שאלה לי....

מצטערת..חדשה כאן..

ולמרות הפעם המאה ואחת....תודה גדולה

UNIVERS1

New member
שלום! ../images/Emo13.gif מה שלומך?? ../images/Emo13.gif

איך את מרגישה? מה שלום החלום המתוק?
סימה

הי..אני ככה ככה..

החום הורג אותי...אבל נקווה לטוב. החלום המתוק שלי מדהים מדהים מדהים
מה שלומכם ?

UNIVERS1

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif שלום חלום!

גם החלומות שלנו מדהימים: שני "החלומות הגדולים" כל היום בבריכה בגינה ו"החלום הקטן" התחיל לשבת ולומד לעמוד....
סימה

הפורום רווי במידע על כל מיני...

כדאי לקרוא - אפשר לעשות חיפוש או לדפדף אקרעית. אחרי קריאה, יש מקום לכל מיני שאלות הבהרה והרחבה. בהצלחה! וברוכה הבאה

נאוה היקרה ../images/Emo70.gif

תודה על המידע. נוצרת אצלי תחושה של נזיפה בעקבות הערותיך. אז מה קרה אם שאלתי שוב שאלה ששואלים פה? האם המידע לא יעזור לאחרים גם ? חבל שנוצר אצלי טעם מר בפה . חשבתי שהפורום קצת יותר לבבי

galהתשושה

New member
זה דווקא טוב שחוזרים על דברים

זה מזכיר דברים שאולי קראנו עליהם כבר אבל לא יישמנו ואולי עכשיו שהזכירו לנו את זה ננסה. יום נעים לכולם

זו לא נזיפה, זה הסבר עם אולי גם

בקשה חבויה. זהו פורום של חולי תשישות ופיברו. אצל כל אחד מאיתנו יש לזה ביטוי אחר, אבל בשורה התחתונה - לכולנו קשה עם מטלות פשוטות. יש לי המון יכולת לעזור אבל... לא פעם אני מתעייפת לא פעם, כשנדרשת תשובה - קשה לי לגייס משאבים. הותיקים יספרו לך שתשובותיי התקצרו מאוד לאחרונה. לאורך הפורום תמצאי לא פעם שאני כותבת: "אענה בימים הקרובים". לא פעם, אני סומכת על דור (שכותבת יותר ממני) או על לינאר שכבר הפנימה המון מידע שהעברתי כאן וגם ניסתה חלק מהדברים שיביאו את המידע, שיענו את מה שצריך - ללא התערבות שלי. ובכל זאת, יש שאלות שאני לא מרשה לעצמי להשאיר לאיש. ויש אנשים שפשוט פונים אלי אישית ע"ג הפורום או במסר. אני עוברת עכשיו תקופה מאוד קשה. סליחה אם עברתי קצת תוקפנית. אני חושבת שיש כאן אנשים נהדרים וחמים. אבל כולנו חולים במחלה שבה כל מאמץ גובה מחיר. אני נשברתי מניהול הפורום כי לצד ההתמודדות היומיומית הקשה שלי, ולצד הטרול שכל הזמן נמצא שם למרות שבפורום הוא כמעט ולא נראה (נכון לינאר?) "הופגזתי" בשאלות ובבקשות לסכם כך או אחרת. וכשהתמהמהתי יומיים במתן תשובה, קיבלתי "מקלחת" על למה אני לא עונה. אתמול, בעקבות הודעתך, התחלתי לכתוב ללינאר הודעה, כאן בפורום. משהו בנוסח: לינאר, אולי כדאי לסכם את המידע, או לרכז את ההודעות שמתייחסות ואז היה לי דה-ז'ה-וו לסיבות שהתישו אותי והובילו אותי לפרישה. אז מחקתי ולא שלחתי (לינאר, גם עכשיו זו לא בקשה) כולנו חולים, גם אני, גם דור (שהותקפה כאן לא פעם על מאמציה) וגם לינאר שנוטלת כרגע את עול הניהול לבדה. אז לא נראה לי שבקשה להתחשבות היא כל כך לא הולמת. יש בפורום המון חומר. את וחדשים אחרים תחשפו להרבה מעבר למה שאתם מחפשים, ואולי תעלו שאלות שיהיו מאתגרות וחדשות גם לנו, הוותיקים. בשלב כלשהו, לאחר שאצליח לעבור ולהתארגן, אנסה אולי לכתוב מאמר: "מדריך למצטרף החדש" או "מדריך למאובחן החדש" ו/או משהו בסיגנון: "איך חיים טוב עם פיברו?" ואולי בשלב כלשהו אפילו אחזור לעמוד לצד לינאר כך ששוב יהיה קל יותר עם הניהול. בינתיים, קחו בחשבון שמאחורי השמות יש אנשים שכוחותיהם מוגבלים. וכל מאמץ שמופנה (גם אם באהבה, ברצון ומתוך בחירה) לפורום - בא ע"ח היכולת לעשות משהו אחר. זה נכון לגבי זמן, אנרגיה, תשומת לב וכדומה. מקווה שהודעה זו מרגיעה את תחושת הנזיפה שחשת. מקווה שהמשך הגלישה בפורום יהיה לך נעים ובונה.

spikie

New member
אהה אני מבינה,יש מערכת סינון,אז

תשובותי לא יעברו את הסינון ולא יעלו.מי ש"מסנן" רק תעבירו את המידע לנאוה.קיץ נעיםויבש

מקווה שתרגישי טוב ושיוקל לך..../images/Emo39.gif

אני חושבת שאם בעתיד יזדמן לך לכתוב כזה מאמר למאובחן /מצטרף חדש זה יקל את חייהם של המון חולים בין אם הם נחשפים פה בפורום או שהם קוראים סמויים שלא משתתפים... מאחלת לך שתרגישי טוב

תגובה לכל מה שקורה פה

לצערי גם אני קיבלתי פעם תשובה מאד לא נעימה נראה לי שיש פה כמה חבר'ה שבאמת קצת מרחמים על עצמם יותר מידי. חלק עיקרי של לצאת מהמחלה הזו זה להפסיק לרחם על עצמנו, לא לתלות כל דבר, כל פעם שאנחנו עצבניים במחלה, יש לנו גם אחריות על התנהגות שלנו ועל התגובות.אם מישהו לא יכול לתפקד בצורה תקינה בפורום אז...שיעשה הפסקה, עדיף על תגובות לא נעימים שהוא עונה. שבת שלום לכולם!

spikie

New member
../images/Emo32.gifלנאוה../images/Emo26.gifמישהו ספג את דבריך

כנזיפה

ritosh

New member
בנות../images/Emo46.gifהחום עלה וכולנו מרגישות

לא טוב. בבקשה, בואו נוריד את הטונים. אני מרגישה כלכך לא טוב שממש קשה לי לכתוב אז אנא, שתו מים קרים ותרגיעו. אוהבת ריטה

linar1

New member
ריטה יקרה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

עצוב לי לדעת שאת לא בקו הבריאות. כמה שהייתי רוצה לעזור
. לילה טוב לך ובלי כאבים ממני, LINAR

למעלה