שאלה לי...

שאלה לי...

וזה בעיקר מופנה לבנות הפורום.. כשהוא גומר בפנים (ללא קונדום כמובן) מה עושים עם השפיך? זה נוזל ונוזל ונוזל... וחבר שלי בלי עין הרע מוציא בכמויות! חברה שלי המליצה לי להשתין אחרי הזיון כי זה משחרר את השרירים ואז הכל יוצא החוצה. אז מה אתן עושות? ואל תמליצו לי על קונדום- זאת לא הכוונה.

תקראי לבולעת...

היא תלמד אותך מה לעשות עם זה

חחחחח...

טוב לא חשוב מתוקה. פשוט כנסי להתקלח וזה הכל...מומלץ יחד עם החבר,אולי יהיה עוד מספר

P u s s i c a t

New member
../images/Emo62.gif המצאת המאה

מקלחת? האמת ששנים עברו מאז שעשיתי את זה בלי קונדום. יותר מדי שנים. אבל בזמנו - מתקלחים, או שיש בידה. או שנשארים ככה.... למרות שאני לא אוהבת. יש בהחלט יתרונות לקונדום

מחתרון

New member
האם חשבת פעם......

שכל פעם שאת משתינה אחרי שבן זוגך גמר לך בפנים את בעצם מטביעה בשתינה עם פוטנציאלי שלם ? אני הייתי מכניס לבקבוק דוחף פתק.......להתראות עם יקר חותם.......בברכה..החבר של צפצולה- שהוא אבי האומה ושולח על פני הגלים מי יודע........ עם התקדמות הטכנולוגיה עוד מאה שנה ימצאו את הבקבוק......ויקום לו עם הצפצולות והצפצולים או שלא

P u s s i c a t

New member
תגידו.... מה עובר עליכם?

מישהו פה למד פעם אנטומיה? מישהי הסתכלה פעם איך נראה איבר המין שלה? קודם הדגדגן אחראי על צורת מתן השתן, עכשיו השתנה מנקה את הנרתיק. רבאק, אנשים..... מהנרתיק יוצאים שני דברים. (אם לא לוקחים בחשבון תינוק, איבר מין גברי אחרי חדירה, או שאר אביזרים) דם המחזור בימי המחזור, וברטולין. זהו. לא שתן. לא שמפניה. גם לא וודקה דיאט. השתן יוצא מפתח שממוקם בין הדגדגן לנרתיק. איך שתן מנקה את הנרתיק? אולי אם רוקדים סמבה תוך כדי השתנה הטיפות שוטפות את פתח הנרתיק, יען כאילו אזור השפתיים הפנימיות. אבל הנרתיק הוא דבר פנימי. איך שתן מגיע לשם? בהזדמנות אחפש תמונה כדי שהסוגיה הזו תפתר אחת ותלמיד. וכן. קמתי עם כאב ראש כאילו הורידו לי פטיש 10 ק"ג על הראש. שום דבר אישי

neuron

New member
זה מה שקורה כאשר מרבית הכותבות

בפורום הם נערים בני 14.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אם זה מציק לך נוAה ממליצה על מקלחת זריזה או אפילו ניגוב במגבונים.

נימרודM

New member
אני

מאוד נהנה לשתות לה מהכוס, "וזה אחרי שאני מצלם את הנזילה" ואם נשאר משהו ב"פינה" זה זיכרון נעים ??????????????????

alfalf

New member
טישיו

השתן עצמו לא דוחף את הזרע החוצה, אלא הישיבה מעל בית השימוש והלחץ. אכן מומלץ כי מנקה את דרכי השתן ומסייע להקטין סיכון של דלקת. אנחנו בד"כ מסתפקים בטישיו. אפשר כמובן מקלחת, וזה אפילו עדיף, אבל ברוב המקרים הזיון אצלנו הוא בלילה, אחרי הטקס היומי של המקלחות, וכבר אין כוח לעוד אחת.

למעלה