שאלה לי...

שאלה לי...

מדוע כל פעם שאני מביט במראה במיוחד אחרי מקלחת... אני מסתכל בעיניי ורואה אדם אחר כל פעם זהות שונה... מבלבל אותי מאוד כל העניין...

feyDo

New member
ידידי זה לא כזה קשה....

אתה לא מאמין בך.....? מה קררה לך לאחרונה שיכול לעשות כזה דבר?

Tal_Ya_Tal

New member
היי אמיר, ../images/Emo42.gif האם אתה זוכר

את תרגיל המראה? שנועד להראות לך את את ה´גלגולים´ השונים שלך??? ובכן, כפי שאתה יכול לראות כל פעם פנים שונות במפה ולהזדהות עם דמות אחרת מ´עברך´, היות שהעיניים הם ´ראי הנפש´ ולא ´ראי הנשמה´ אולי כל פעם מבצבצת לה נפש אחרת?!? סתתתתתתתאאאאאאאאאאאאאאאאאאםם!!! זכור שכולנו אחד!!! פעם , חברה טובה בקשה מהמדריך (הרוחני) שלה שיראה לה את עצמו. ואז, היא ראתה דמות, ´סובבת על צירה´ ועם כל תפנית מחליפה את דמותה. כששאלה חברתי לפשר העניין, הוא ענה לה: "אין זה משנה איך אני נראה, מה צורה לי ומה שם. הלוא כולנו השתקפויות של אותו מקור. לכן אין זה חשוב לנו. רק אתם , בני האנוש מחשיבים זאת. לכן אני יכול להיות כל מה שתרצי". L&L TALYA

זה בערך מה שקרה לי אתמול

הסתכלתי במראה.. אחרי המקלחת... הסתכלתי בעיניי ופשוט... אמרתי לעצמי ש...זאת לא אני.... זאת מישהי אחרת שמשתקפת דרך העיניים שלי... זה היה מוזר..

feyDo

New member
תראו המראה זה החלום לנשמה

כמו שאומרים..... בגלל זה לערפדים אין במראה את הנשמה שלהם....... מבינים? זה לא כזה קשה...... המראה זה הראי לנשמה...... מה שזה אומר שאתם רואים מישהו אחר ולא אותכם זה כבר עיניין אחר פשוט אבל יש גם לזה הסבר!

feyDo

New member
אופס טעות שלי.......למעלה זה חלון

לא חלום! חלון זה כתוב שם!

פשפשית

New member
גם לי!

לפעמים אני מרגישה שאני מופתעת ממה שאני רואה במראה וקרה לי פעם בתור ילדה שלא זיהיתי את עצמי וזה הדבר הכי מוזר שקרה לי אי פעם. גם היום הרבה פעמים אני מרגישה שאני יוצאת מתוך עצמי ו"עפה" רואה דברים מלמעלה. מוזר. האם למישהו יש איזה תשובה מאיפה זה בא?

feyDo

New member
זה בה מתוכך......

עפה ורואה מלמעלה זה ממש נחמד עשיתי את זה ממש הרבה ומה שהכי טוב בזה זה שיכולתי לשמוע מה שרציתי הייתי באוטובוס באותו זמן העלתי את הנפש שלי למעלה וציטטתי לכל השיחות בלי שיעדו את זה יכולתי לשמוע רק שיחה אחת או את הכל ביחד בחרתי מה לשמוע ראיתי את הכל העיניים שלי היו פתוחות אבל הייתי רדום הגוף שלי ממש אבל הייתי מעל הגוף הפיזי שלי ראיתי הכל שמעתי מה שרציתי עשיתי מה שרציתי זה משהו שאפשר לעשות מתי שרוצים כאילו למי שיודע איך

למעלה