רוב מכשירי ה-DVD אינם תומכים במולטי-זון, בפרט מכשירי ה-DVD התומכים בפורמטי DIVX ומאפשרים לצפות בקבצי AVI ו-MPEG. הייתי מציעה לבדוק את המכשיר הספציפי ולוודא כי הוא תומך במולטי-זון לפני שמזמינים וזורקים כסף לחינם.

henney

New member
יש לי די וי די ענתיקה

והכל עובד אצלו, אפילו צרובים

DDN

New member
תומכים כמו נינג'ות

אבל לא תמיד מגיעים ככה מהחברה. לגבי הDVDים קוראי הDIVX עם יציאת USB, אם תדברי עם החברה שמכרה לך, או עם התמיכה שלהם, הם יתנו לך קובץ ביוס לעדכן

fox047

New member
מצטרף לשאלה

גם אני מעוניין בכל הסאגה ל-dvd. איפה אפשר להשיג את זה בארץ? אני מכיר את אמאזון ואיביי, אבל עדיף בארץ ואני לא מוצא.. אני מכיר את הבעיה עם האזורים, ויש לי מולטיזון (או יותר נכון יש לי 2 מכשירים שכל אחד מהם תומך בשיטה שונה). תודה בן

henney

New member
יש לי את הסאגה

אבל לא מהארץ:) אתה יכול לקנות את הטרילוגיה הישנה, ולקנות בנפרד את הסרט השני והשלישי. כרגע כבר לא עושים את הראשון. פשוט תיקנה באמאזון

Gilliana

New member
תודה על המידע ../images/Emo13.gif

לדעתי כם אפשר להוריד את העדכון מהאינטרנט, לפחות למכשיר שלי יש אפשרות עדכון אינטרנטית ואני בהחלט אנסה, שוב תודה.

fox047

New member
אז איפה אני משיג את הטרילוגיה הישנה?

בארץ כמובן..

henney

New member
אפשר למצוא

באוזן השלישית (עושה שם 200ש"ח) תנסה אולי בסטימצקי...

fox047

New member
בסטימצקי אין אבל...

ובאוזן השלישית יש כמה דברים: מארז של הטרילוגיה הישנה או כל סרט בנפרד (הישנים והחדשים בדיוידי). לא כתוב מחירים, אני אברר. בכל מקרה מה ההבדל בין מהדורה מקורית (original verion) לבין מהדורה מיוחדת (se) שניהם לדיוידי? בסרטים הישנים יש לכל סרט בנפרד מהדורה מקורית ומיוחדת, מה ההבדל (עריכה דיגיטלית אולי)? עוד שאלה- מצאתי באיביי את המוצר הזה: http://cgi.ebay.com/STAR-WARS-Full-Collection-6-NEW-DVD-BLACK-BOX-SET_W0QQitemZ230129530300QQihZ013QQcategoryZ617QQrdZ1QQcmdZViewItem זה ממש זול ויש לי מישהו בארה"ב שיכול לשלוח לי את זה, אבל התמונה על האריזה יש כיתוב ביפנית/סינית וגם רשום בתמונה trilogy אבל בפירוט של המוצר כתובים כל הסרטים, יש לכם מושג על מה מדובר? תודה לעונים בן

fox047

New member
תיקון/ הבהרה

שתי הגרסאות הן לדיוידי זו לא השאלה (לא ניסחתי את עצמי ברור), השאלה היא מה ההבדל ביניהן? שוב תודה

henney

New member
קצת בילבלת את זה

בין המקורי למיוחד... המקורי זה הגירסה של 1977 (הסרטים הראשונים ראשונים) אלו שלא עברו את השינוים הדיגיטאלים, הוויזואלים והשינויים של הסיפורים (כן, האן יורה ראשון שם). והשינויים הקוליים. אין תוספות שונות... גירסה טהורה של הסרטים שראו קודם, אלו שיצאו בקולנוע לפני 30 שנה. אני ראיתי את האריזה הזאת כשהייתי בארה"ב (ויש לי צילומים^^ אבל אני סתומה ולא קניתי שם). בכל זאת.. זה לא מרהיב וכאלה. אני כבר ממליצה לך לקנות באוזן השלישית, יש שם כתוביות בעברית ככה שיהיה לך יותר נוח וזה מתאים לדי וי די שלך, וגם האיכות של הגירסה המיוחדת יותר טובה ומתאימה לנו.

murphy13

New member
אני בעד המקורית

גרידו לא יורה בכלל (אין לי מושג לשם מה השינוי הזה, כדי להראות שסולו "מוסרי" ? הרי גרידו מכוון אליו בלאסטר). וההחטאה של גרידו נראית כל כך מאולצת... הקיסר ב TESB אינו איאן מקדירמיד, והקול - קולו של קלייב רוויל. ג'ייסון ווינגרין משמיע את קולו של בובה פט ב TESB, ולא טמוארה מוריסון (שוב חבל ששינו, הצרידות מאד התאימה לצייד הראשים). סבסטיאן שו מופיע בסיום ROTJ לצד הבובה של יודה ואלק גינס. כשהסרט צולם היה היידן כריסטנסן בן 3 בערך. כשנעשתה העריכה המחודשת, סבסטיאן שו כבר לא היה בין החיים. יש עוד עשרות שינויים, אבל להם אינני קורא "קלקולים".

fox047

New member
הבנתי

את ההבדלים בין הגרסאות- תודה. ראיתם את הקישור שנתתי? אם כן מה זה שמה? זה כל השישיה או רק טרילוגיה? מחודש או המקורי? זה באנגלית בכלל? שוב תודה לכם על העזרה, בן.

fox047

New member
באוזן השלישית-

-הטרילוגיה הישנה עולה 500 ש"ח עם תרגום ואת החדשים אפשר לקנות בבודדים ב130 ש"ח כולם יחד ללא תרגום. אז לא עדיף לקנות מאיביי (שוב תבדקו בבקשה את הקישור שלי ותגידו לי מה דעתכם- האם זה כל השישיה באנגלית? ואיך זה נראה לכם?), גם שם אין תרגום וזה הרבה יותר זול (בארץ 630 בעוד שמאיביי זה יעלה 30-40 דולר כולל הכל אם זה באמת זה כמובן)? שוב תודה רבה לכם, בן.

fox047

New member
בלי להעליב

אבל אתם יכולים להפנות אותי לפורום יותר פעיל של sw? אל תעלבו אבל הפורום פה קצת רדום, ואני מחפש תשובות בכל רחבי גלקסיית האינטרנט וקצת נמאס לי. תודה על כל העזרה, בן.

advanced soul

New member
אין פורום מה"כ בעברית שהוא פעיל יותר

כך שלצערי אין לי פתרון עבורך. אבל מה אפשר לצפות מפורום המבוסס על סדרת סרטים שנגמרה ולא יעשו יותר.

למעלה