שאלה לי

fox047

New member
ובכל זאת

יש למישהו תשובה בשבילי לגבי מה שמצאתי באיביי? זה באמת כל הסאגה וזה באנגלית? מישהו מכיר (את התמונה של העטיפה אולי)? בבקשה, מישהו אני נואש,בן.
 

DDN

New member
שלום לך

לפי הקישור שהעלית זה אכן כל הסאגה ובאנגלית. זה מה שרשום שם. .. .
 

coullette

New member
למה פסימיות?

אני רוצה לחשוב שהוא כן יעשה עוד סרטים בעתיד.הרי דובר על פרקים 7 8 9.. למרות שאם זה יצא גרוע אז עדיף שלא יעשה
 

advanced soul

New member
כי כולנו יודעים שלא יהיו עוד

(למרות שזה מה שחשבנו על טרילוגיית ה"טרמינטור", והינה ההפתעה - עוד טרילוגיה מתחילה לצאת החל מ 2009) הסרטים כפי שנעשו די מיצו את עצמם, כי הם נמרחו על תקופה (בזמן של":מלחמת הכוכבים") ארוכה מאוד וכבר כיסו את כל מה שמעניין ויכול להיות מעניין, כי כל דבר שויידר, יודה ואובי לא חלק ממנו לא מעניין, מה לעשות? חבל שהם עשו את הטרילוגיה האחרונה ככה, לכיסו את כל מה שמעניין, (במיוחד כאשר מספור של הסרטים לא נותן להם לנסות ולדחוף משהו על מה שקרה בין הטרילוגיה החדשה לישנה), הסרטים ניראים לא כסרטים על תקופה, אלא כמו תקציר חדשות, נושאים לא מוצו עד הסוף הכל מהר, חולף ורץ, סרט שכולל יותר מדי עלילה ופחות מדי עומק, ומרגישים שבהחלט מכל אחד מהסרטים של הטרילוגיה החדשה אפשר לעשות לפחות טרילוגיה, לא כולל מה שקרה בין הסרטים. בטרילוגיה הישנה זה לא כך, היא לא נראית כמו תקציר חדשות מפגר, מבזק של השעה 11. אז מה לעשות, היו יכולים להשאיר מקום ועוד טרילוגיה (לפחות אחת), אבל לא השאירו. הם אכן עשו את הטרילוגיה החדשה כאילו שבטוחים שלא תהיה עוד טרילוגיה, וניסו לכסות הכל, כל החורים, כל הסודות, כל התשובות, כל השנים המעניינות, ולהרוג את כל מי שיכול להיות מעניין.
 

henney

New member
עכשיו עושים עוד משהו

אבל זה משחק א-ד-י-ר כזה שיהיה יותר בסיגנון של "סרט" שיכסה את הזמנים בין הסרט השלישי לרביעי... וחבל! לוקאס מההתחלה תיכנן לעשות 3 טרילוגיות אבל... לא הלך וכאלה. באמת כי בסוף זה די ימאס על אחרים אני אומרת לכם!. למשל מסע בין כוכבים.. הולך לצאת עכשיו סרט 11 אני לא יודעת מה איתכם אבל זה יותר מידי באמת. הכי טוב שיוצרים את הסדרות האלה... ככה בקטנה זה יותר טוב.
 

DDN

New member
לגבי הסרט של מס"ב

לא. זה לא יותר מדי, ולמרות שאני לא אוהב את הרעיון של הסרט (פריקוול), אין כזה דבר "יותר מדי" בעולם של מסע בין כוכבים.
 

Y. Welis

New member
בעיקר כשכל הסדרות הסתיימו

והתחום כולו נעצר - חוץ מהפקות עצמאיות של חובבים שהולכים ומתמקצעים.
 

Y. Welis

New member
את השינוי בקולו של בובה פט לא קלטתי

הוא אגב לא מדבר ב'ג'די' (רק צווח), אבל חלק מהאחרים ב'אמפריה' הזכרתי כאן בשידור האחרון שלהם בערוץ 10.
 

murphy13

New member
התכוונתי ל TESB

כפי שציינתי בהודעתי - מדובר במשפטים המועטים שהוא מדבר ב TESB. בגרסה המקורית הקול הוא קולו של ג'ייסון ווינגרין, והוא צרוד ותוקפני (מופיע ביוטיוב). לרגע נשמע כאילו הוא מאיים על ויידר. מעניין מה רע בקולו של ג'רמי בולוך, השחקן שמתחת לשריון. אולי כפיצוי על השימוש בקולות של אחרים קיבל ג'רמי תפקיד קצרצר בנקמת הסית' ? בגרסה המאוחרת, כדי להיצמד לרעיון השכפול הגנטי, הוכנסו אותם משפטים בדיוק בקולו של טמוארה מוריסון (הרי הוא צריך להישמע כמו המקור הגנטי...). מה לעשות, קולו של המאורי ממש לא מתאים לדמות.
 

