שאלה לי יש

Skunk On Wheels

New member
שאלה לי יש

עד היום חשבתי שצלב הפוך שמסמל אנטי קרייסט זה כאילו ההפך מנצרות ונגד נצרות והסמל שאיכשהו הכי קרוב סימבולית לשטן. היום הסבירו לי שזה בעצם נגד כל הדתות ולא קשור לנצרות/שטן והכל, אז אפשר להסביר לי יותר בהרחבה (אם פה בכלל זה קשור השאלה הזאתי)?

shataltal

New member
צלב הפוך

במקור נקרא Saint Peter Cross - הסיפור המקורי של צלב זה הוא על קדוש נוצרי שבחר להצלב הפוך כדי להדגיש את צניעותו כלפי ישו. במקור אנשים שהלכו עם צלב הפוך ביקשו להראות את הנחיתות שלהם כלפי אלוהים בכלל וישו בפרט. במהלך הזמן, מסיבות לא ידועות, כת הנקראת Anti-Christ, המתנגדים לישו, אימצה את הסמל הזה כסמל הלועג לנצרות ומסמל את השטן. הרעיון הוא די מוזר בפני עצמו. צריך להאמין בנצרות בכדי להאמין שהצלב מסמן את אלוהים ולכן צלב הפוך מסמן את השטן ולכן בצורה תיאורטית כל האנטי-קרייסט הם נוצרים... על כל מקרה, עם הזמן כל ילד שחושב שהוא שטניסט וכתות שטן למיניהם אימצו את הסמל הזה. דיי מוזר בהתחשב במקור שלו...

L e s t a t

New member
את הצלב ההפוך בשטניזם

אפשר לראות בימיה "הקדומים" יותר של כנסיית השטן (1966), בה לא נראה אפילו באפומט (פנטגראם הפוך) אחד.

Skunk On Wheels

New member
אז זה אומר שמה שאמרו לי

לא בדיוק נכון ושזה כן קשור לאנטי נצרות (בערך) ולא כללי אנטי דתות?

בקשר לצלבים גם:

יש לי ידידה שהולכת עם צלב כזה עם חצי עיגול (לפי מה שזכור לי) אם למישהו יש תמונה של מה שאני מתכוון אליו ---> שיגיד לי.. ובמיוחד אם יש לכם מידע עליו כי שכחתי מה זה.. (אני זוכר שפעם דיברנו על זה פה.. זוכרים?)

BRANEWEN

New member
...

כן, דיברנו על זה אז אני הוספתי קישור של אותו העץ.. אסתי.

עץ? אני לא מדבר על עץ...

מצאתי תמונה של מה שאני מחפש (מחפש עליו יותר מידע) נראה לי שזזה... --->

BRANEWEN

New member
...

המידע ששלחתי לך זה על אותו הסמל ("ענח")! וכשכתבתי עץ התכוונתי לכל השירשור עצמו לא ל-
:). אסתי.

סמל זה נקרא Ankh

וזהו סמל מצרי המסמל חיים, חיי נצח ופריון (לעיתים). נמצא בהירוגליפים מצריים רבים וניתן לראות אותו בידי אלים מצרים רבים.

BRANEWEN

New member
...

עוד לא ייצא לי לבדוק את האתר, אבל המליצו לי עליו בחום, אז אני מקווה שהוא יעזור לך.. שלך אסתי.

למעלה