שאלה לי לדר אסתיה...

שאלה לי לדר אסתיה...

" המחשבה מקרינה תדרים המזמנים לחייך את מה שאת חושבת" משפט שכתבת ... והשאלה שלי...אם זה באמת היה כך, הרי כולם היו מזמנים לחייהם אושר,אהבה, וכסף, לא ? אשמח לתשובתך.

nehud

New member
מרשה לעצמי לספק תשובה

ואכן הם מקבלים את מה שהם מבקשים
הם מקבלים תהליך חוזר ונישנה של בקשה לאושר, אהבה וכסף. יש להיות ערני מאוד לאופן הזימון . בדרך כלל מברבית האנשים יזמנו את החוויה של הבקשה ולא של ההוויה - אושר אהבה וכסף באהבה אהוד

כלומר ?..

לא ממש הבנתי מה פירוש מקבלים תהליך חוזר של בקשה לעושר... אופן הזימון... ו....ישמנו את החוויה של הבקשה ולא של ההוויה...

nehud

New member
נסיון נוסף להסבר

כאשר אדם מבקש לקבל שמחה אהבה ואו כסף באופן עיקבי הוא ימשיך ויקבל את חווית הבקשה . כאשר אדם מודה על חווית השמחה , אהבה וכסף שבחייו הוא ימשיך ויקבל את חווית ההודיה להשמחה, אהבה כסף שבחייו כלומר החוויה תתאצם. באהבה אהוד

זו אפשרות ממשית שרה כוכבית../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

כעת בואי ונבדוק מה מונע מהדברים להתגשם, בסדר? הדבר הבסיסי הוא גישה מתאמה. דפוס הבכיין ומי שרואה את החלק שאיננו מלא ואיננו טוב גורם לכך שהמחשבות והדמיון שולחים תדרים אחרים ולאותו אדם לא ממש קל להתרכז בדבר המיטיב בגלל שהוא מאמין אחרת. כדי לאפשר לתהליך להיות פעיל בשוטף יש צורך בחשיבה מודעת הממירה את כל המחשבות שאינן טובות בדברים טובים. הדבר הבסיסי הנוסף הוא הדברים שרואים בטלויזיה או מועברים דרך האינטרנט. מאחר ומדובר בתדרים איטיים המשפיעים בחוזקה על המוח, שימוש בכמה חושים מהוה כלפי המוח מציאות של חיי האדם, לכן ככל שרואים ושומעים יותאר דברים לא טובים כך מתוכנתים יותר למהלך חיים מסוג זה. דבר ביסי נוסף הוא הסלנג שמשתמשים. כאשר אדם אומר על כל דבר טוב 'חבל על הזמן' אז המוח יודע כי אסור לתת דברים טובים... לפני שלושים ומשהו שנים היתה תוכנית שבה הכניסו למחשב את השאלה 'מדוע?' והמחשב השתגע. המוח הוא מחשב על המבין כלום אלא מגיב לאיתות. כל מילה היא במשמעות המתוכנתת ולא במה שהאופנה מכתיבה. דבר נוסף הם התדרים שהאדם משתמש בהם. אדם הלובש בגדים שחורים ואפורים שואב לצבעים אלו את האנרגיה הפנימית ושל הסביבה. מאחר ו 'בצבע שלבשת את תדריך מהעולם ביקשת' הרי שמה שמבקשים הם תדרי הוקום ואין אור אז מה בעצם יאפשר לתדרים הטובים להתגשם??? אין לי טלויזיה וגם איננני שומעת חדשות אלא אם הן במקום ציבורי ולא באחריתי. אינני קוראת עיתונים וכל זאת להשמר משינוי הנובע מהתכנות אך אני יכולה להגיד לך שרה כוכבית בפה מלא כי המציאות שלי כאן באינטרנט משפיעה עלי לא טוב בגלל התכנות החבוי של כל האתרים הקיימים באינטרנט. זו הסיבה שכאשר קראתי את הידיעות על מה שהיה בסיני 'יצאתי מכלל פעולה' למשך כמה ימים ועד היום אני עדיין לא מאוזנת למרות שאינני מכירה אישית אנשים שהיו שם. כל זה קרה רק בגלל העוצמה של הקרינה של המחשב ותכנות האינטרנט, ובגלל רגישותי לתדרים הנובעת מעבודתי ואפס תדרים חסרי אור לאורך הרבה שנים. העוצמה של הדמיון המודרך בכל זאת יכולה להתגבר על זה חלקית, העוצמה של המחשבה החיובית יכולה לנטרל חלק מהדברים שאינם טובים, העוצמה של הדיבור המיטיב יכולה להכין סביבה יותר הרמונית גם כשכל הדברים הנ"ל מפריעים. שבוע טוב אסתיה

אם את בסביבות ירושלם את מוזמנת ביום

ביום ו' הקרוב תתחיל הסדנה לדמיון מודרך וחשיבה מקדמת, 6 מפגשים, 9:00-12:00 שנקראים סדנה רק כי כך אפשר לקחת פחות שכר השתתפות. תכלס זו סדנה עם כלים לעבוד על נושאים נדרשים וגם כלים לעבוד על נושאים ספציפיים למשתתפים. כלים שאחרי הסדנה אפשר להשתמש בהם ביום יום וגם לפתח ולהתפתח בעזרתם. אם את רוצה פרטים נוספים נא צרי איתי קשר במייל. שבוע טוב אסתיה

אפשר להרחיב טיפה על הצבעים ?...