Y. Welis

New member
זה לא בולוק? מעניין. חשבתי שזה הקול שלו

(אגב גם פני הקיסר ב'אמפריה' אינם פניו של השחקן שנשמע, אלא איזו אשה שטרם זוהתה...). ווידאר שינה את תנאי ההסכם ברגע האחרון מן הסתם, כדי לבדוק את מקפיא הפחם. זה עיצבן את בובה כי הכסף שהובטח לו היה בתנאי שהאן חי. אבל אני לא חושב שהוא היה יכול להתנגד (מה גם שווידאר הבטיח, באופן די מוזר, פיצוי למקרה שהניסוי יכשל). כתבתי כאן בעבר שאני מעריך שאילו ניתן היה, לוקאס היה מסיף את טמוארה גם בתור כמה מחיילי האימפריה שנראים בטרילוגיה השניה, כי לא סביר שכולם 'בוזבזו' בתקופת עלייתו של ווידאר.
 

Y. Welis

New member
ואגב נדמה לי שגם וורוויק דיוויס הופיע לכמה

שניות ב'אימת הפנטום', כאחד הצופים במירוץ הפודים.
 

murphy13

New member
הנה ג'ייסון הצרוד

הנה קולו הישן של בובה פט - השחקן ג'ייסון ווינגרין. כפי שציינתי - אצל הקיסר שינו גם את ההופעה וגם את הקול. המסכה היתה קצת מגוחכת... עניין המשא ומתן בין ויידר לבובה פט מוכר, אבל טון הדיבור של ג'ייסון ממש מאיים. טמוארה נשמע הרבה יותר מנומס (חסרות לו צרות ?). דרך אגב, נדמה לי שב"אימפריה" לא צויין שמו של פט. ויידר ולאנדו קראו לו "ציד ראשים", ולא השתמשו בשם. ב ROTJ השם מוזכר פעם אחת - כשסולו מתכונן להכות אותו (הבן שלי מוקסם מהקטע הזה, והוא בן 3).
 

Y. Welis

New member
אף אחד לא קרא לו בשמו ב'אמפריה'

אבל בתסריט ובקרדיטים הוא נזכר בשמו. זה אכן קצת הפתיע את מי שראה את ה'ג'די' ולא הבין בדיוק למי האן מתכוון... הקול החדש לא זכור לי (אין לי את הגירסה החדשה), אבל העדפתי את הישן: טיפוס שלא פוחד מאיש, גם לא מווידאר.
 

henney

New member
מי לא מפחד מויידר

אני אישית ראיתי (לצערי) את הסרטים מהראשון לשני... ולכן איכשהו אבד לי הפחד מדרת' ויידר.... כי הוא זכור לי מהבחור הבכיין הזה.... אחרי כמה פעמים שקלטתי את המשמעות של כל צעד כבר אני כבר "מפחדת" אבל לא כמו שאדם שהיה בתקופה שהסרטים יצאו והכל וחבל לי,
 

Y. Welis

New member
צודקת. אם יש סיבה מדוע לא לראות את הסידרה

לפי הסדר הכרונולוגי - זו היא: הסצינה של הסרת המסיכה היא אחד השיאים הגדולים של הטרילוגיה המקורית. בגיל 11 ווידאר היה די מפחיד. לא לזמן רב, אבל לפחות בשנה הראשונה.
 

henney

New member
כן אבל עדיין

יש קטעים שאני רואה איך הוא חונק אותם ואני אומרת "וואו, מהנער הבכיין הזה יצא כזה דבר?" אבל בכל מצב אני עדיין חושבת עליו. בניגוד לאחרים אני לא חושבת שהסרטים המקדימים היו כל כך נוראיים (טוב הראשון הזה נורא) אבל עדיין חבל, זה לא קשור אני חושבת לשחקן, זה יותר מה שאמרו לו לעשות. הוא לא התחיל ליבכות סתם, אמרו לו "תתחיל להתבכיין" וחבל...
 
למעלה