שאלה לי...

א'א'.......פששששששששששש

כאילו מה???? כל מי שלא רוצה להכנס להריון\לחטוף דלקת\לבצע "ניקיון" של דרכי השתן תשב מעל לאסלה ותלחץ??? "החידושים" בתחום הנ"ל פה פשוט מזעזעים, זו אי ידיעה לשמה או טיפשות מחוסר ידע?? מה הקשר בין דלקת בדרכי השתן?? לדלקת ברחם?? אלו שניי מערכות נפרדות לחלוטין!נכון שהן ממוקמות אחת ליד השניה אבל ראביששששש מה הקשר? דלקות <ותודה לאל שכך> לא נגרמות כתוצאה משפיכה בכלל,או שפיכת יתר בפרט. דלקת בדרכי השתן נגרמת לרוב מתזונה,נטילת אנטיביוטיקה,זיהום<ולא מזיון> חוסר נוזלים בגוף,אפילו התקררות. דלקת בואגינה נגרמת מזיהומים מאחר וזו סביבה מאוד רגישה ופוריה לפיטריות לפעמים לפניי או אחריי המחזור,שירותים ציבוריים, לפעמים כתוצאה מזיונים,אצבעות <לא מחייב>,וכד' אם לא שומרים על הגיינה אבל בהחלט לא מה שציינו כאן. טישיו?? ז"א אתה מנגב עלייך או עלייה את כל הפסולת, והולכים לישון?? מה רע בשטיפה מקומית מהירה עם מים וסבון?

alfalf

New member
אך הבורות חוגגת, וגם חוסר הסובלנות

א. מין הסתם לא כל זיון מוביל לדלקת, אחרת היה מצבנו רע מאד ב. כיוון שהבורא חנן את האשה בנקבים סמוכים, היינו הנרתיק קרוב לשופכה, אי שמירה על היגיינה, גם בזיונים עלולה להוביל לזיהום בדרכי השתן. אגב - מי דיבר בכלל על הרחם? על תסמונת ירח הדבש שמעת? ג. טישיו - פשוט אוספים את מה שיוצא, והולכים לישון. אין בזה שום פסול. אם מקפידה לשטוף עצמך במים וסבון אחרי כל זיון אשריך וטוב לך. אני נוהג להתקלח לפחות פעם ביום וזה מספיק לי. אני גם לא מצחצח שיניים אחרי כל ארוחה. בוקר וערב מספיקים. יום טוב לך.

הכי טוב תפסקי רגליים ותקפצי במקום

הכל ישתחרר במהרה

כיף לגלות שעוד מישהו עושה כמוני

השיטה הטובה ביותר. רק לא לקפוץ באמבטיה.ואם מזדיינים באוטו לא מומלץ לקפוץ ממכונית נוסעת.

את שמה

פד ליום יום למשך כמה שעות (מהכי דקים והכי קצרים) אח"כ מוציאה וזורקת. התחתונים נשארות ללא פגע.

סליחה?????????????

את בטוחה שאת.......נקבה?? את מודעת לאנטומיה של גוף האישה ??? או שציפצפו לך יותר מדיי במקומות לא נכונים, ונדמה לך שמהואגינה משתינים?????תשמעי, אולי אצלך זה פועל אחרת .....אצל כל הנשים בלי יוצא מהכלל .....<אופססססס חוץ ממך>..מלבד ברטולין,תינוק,מחזור לא נוזל משם כלום,בטח שלא שתן,תבדקי מאיפה את משתינה!!!!!!!ומהר אגב שתן הוא =פסולת נוזלית רעילה המופרשת מהגוף והוא לא מופרש למטרות "שיחרור שרירים" זה בטוח, אם יש לך פטנט חדש מייד תרשמי אותו על שם אחר ולא על שמך....אל תעשי פאדיחה פעמיים.

מה ההקשר??? מה את תוקפת?

אני אמרתי שמהואגינה משתינים?? תקראי שוב טוב טוב את ההודעה שלי (!) ואז את כל שאר ההודעות ואז אולי תביני. אני מודעת טוב טוב לאנטומיה של גוף האישה. ומה את בכלל תוקפת מי ישמע מה שאלתי ובאיזה פורום אנחנו נמצאים. תהיי קצת יותר עדינה בפעם הבאה.

למעלה