שאלה לי

הגבול שלי הוא...

מתי שאני מרגישה שירד לי לחלוטין מהעניין, כל עוד אני ממש רוצה אני אילחם. לדוגמא הגיוס שלי לצה"ל- הייתי בלשכת הגיוס אלף פעמים בערך בגלל שחשבו שאני אנורקסית או משהו כזה בגלל תת משקל וממש נלחמתי, עירבתי אלף אנשים בזה עד שפשוט הרופא שלי מגיל 0 בא לשוחח איתם ואמר להם שאני בריאה ושחבל שיפסידו חיילת כמוני והוכחה לכך היא ש-10 חודשים אחרי השחרור ופעם בשבוע לפחות מקבלת טלפון מהצבא שאעזור להם...

חוגי1

New member
בהקשר לחלומות ועוד יותר כשהחלום הוא

לימודים, אני מאמינה שבן אדם עם גמישות אישיותית, יכול לייצר לעצמו יותר מחלום אחד ולקבל סיפוק דומה מחלון אחר, קרוב לחלום המקורי כשלא ניתן להגשים את החלום המקורי. לדוגמא........בחורה שהחלום שלה זה להיות רופאה ואין לה פסיכומטרי מתאים והיא כבר עשתה 3 פסיכומטרי ולא הצליחה להתקבל והתעקשה שזה הדבר היחיד שהיא מוכנה מה ברפואה היא אוהבת ( חוץ מהשם ) ואיזה מקצועות יכולים לתת לה מענה לצורך שלה ללמוד רפואה. בסוףףףףףףף גילינו שהחלום לא התבסס על נטיות ויכולות אלא על חלום שהכניסו לה לראש מגיל 0. קיתקוץ, הבחורה סיימה תואר ראשון במדעי מדינה ותקשורת ולפני שבוע התקבל לתפקיד של מנהלת שחווק והיא בשמיים. היא אמרה לי ש........היא הגשימה חלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

BellA עלמה

New member
אכן

שהייתי קטנה רציתי ללמוד פסיכולוגיה קלינית .אבל להתקבל לתואר שני זה כמעט בלתי אפשרי אז אני מתפשרת למקצוע טיפולי אחר. כרגע עדיין נלחמת נראה מה יהיה

BellA עלמה

New member
אבל כאן הבעיה

היא לא שכניסו לי את זה לראש. הסביבה מתנגדת לחלום הזה ומנסה לוריד אותי מהמסלול

למעלה