שאלה לי אליכן.

that girl

New member
אני היחידה שלא רואה את זה כמצחיק?!

אללי- אתה ציני, או שאתה פשוט בור בצורה נוראית ואתה לא מבין שום דבר בתופעה של נשים מוכות, ובפרופיל הפסיכולוגי של מתעלל וקורבן?! אתה בכלל מבין על מה אתה מדבר, התעמקת בנושא לרגע לפני שפלטת את ההאשמות המטומטמות להפליא האלה?!

עידו דו

New member
מה זה?!

"שוב, את מזלזלת בנשים" למה אתה מתכוון את מזלזלת בנשים? למה אתה מתכוון? אתה מתכוון שכל הנשים הן יצירי השטן ושכל מה שהן מנסות לעשות זה לחטוף מכות בשביל כסף? תכף גם תגיד שיש כאלה פרוטוקולים מישיבה של נשים שמנסות להשתלט עם העולם עם כסף של הגברים המכים... (הפרוטוקולים של נשות ציון?) אתה בעצם אומר שהגבר פה הוא הקרבן? אתה מקשיב לעצמך? אני לא יודע אם הדברים שאתה אומר נובעים מפראנויה, שוביניזם, פחד מהמין הנשי או סתם טמטום.

Degeneration X

New member
../images/Emo32.gif הו, עינתי.

הגעתי לפה בדרך די עקומה (בהמשך השרשור יש קישור להודעה אחת מכאן), אבל חשבתי, אם אני כבר פה, ואת פה, אז אני אגיד שלום, ושלא ראיתי אותך יובלות, אפילו שחזרת לבצפר שלנו. זו נמי, וכאלה, למקרה שאת לא יודעת (רק עכשיו הזה הכה בי שאת יכולה לא לזהות אותי). זהו, בעקרון. היי

einattt

New member
הו, נמי {וכאלה} ../images/Emo163.gif.

איזה כיף לראות הודעה כזו, כולה בשבילי. באמת לא התראינו הרבה זמן. שבוע הבא, באחת ההפסקות אקפוץ אלייך. כיפחיים שכתבת לי, כיפחיים. -- עינת

למעלה