למשל לבן הוא צבע "טהור" כלה לובשת לבן..או הצבע השחור הוא "אלגנטי" או להבדיל צבע של אבל.... האם הצבע מושך תדרים ? או הגוף סופג את התדר של צבע הבגד?

שאלה נהדרת שרה כוכבית../images/Emo23.gif

הצבע מראה על קרן אור הנשברת ומוחזרת אחוצה. החזרה של קרן האור נכנסת לשדה האלקטרומגנטי-אליפטי מסביב ובתוך ההיבט הפיזי של גופנו וגם להילה. ממלא את השכבות הרלוונטיות וכך גם מספק לתדרי הגוף את תדרי האור/הצבע הנדרשים לו. באשר למשמעות הצבעים, לפני כמה ימים כתבה טליה טל את המשמעות. את מוזמנת להיכנס לאתר של אורה סומא ישראל, הקישור להלן, ללחוץ על הכפתור עליו כתוב 'התחומים' ולמצוא את המידע הבסיסי של הצבעים, בין שאר הדברים. ערב טוב אסתיה

קראתי...והנה עוד שאלה../images/Emo128.gif

ואם נלבש למשל כמה שכבות (בחורף לדוגמא) מה קורה עם התדר של שלושה צבעים נניח ? זה לא מתנגש? קראתי מה כתבה טליה טל...לא הבנתי מה זה עודף כתום..או עודף אדום... אם נלבש מכנס חולצה וכובע אדומים זה עודף?... סליחה על הבורות..

../images/Emo23.gif לכל צבע יש תדר גל שונה,

לכן הצבע שלהם שונה. אי לכך לא יכול לקרות מקרה שצבע אחד יפריע לאחר, בבריאה כולם פועלים בו זמנית, ראי את הפרחים מרובי הצבעים לדוגמה או את הציפרים הססגוניות. עודף בצבע מסוים קורה כאשר אדם הולך כל הזמן בלבוש של צבע אחד, בבית גם יימצא הצבע ולעיתים אפילו בחדר השינה. עודף של צבע מסוים גורם להשפעות לא טובות כמו לדוגמה - עודף אדום = אלימות. עודף כחול = השמנה ודיכאון וכן הלאה השחור והאפורים אינם עודף אף פעם כי הם ממילא יוצרים חסך בכל צבעי הקשת כך שהם מהווים את החסך, הוקום, הריק שבחיים. יום נפלא אסתיה

../images/Emo41.gifשאלה בקשר לצבעים

נניח שאדם אוהב צבע מסויים...ונניח שהצבע הוא שחור... האם זה לא אומר שאדם זה "זקוק" לצבע המסויים הזה...? והוא מרגיש נוח עם הצבע הזה? או שאנחנו צריכים לבחור צבעים במודע..ולא כל כך מה שאנחנו אוהבים...

אדם בוחר בצבע שכתבת בגלל מגוון

סיבות עלפי רוב זה בגלל האשליה האופטית של 'להיות יותר רזה' - אשליה אופטית כי האדם איננו רזה אך לא רואים את הקרינה של האדם כי היא נספגת על ידי הצבע ולכן נראה כאילו יש לו פחות נפח. על פי רוב האדם מקבל אשליה של תחושת ביטחון כי בצבע הזה דבר לא חודר או יוצא מהאדם. האדם זקוק לצבע שכתבת כאשר הוא קורא למוות ולמצב של וקום להיות חלק ממציאות חייו, אני חושבת שאין אדם שזקוק לזה או אדם שזה מגיע לו, לעומת זאת זה מראה על קריאה לעזרה. כולנו נבראנו באור, לכולנו נשמה מוארת הצריכה למצוא דרכ להתגשמות, לכולנו טווח חיים שלחיות אותם יש צורך באור ובתמיכה בתדרים שהגוף והמוח זקוקים להם לפעילות ומה לעשות, תדרים אלו הם שבירה של קרני האור הנראים לעיי, צבעי הקשת. כדבריך, כדי לספק לגוף שלך את צרכיו יש לבחור את הצבעים בצורה מודעת. להשתמש בכל צבעי הקשת ולא בעודף של צבע אור כלשהו כי העודף כאמור איננו טוב. מה שהאדם אוהב ברגע נתון מסמל על ההיבטים הנפשיים-פיזיים באותו זמן נתון וגם על אירועים פעילים בו וסביבו. ערב טוב אסתיה

למעלה