שאלה לי.

שאלה לי.

אמרו לי שעדיף לי לגשת לפסיכומטרי ביולי מכוון שככה יש פחות אנשים והסיכוי לציון טוב יותר הוא גבוה יותר. יש בזה אמת? בהנחה שיש לי את כל הזמן שבעולם [עדיין חיילת.], שווה לחכות למועד מאוחר יותר לפסיכומטרי? ובכלל, על איזה מועד אתם ממליצים?

ori1705

New member
אל תקשיבי לשטויות

אין שום קשר בין מועד וציון. יש קשר בין התשובות הנכונות והציון. יש כל כך הרבה בולשיט מסביב למבחן הזה. תפתחי את הספרים, תלמדי הכי טוב שאת יכולה, ומתי שתרגישי מוכנה תגשי. אני אחרי שני פסיכומטרי ( מחכה לציון של השני מאפריל),ולא היה הבדל בין רמת המבחנים, בכל אחד היו פרקים יותר קשים ופחות קשים.. בהצלחה, בתקווה שתסיימי עם המבחן הזה במהירות האפשרית..

RedGrass1

New member
.....

שטויות, אאל"ו מחשבים ציון של מועד עם מועדים חמש שנים אחורה, ובכל אופן עם המועד קל אז קל לכולם ככה שזה לא משנה. לא משנה לאיזה מועד לגשת רק שמועד אפריל הוא המועד האחרון לשנת הלימודים הבאה באוניברסיטאות. לפסיכומטרי אפשר לגשת כמה שרוצים רק אסור לגשת לשתי מועדים רצוף, ככה שאם התיכנון הוא לעשות את הפסיכו שנה לפני שנת הלימודים עדיף להתחיל מקיסמום במועד דצמבר ככה שיהיה זמן לעוד אחד באפריל. אם זה ממש לא משנה והתיכנטון ללמוד הוא לכמה שנים קדימה אז עדיף לא לעשות את האפריל כי מחכים יותר זמן לציונים...

למעלה