שאלה לי

שאלה לי

מתי הבנתם שאין יותר בשביל מה להלחם אני אסביר אני נשואה + 2 נשואים כבר 5 שנים הילדים מטיפולי הפריה שדי הרסו את כל המערכת הזוגית שלנו (או שאולי אני סתם מחפשת מה להאשים) אני לא מרגישה שאני אוהבת את בעלי למען הדיוק גם לא התחתנתי כי אהבתי אותו מאוד כי לא האמנתי שאני אצליח לאהוב מישהו בכלל כיום אני בוגדת בו כבר שנה וחשבתי לא פעם על לסגור את הנישואים וכל פעם מחדש החלטתי להילחם לא לוותר בקלות שאני אנסה להיות בסדר לתקן את כל מה שאני טועה בו ואולי הכול יסתדר הפעם אני לא בטוחה שאני רוצה שוב להילחם אחרי שאמר לי "מפגרת" לא חושבת שיש עוד מה לתקן זקוקה לעצה מכם ולדעת מה היה הדבר ששבר אתכם?? מאוד מבולבל אני יודעת סליחה

מה שהיה הוא שיהיה

רע, היה לאורך תקופה מאוד ארוכה. כשהבנתי שכך גם ימשיך, שלציפיה לשינוי אין אחיזה במציאות, ושזה פשוט לא יקרה, קמתי והלכתי. אגב- להזדיין מהצד זה לא בדיוק להילחם על הקשר. לא שאני נגד או בעד, רק שלא תמכרי לנו שיט.

לא מנסה

למכור לכם שיט בשביל זה אמרתי גם את זה לא מחפשת להיות צודקת מחפשת איך להתמודד מה לעשות הלאה

יו, הוא קרא לך מפגרת???

תקראי לו חמור!!! בחייאת, אולי תלכו לגננת וזהו? ובכלל, מה חשוב מתי אנחנו הבנו " או "מה הדבר ששבר אותנו"? מה שמשנה זה מתי את הבנת, ומה הדבר ששבר אותך, לא אותנו... ודרך אגב, את כותבת שאת בוגדת בו כבר שנה, אבל חשבת בכל זאת להיות בסדר ולתקן, אבל הוא קרא לך "מפגרת" ועל זה את אומרת שאין עוד מה לתקן??? בגידה כן אבל מפגרת לא? מה אני אגיד לך, קנה מידה מוסרי תמוה ביותר יש לך...

לגבי הבגידה

כשאין לך את מה שאת צריכה את פונה למקומות אחרים אם בעלי לא מוכן לשכב איתי למשך כמה חודשים מה אני אמורה לעשות??? ולגבי מה שאמרתי לתקן כן כשהחלטתי לתקן הפסקתי עם הבגידות לא רוצה לנסות להיות מה שאני לא אומרת לכם את הכל גם את הטוב וגם את הרע ובגלל זה רוצה תשובה כנה גם אם היא לא אוהדת

ואם את בהריון בעייתי

ולא יכולה לקיים יחסים במשך כמה חודשים, אז זה נותן לגיטימציה לבעלך לבגוד בך?

אני לא רוצה

להיכנס לכל הנושא הזה של בגידה כי לכל בגידה יש כמה צדדים גם את הצד הבוגד וגם את הצד הנבגד ושני הצדדים תורמים לעניין

../images/Emo124.gif צ-ב-י-ע-ו-ת ../images/Emo70.gif

פורום 200 אתם צבועים
אז היא בגדה אז מה זה אומר
אף אחד מכם לא בגד? אתם מעמידים פנים שאתם חיים בעולם אידאלי אבל אתם לא
תסתכלו על העובדות, הם לא התחתנו מאהבה, הוא לא נוגע בה כבר כמה חודשים, אז מה היא צריכה לעשות
האם הריון בעייתי שלה היה מצדיק בגידה שלו? לא
אבל היא הייתה יכולה לספק אותו מינית בדרכים אחרות
והוא לא עושה אפילו את זה

מצוטטת

New member
אהה, אבל

בשביל זה צריך
מצו' צבועת שיער תמידית אגב... ולעולם לא יוצאת אפילו לרוקן אשפה כשהיא נטות מייק-אפ

d a n i e l s 5

New member
נו באמת......

כשהחלבן לא מספק את החלב בזמן....אפשר ורצוי להחליף חלבן ..... כי "לא נורא מחר נקנה עוד אבוקדו"...... אבל כנראה שככה זה בפורום שלך (רבאק איך יודעים את המספרים?) הבעל או האשה הם רק לסיפוק צרכים מיניים ....אין כלום מעבר לזה ? כאילו דאאאאאאאאאא בחייאת .תקרא/י את מה שכתבת כאן..... מי כאן הצבוע ?

../images/Emo45.gif מסכים

אבל לפעמים לא מחליפים את החלבן בזמן ואז חסר חלב וה-
רעבה. וברצינות, מה שאני הרגשתי כאן זה שהגיעה מישהי "מבחוץ" וביקשה עזרה מתוך מצוקה אמיתית אבל כאן היו המון תגובות מתלהמות ופוגעות. אני אמרתי שהאישה היא רק לצרכים מיניים? בשביל כוס חלב ל
יש חלבן, לא צריך פרה. מה זה הפורום שלי?

d a n i e l s 5

New member
"בגידות ואהבה אסורה"

ולא צריך להיות חכם גדול בכדי להבין מאיפה צצו פתאום ה"חברה" להגנה ...... ראה תגובתי אליך למטה .... המשך יום טוב שיהיה לכולנו.

אבל אני לא שם

יש שם תגובות בודדות שלי ואולי שאלה, זהו, זה הכל, זה כל מה שתמצאי שם ממני בשנה האחרונה. דרך אגב, שאלתי שאלה בפורום גינון, אז מה? אני גנן?

d a n i e l s 5

New member
טוב יאללה..התנצלתי כבר :)

שאני ארד על ארבע גם ? (נודניקית.איפה את כשצריכים אותך...איזה אייקון יסביר שאני בפינה ?)

למעלה