שאלה לי

ילוטייל

New member
לא מוכן - תלכי ממנו

אבל לחזור הביתה עם זרע של מישהו אחר.. אני חושב שהבחילה רק הולכת ומתגברת..

ילוטייל

New member
מה שבטוח שלא בקצה של האיבר

אם מה שהשפיע עלייך זה איברים הרי שבאמת יגיע לך מה שיבוא לך. כשהכל נמצא ב.. זה מה שקורה אחר כך. תמשיכי כך ותהרסי לילדייך את החיים. שלך הרוסים ממילא.

ב ד ר ך

New member
נשמע לי

שאת יודעת בדיוק מה את רוצה. ואת רק צריכה להוציא את זה לפועל. לא תמיד יש רגע מסויים שבו נופל ההאיסמון , לפעמים זה לוקח שנים וגם כשמגיעים להבנה שזהו יש מצבים ששוב סוחבים את זה שנים. אני הבנתי שזהו אני רוצה להתגרש כאשר הוא היה במילואים והיה לי טוב. הרגשתי רע עם ההרגשה הזאת ועדיין לקח לי אח"כ שנים להוציא את זה לפועל. בהצלחה לך

../images/Emo140.gifתודה

על התשובה אני חושבת שאני מאוד מפחדת להוציא את זה לפועל איך מקבלים אומץ איך ממשיכים להתמודד לבד

ב ד ר ך

New member
בטח שאת מפחדת

זה צעד מפחיד. זה מאוד טבעי לפחד. אבל (לפחות אצלי) החלק הכי מפחיד זה הצעד הראשון ברגע שאת עושה אותו את כבר בתוך התהליך. תשתדלי לא להיות לבד, שיהיה איתך מישהו שאת יכולה לדבר איתו על הכל, להתייעץ לפרוק מתחים. לי היה חשוב מאוד שלא לפתוח במלחמת עולם עם בעלי דאז, והכל נעשה לאט לאט עם שיחות ארוכות והבטחות שלי שאנחנו נהיה בסדר ושאני אהיה בסדר איתו שאהיה מוכנה להתפשר על דברים העיקר לא לפתוח במלחמות ,בשביל הילדים, בשביל השקט הנפשי ובשביל לא לשלם סתם לעורכי דין. לכן אם תצליחי לשכנע את בעלך ללכת לגישור תעשי לעצמך , לבעלך ולילדים חסד גדול.

ניסיתי

הוא לא מוכן הוא אומר שאם אני אחליט ללכת זה יהיה היום האחרון שבו אהיה עם הילדים ומזה אני מפחדת

ב ד ר ך

New member
כנראה שהוא

מפחד אפילו יותר ממך אם הוא מנפנף בכזה איום שהוא בולשיט. למעט מקרים מאוד חריגים של הזנחה פושעת מצד האם, נדיר מאוד מאוד שהאב מקבל משמורת ובטח שלא בגיל כזה . כך שזה נשמע לי איום סרק. מה שכן .. אם הוא איש אלים והכוונה הייתה למשהו אחר, לא הייתי לוקחת סיכון ומערבת עובדת סוציאלית כצעד ראשון את יכולה לפנות לנעמ"ת להתייעץ איתם.

מיקי 43

New member
את בוגדת מפגרת

במי בגדת כל הזמן הזה? בו ובעצמך! תולה אשמה בטיפולים ?הם אלו שהוא אמורים לאחד בינכם יותר התחתנת ולא אהבת אותו יותר מידיי אבל הלכת איתו לטיפולים את קוראת את עצמך? עכשיו תגידי לנו שאת לא מפגרת מסכנים הילדים שלך שלא בחרו למי להיוולד למי נולדו

אני מבינה

שמאוד קשה לך לשמוע שאני בוגדת אולי בגלל שבגדו בך אבל לכל דבר יש שני צדדים אולי תחשוב מה גורם לי לבגוד??? להגיע בעצבים זה הכי פשוט מאוד נוח לא לראות את הכל אני חושבת שהגזמת מעט בתגובה אתה לא יודע מי אני ואיזה אמא אני אז מבקשת ממך להתעלם ולא להגיב יותר

מיקי 43

New member
כשאת יוצאת בפרסום בנט

כל אחד יכול להגיב ואת צריכה להבין שאת עשויה לקרא דברים שלא תאהבי ככה זה בחיים ולעניין בגידה יותר פשוט לאמר לו שאת רוצה להתגרש ושזה נגמר ואז לכי תעשי מה שבא לך לבגוד זו תכונה מגעילה מי שבוגד פעם ימשיך כך תמיד וכל הפניה הזאת שלך כאן נועדה לתת לעצמך חיזוקים לבגידה להשקטת המצפון שלך ולחפש נחמה בין אולי עוד כמוך את יודעת שנגמר לך ממנו וזה מוחלט אצלך בראש אז מה מחזיק אותך קושי כלכלי? קומי ועשי מעשה תלחי ותתמודדי עם החיים ואל תצפי שהוא ירקוד לפי רצונותייך

כמו שכבר ביקשתי

אשמח אם תא תגיב יותר יש גם דרך להגיב אם היית קורא את כל מה שכתבתי לכולם היית מבין שלא מחפסת אישור לבגוד לא מחפשת שיגידו לי שאני בסדר אם כך היה הדבר לא הייתי כותבת שאני בוגדת נקודה למחשבה

מיקי 43

New member
לכי לאכול חסה שפנה

למה לכתוב בניק מצוץ יש לך ביקורת תאמרי בפנים מבלי להסתתר ולאלת כן אוהב אדם כי מה שהיא עושה זה רוע וגועל נפש ומה שאת עושה תומכת בגועל נפש כניראה שחרא נדבק לחרא

למעלה