שאלה לי

זה...

חינני לאישוניי... המשיכי
כשפתחת פה ת'הודעה...בהתחלה...ראיתי לו ת'נולד,אם את זוכרת... מיהרתי להצטייד בפירות העונה...(פיצוחים לא בא לי)... עוד קיצת את ממשיכה...ואני עושת עוד מישלוחה מהירקן השכונתי היקרן.

אני מזהיר אותך...../images/Emo13.gif

זה אולי מתנשא... אבל את עלולה להתאהב בי.... אולי סוף סוף תגלי שאת מסוגלת לאהוב מישהו... זוכרת את מה שכתבת בהודעה שלך...
ואני לא רק רואה מה שאני רוצה,צריך להכיר אותי כדי לדעת זאת ומי שמכיר אותי יודע..אבל באמת מכיר.

אז זהו

שאתה נקטת צד אחד נקודה בלי להבין מאיפה ואיך זה התחיל אני מאמינה שאין בגידה שמתחילה ככה סתם <במיוחד לא אצל נשים> לא אומרת שניתן להצדיק, אמרת שאין סתם.. כמו שצריך 2 לטנגו, צריך שניים להפסקתו ואם כבר חתול יקר אתה זה שממשיך כמו תקליט שבור לחזור שוב ושוב על משנתך אני שלמה עם מי שאני ומה שאני ולכן צחנה לעולם לא תהיה מנת חלקי!! עדיין מסוגלת להתבונן במראה

SecondOpinion

New member
פשוט לא נכון

לטנגו צריך שניים, זה כן. להפסיק - מספיק אחד. את לא יכולה להכריח אותו (וגם אותך אי אפשר להכריח) להמשיך לרקוד.

דיווה יש, אל תתיאש../images/Emo8.gif

מרגישה קצת כמו כלבה ליד החתולי למעלה שלא מספיק לילל ולהתלונן למה שיקלקלו לי?? אני מקולקלקת מספיק מתוקתי
}{ בואי לבקר אצלנו

חבל על האנרגיות...

"מכתב" התודעה שמבשר לך שזה נגמר יצא כבר מזמן בדרכו למעלה אל הראש.. תתכונני בימים הקרובים להודעה על... "דבר דואר חדש".. אני מנחש שיהיה כתוב שם.. משהו כמו.. אסור לגלות מתוקה, הרינו לבשר לך שזה נגמר... בגידות, מפגרת ושאר מרעין בישין... זה סתם משחקים של ילדים .. עד שה"דוור" יגיע...

למעלה