שאלה לי אליכן

ronny69

New member
שאלה לי אליכן

בקרוב אני מסיים י"ב ויש לנו נשף בבית ספר. אני מחפש ללבוש משהו אלגנטי - כלומר לשלב מכנס אלגנט עם חולצה מכופתרת אבל סתם משהו סתמי אלא אני מחפש איזה חולצה שתהיה אלגנטית אבל צעירה ומיוחדת. התקציב שאני בערך מקציב לזה זה 150 לחולצה ו200 למכנס. יש למישהו הצעה איפה כדאי לחפש כאלה דברים? קסטרו וזארה לא כל כך בא לי כי אני מניח שרוב הבנים מהשכבה יקנו שם ולא בא לי לבוא ולראות עוד שלוש עם אוטו בגד

ossh3sara

New member
בחנויות לבגדי גברים,

תעשה סקר בין החנויות ותראה אם יש משהו מתאים עבורך. ודווקא לא הייתי ממליצה בקניונים, אלא ממש ברחוב בעיר בה אתה גר.

ronny69

New member
אוקיי ועוד שאלה

אתם ממליצות ללכת על מכנס אלגנט וחולצה מכופתרת קצרה וזהו? או לשלב גם חגורה? כמובן שאני צריך לחפש גם חגורה ונעליים.

DREAM111

New member
אם אתה הולך עם חולצה בחוץ

אז לא חייב חגורה אבל אם בפנים אז חובה חגורה (לפחות מבחנתי). אתה יכול לשים וסט קולי כזה מעל.

ronny69

New member
הקטע שאני מחפש מינימום השקעה

כי בכל זאת זה סך הכל משהו חד פעמי ואני כרגע קצת קצר במזומנים אז עניבה עוד אפשר להשיג איכשהו וסט זה יותר בלאגן השאלה מה עדיף עם עניבה או בלי? וכן כמובן שהחולצה תהיה בפנים עם חגורה ככה סגנון אלגנטי

DREAM111

New member
בן כמה אתה../images/Emo35.gif

אם אתה מסיים יב' לא יודעת אני לא הייתי מתלהבת מעניבה לבחור בגילך הייתי יותר הולכת על נוחות וקוליות. לגבי הדברים תראה זה דברים שהם תמיד טובים ונוחים לאירוע הבא של המשפוחה לדוגמא. אפשר תמיד למצוא לבגדים מסוג זה שימוש נוסף פרט למסיבת הסיום.

ronny69

New member
חחחח אל תתפלאי מכל הקטע של העניבה

יש אצלנו כאלה שאף מרחיקים לכת ומשכירים טוקסידו זה אמור להיות נשף ששואף להיות כמו שרואים בסרטים האמריקאים. פשוט כל אחד לוקח את זה אחרת יש כאלה שלקוחים את זה קשה והולכים לבחור בגדים באלפי שקלים של מעצבים ויש כאלה כמוני שמחפשים משהו נחמד וזהו... השאלה שלי זה האם יתאים עניבה ככה סתם עם חולצה אלגנט קצרה בלי שום דבר מעל? ומה לדעתכם יפה יותר?

DREAM111

New member
כן זה יכול להיות אחלה אבל אני

הייתי ממליצה על חולצה ארוכה ולקפל את השרוול בשלושה קיפולים אז זה יוצא יותר שיקי, עם קצר לא מתחבר לי. ותגיד באמת יש מקומות שעושים כאלה נשפים
וואו איך הזמנים השתנו, זה רק אומר שאני הזדקנתי.

ronny69

New member
כן..... האמת זה תלוי באזור

באזורים היותר יוקרתיים במדינה ממש זה הולך כמו באמריקה. משכירים לימוזינות, טוקסידו, שמלות מפוארות וכד'. אני זוכר ששנה שעברה או לפני שנתיים ראיינו ילדה שכזאת שהתכוננה לנשף. היא אמרה שיום לפני הנשף היתה תחרות מלכת היופי ולהפתעתה מלכת היופי לבשה את אותה השמלה שהיא קנתה לנשף (מה שאומר שזאת שמלה מאוד יוקרתית). אמא שלה ספרה איך שיום שלם היו אצלהם בבית מאפר ומעצב שיער וקוסמטיקאית וכאלה דברים על מנת שיטפלו בה לפני הנשף. אבל לדעתי כל זה הסחפות אצלנו סתם משהו יותר קליל. כאילו גם באים אלגנטי אבל בלי יותר מדיי להסחף. וכן אני חושב שמה שאמרת אכן יותר יפה אבל אני לא יודע אם אוכל להשיג בעונה זו חולצה ארוכה.

DREAM111

New member
בחנויות גברים אתה בטוח יכול

למצוא חולצה ארוכת שרוול אין סיבה שלא. הכי חשוב תהנה מהמסיבה.

ronny69

New member
תודה רבה...

בסופו של דבר אני חושב שאני ילך על חולצה ארוכה עם מכנס אלגנט. התכנון שלי זה קודם כל ללכת לחפש מכנס וחולצה. אחרי זה להתאים להם חגורה נעליים ועניבה. יש לי רק בעיה אחת...... מכיון שזהו לא הסגנון לבוש שאני לובש בכל יום אני לא כל כך יודע איך להתאים את הכל. הדבר הכי מאתגר מבחינתי זה איך מתאימים עניבה לכל זה ואיזה צבע כדאי לקנות את הנעליים ואת החגורה?

wasaby

New member
נעליים וחגורה צריכות להיות באותו

צבע, כלומר להתאים ביניהן. קח איתך אמא או חברה שיגידו לך איך הדברים יושבים עליך.

למעלה