שאלה לי....

UNIVERS1

New member
תרגישי טוב, ריטה ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

מסימה בהוקרה רבה!!!

spikie

New member
ריטה תרגישי טוב,סתם התלקחו כאן

הרוחות בלי פרופורציה לתוכן.אז קשה כאם בפורום לשאול שאלות חוזרות,קשה לענות בלי נזיפה,ואפילו קשה סתפ לפתוח שירשור עם "בוקר טוב" הפורום היה פורח אילו לא הטרדנו בתלונות.

linar1

New member
נא לא לדאוג לשלום הפורום ופריחתו.

יש לנו כאן הרבה אנשים טובים, גם ללא המנהלת ואקס-מנהלת. אבל אנא, באמת די עם כעסים תעברי לנתיב נחמד, כי באמת נמס. יום טוב לך, LINAR.

spikie

New member
|כלנלינאר יקרה, הפורום מורכב מאנשים

וכולם (חוץ ממני) נחמדים אך עיפים/כואבים ולכן,כשכבר נכנסים ושואלים,מצפים למענה ולא לנזיפה.אפילו אם זה כרוך בשאלות/תשובות חוזרות. לכן הצעתי לנאוה לרכז תשובות ולשים ב"קישורים"אבל גם זה הרגיז אותה. תהיו כולכם בריאים,נכנסתי בשביל העצה ויצאתי מהמקלחת שלכן.כל כך הרבה עוינות,קראתי שוב את הודעותי,נדמה לי שאני ברורה אך מבינים אותי אחרת מה שכתבתי,אז אני עפה לי.יש לי חיים עדיין ,בבית וקצת בחוץ.למרות שאיני עובדת,שתהיה לכולנו שבת נעימה.

spikie

New member
אגב לינאר,אין לי כל קשר להודעות על

"תפוז" בפורום אחר.לא מעשה ידי ולא עניני. מישהו "תפס טרמפ"אני בטוחה שבתי תסכים למחוק. ועכשיו אני באמת עפה מהמחשב לאותו.יום חדש עומד בפתח.

dorgad

New member
חברות יקרות, מה קורה פה? יותר

מיממה של חילופי דברים שאולי עדיף שלא ייאמרו. אנחנו הרי לא רוצות להגיע למקום שבו נמצא אחד הפורומים המקבילים. בבקשה, בבקשה, הימנעו מכך. חיפשתי לצרף שיר להעלאת המורל, אבל נקראתי בחזרה לעבודה, אז אולי בהמשך. יום רגוע לכולן, דור

linar1

New member
לכי לנוח ושיהיה לך יום יפה../images/Emo42.gif זה

היקר,למרות האי הבנה
שהיתה...יש כאן הרבה רצון טוב לעזור לאנשים ולחזק ותת עצה אם אפשר...להבדיל משירשור אחד אצלנו, שקצת עסק בבדק בית איני מודאגת מה תעשה בתי עם הודעה שהופיעה מייד בחוצות של האתר: זה הסטייל המקומי שם ויש שם הרבה הודעות לעג, שינאת חינם וכתובות נאצה...בטוח שזה לא תורם לבריאות של אנשים. אילו היתה רוצה, הייתה מזמן דואגת להשלטת סדר, זה מנעים לה ולאחרים/ות וזהו - שיהיה לה לבריאות, איני מתכוונת לתקן את העולם כולו
חשבון נפש, כבר אמרתי, אז שיעשו. אז שיהיה הרבה בריאות לכולנו. LINAR

מאחלת לכולנו להרגיש טוב ../images/Emo70.gif

בימים החמים האלה קשה לכולנו - אפילו יותר.. אז בואו ניקח אויר...נמשיך קדימה ונלמד מה לעשות לגבי העתיד... מחבקת את כ-ו-ל-ם ומאחלת לכולנו להרגיש טוב

UNIVERS1

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif בהחלט!

spikie

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo168.gif../images/Emo82.gif../images/Emo176.gif

linar1

New member
שבת שלום ספיקי../images/Emo24.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

ritosh

New member
תודה על השאלה. לא../images/Emo10.gifאני על הכדורים

הכי חזקים שיש לי.זה מה שמחזיק אותי.

linar1

New member