שאלה לי אלכם?

NAORNAOR21

New member
שאלה לי אלכם?

ביום האחרון שלי בצהל אני מקבל נסיעות חנים ? אם כן גם לרכבת? {אני גר רחוק מהבקום} אשמח לקבל עזרה.

get well

New member
או שזה בתלוש כזה

או שמחזירים לך במשכורת תברר עם מת"ש

NAORNAOR21

New member
מה קרה ......שאלתי ???????????

גם אני משתחרר עוד שבוע האאאאאאאאאאאא אם לא נאה לך לענות אז אל תגיבי.......

superyal

New member
פשוט תבוא עם צו השיחרור

לרכבת והם יתנו לך כרטיס בקופה

m i k a3

New member
לא נראה לי לגבי הרכבת בכלל

בבקו"ם רק נותנים תלוש וזה לנסיעות בתחבורה של אגד בלבד, אפילו לא בדן. לי נתנו בבסיס גם ליום שעשיתי טופס טיולים/קלירנס אצל השלם אצלנו. אבל לא חייבים בכלל....

NAORNAOR21

New member
סבבה ...תגידי איך זה

לעבוד בתחנת דלק....... תני פירוט לגבי הכסף איך זה עובד???? מה קורה עם הדמי שירות שלוקחים???? וכדומה. תודה לך.

superyal

New member
תחנת דלק...

וובכן למרות שזה לא ממש קשור לשרשור פה
אהה אני אתן לך פרטים לגבי העבודה שלי אבל אני לא בדיוק יודעת איך זה הולך בכל שאר המקומות זה משכורת מינימום כשבלילה (בנות לא יכולות לעבוד לילה) זה 150 אחוז שבת זה גם 150 אחוז ושבת בערב זה 125 בנוסף יש בונוס של שמן כלומר אם אני מוכרת מעל סכום מסויים של שמן בחודש אני מקבלת אחוזים... חוץ מזה יש את הטיפים שזה הכיף הרציני. בגלל שאני עובדת בתחנה מרכזית אבל בתוך העיר יש לקוחות קבועים והרבה והם נותנים טיפים אני מגיעה בממוצע ל 50 שקל במשמרת ויש לי 6 משמרות בשבוע מה שאומר שאני יוצאת, מבלה, קונה דברים אך ורק מהטיפים וכל המשכורת שלי נכנסת לבנק ולא יוצאת- ככה אני חוסכת הרבה עוד פונקציה של כסף זה הביקורות מידי פעם יש ביקורת סמוייה לאחד המתדלקים ואם הוא עושה הכל כמו שצריך הוא מקבל 150 שקל בתלושי קנייה (מאוד שימושי) בגלל זה אנחנו משתדלים להיות נחמדים ולעשות הכל לכל לקוח... דמי שירות פה אני רוצה לנפץ אשלייה שיש לחלק מהאנשים אגורה מדמי השירות לא מגיעה אלינו משעה 8 בערב אנחנו לוקחים 2.5 שקל יותר על כל תדלוק מסיבות הוצאה של חברת הדלק (חשמל, ביטוח ומי יודע מה עוד...) בכל מקרה אני אישית מאוד נהנית בעבודה אבל זה תלוי אני מניחה במי עובד איתך ומי הבוס... יש תחנות שלא עושים הרבה טיפים אבל לדעתי יש פוטנציאל כמעט לכל תחנה אם רק תנקו לכל לקוח חלונות, תציאו בדיקת שמן מים לכולם וקצת חיוך והטיפ יכול להגיע.. בהצלחה

אל תתעניין

זה הצעד הראשון בדרך לעבודה הזאת, ומה שסופר-יעל לא סיפרה לך זה שזה עבודה חרא בסופו של דבר.

superyal

New member
אני דווקא נורא נהנית

נראה לי שזה תלוי בתחנה עצמה ובמי הבוס ואיך החבר'ה שעובדים איתך...

למעלה