שאלה לי............

Kola86

New member
שאלה לי............

היי, אני חדשה יחסית ומתעסקת קצת בכל הנושא.. רקמשהו קטן, יש מישהו שיודע אולי להסביר לי מה זה lirp ו-lbrp ליסודות, ואיך מבצעים?. תודה ענקית..

RainBird

New member
הכשפים שם הומוריסטיים. פיקטיביים. רוצה ללמוד מאגיה, תשיגי ספרים כמו שצריך ותפני לפחות שנה מהחיים שלך עבור הנושא. וכשאני אומר ספרים כמו שצריך אני מתכוון ל- ספרים שהם לא רייבנוולף.

Kola86

New member
וואוו... איזו התקפה....

טוב שאתה לא מרביץ! סבבה אניח מכנה לפנות אפילו שנתיים מהחים שלי. זה נושא שתמיד עניין אותי ובזמן האחרון קניתי ספרים שראיתי וחשבתי שיעזרו בניהם הרבינוולף הזאת ועוד אחד של קסנדרה איזון, המדריך השלם לכישוף וטקסים. אלו הספרים שראיתי והאמת אחרי שקניתי אותם הרגשתי שעדיין לא השתנה כלום, היה כתוב על כל מה שכבר ידעתי פחות או יותר ומאגיה ת'כלס, אין שם (לדעתי) אם יש לך ספרים להמליץ לי עליהם אני אשמח.. ואם יש קבוצות לימוד... עוןד יותר טוב. אני באמת רצינית ורוצה לדעת.. אז בבקשה... אם יש לך מה להציע לי לקרוא אשמח. תודה וביי.

Diableror

New member
אממ

הספר היחיד שרלוונטי לשאלה המקורית שלה מתוך מאמרך הוא "modern magick". Diableror

Kola86

New member
תודה תודה תודה!!!!

שמחתי לקרוא את המאמר שלך תודה לך שהארת את עיניי מכל השרלטנים כמו שאתה קורא להם, שכמעט ונפלתי ברשתם... אני כותבת את זה כי בדיוק היום הייתי בחנות ספרים, סטימצקי ותחת הקטגוריה "עידן חדש" מצאתי לא מעט ספרים שקרצו לי אבל אחרי שהעפתי מבט בפנים ונזכרתי בתגובתך הקודמת אליי חשבתי פעמיים.... אני גרה באזור המרכז ועדיין נחושה ללמוד ולהמשיך לחקור בנושא אז תוכל להפנות אותי אם אתה מכיר לקבוצות לומדות באזור? אשמח מאוד, ותודה.

למעלה