שאלה לי אלכם

וונקי

New member
שאלה לי אלכם

יש לי חברה נורא נורא טובה שאני יודעת שהיא דלוקה על משהו והוא דולק עילה אבל אף אחד מיהם לא יודה בזה שהם דולקים אחד על השני. השאלה שלי היא כזאת מה עושים עם זה?

במקרים כאלהאין מה לעשות

אלא לתת לזמן לעשות את שלו , (ע"פ חייל של אתיקה וותיק הפורום שהתגייס , "מה שלא עושה השכל , עושה הזמן") אבל בגלל שאת חברה כזו טובה... אולי עדיף שתתני להם את הכלים שיקרבו בינהם: -כלומר להפגש עם שניהם ביחד ואז לפתע להיות ממש חייב ללכת ולהשאיר אותם לבד.... - בכל פעם שאת עם אחד מהם לדבר על השני (רק דברים טובים !!!!!) -לא ללחוץ עליהם להיות ביחד !! שלא יפחדו אחד מהשני... וזהו לדעתי ... אנילא מצליחהל חשוב על משהו יותר טוב...

PEACE FOR ALL

New member
אני אומרת,

אל תתערבי. אלה היחסים שלהם, תני להם לעשות איתם מה שנוח להם. אני יודעת שבסופו שלת דבר הם מפסידים מהעניין, אבל אין שומדבר שאת יכולה לעשות. נכון, את יכולה לדבר איתם, עם כל אחד בנפרד, ולהסביר להם מה את חושבת, אבל לא יותר מזה. תני להם לקחת, או לא לקחת את היוזמה לבד. זה הקשר שלהם, ואני יודעת שאני לפחות לא הייתי רוצה שמישהו יתערב לי בקשרים שלי.

gloom

New member
ביד=]../images/Emo66.gif

סתם............ תנסי לשדך בינהם נגיד תקבעי להם פגישה באיזשה משקום שתיהם לבד ואז תבדקי מה קורה בינהם

sh53

New member
קראתי בפורומים משהו נחמד ../images/Emo13.gif

מישהי הכירה 2 אנשים שנמשכו אחד אל השני והיו ביישנים מכדי לפנות אחד אל השני, אז היא קבעה במקום מסויים עם כל אחד מהם בנפרד. שניהם באו למקום מתוך תקווה שהם יפגשו אותה, ואז הם לא ראו אותה והתחילו לדבר. אפשרות נוספת: היא יכולה להיות במקום ולומר להם משהו כמו אני מרגישה כמו גלגל חמישי, אתם זקוקים אחד לשני ולאו דווקא לי
שווה לנסות את זה, אבל צריכים להיות בטוחים ב-100% ולא ב-99.9% שהם רוצים להכיר אחד את השני, אחרת יהיה מצב מביך וחבל.

וונקי

New member
אוקי תודה רבה

אני יודעת במאה אחוז שהם דולקים זה על זה הם אמרו לי את זה הם פשוט לא מסוגלים לעשות את צד הראשון

למעלה