תחנת דלק...
וובכן למרות שזה לא ממש קשור לשרשור פה
אהה אני אתן לך פרטים לגבי העבודה שלי אבל אני לא בדיוק יודעת איך זה הולך בכל שאר המקומות זה משכורת מינימום כשבלילה (בנות לא יכולות לעבוד לילה) זה 150 אחוז שבת זה גם 150 אחוז ושבת בערב זה 125 בנוסף יש בונוס של שמן כלומר אם אני מוכרת מעל סכום מסויים של שמן בחודש אני מקבלת אחוזים... חוץ מזה יש את הטיפים שזה הכיף הרציני. בגלל שאני עובדת בתחנה מרכזית אבל בתוך העיר יש לקוחות קבועים והרבה והם נותנים טיפים אני מגיעה בממוצע ל 50 שקל במשמרת ויש לי 6 משמרות בשבוע מה שאומר שאני יוצאת, מבלה, קונה דברים אך ורק מהטיפים וכל המשכורת שלי נכנסת לבנק ולא יוצאת- ככה אני חוסכת הרבה עוד פונקציה של כסף זה הביקורות מידי פעם יש ביקורת סמוייה לאחד המתדלקים ואם הוא עושה הכל כמו שצריך הוא מקבל 150 שקל בתלושי קנייה (מאוד שימושי) בגלל זה אנחנו משתדלים להיות נחמדים ולעשות הכל לכל לקוח... דמי שירות פה אני רוצה לנפץ אשלייה שיש לחלק מהאנשים אגורה מדמי השירות לא מגיעה אלינו משעה 8 בערב אנחנו לוקחים 2.5 שקל יותר על כל תדלוק מסיבות הוצאה של חברת הדלק (חשמל, ביטוח ומי יודע מה עוד...) בכל מקרה אני אישית מאוד נהנית בעבודה אבל זה תלוי אני מניחה במי עובד איתך ומי הבוס... יש תחנות שלא עושים הרבה טיפים אבל לדעתי יש פוטנציאל כמעט לכל תחנה אם רק תנקו לכל לקוח חלונות, תציאו בדיקת שמן מים לכולם וקצת חיוך והטיפ יכול להגיע.. בהצלחה