שאלה לי אליכם

daniella1980

New member
השוואה באמת מופרזת

שם מדובר באנשים נאלחים ודוחים שניצלו ואנסו ילדה חסרת אונים, מקרה נורא שמציג את כל הגברים המשתתפים שם כיצורים עלובים וכעורים. כאן במקרה מדובר במשהו עם סוף טוב, כי אף אחת לא נפגעה לדבריך ולהפך אפילו. כל עוד מטרותיך הטהורת היו לשתף אותן ולא לעשות מאחורי גבן כל שימוש בקלטות, וכל עוד יכולת באמת להניח שהן ישמחו (בהנחה שהעלת את הנושא איתן פעם או ידעת שזו פנטזיה שלהן), אי אפשר להאשים אותך בניצול. אך זה היה יכול להגמר אחרת תסכים איתי, כי בכל זאת לצלם בנאדם באקט מיני בלי ידיעתו, על פניו זה נשמע פלילי ורע.

אבל אם ידעתי על הפנטזיה

ועל הרצון שלהן לככב בסרט שכזה- איך אני יכול לעשות להן הפתעה אם אגלה להן? אז הן קיבלו את הקלטת המקורית, השמדתי את הקלטת עליה היה מוקלט הסרט והסיפור נגמר. אני בחור שמכבד את מי שעומד מולו בין אם זה גבר ובין אם זו אישה ולעולם לא אעשה משהו שעלול לפגוע או להוציא שם רע.

כמה שיש אנשים סתומים ! כמוך!

לעניות דעתי, יציאות כאלה תשמור לעצמך! אין ליחס אדם כאנס בעודו חף מפשע ובט ובטח לא לייחס אותו לטרגדיה כזו שנעשתה לכאורה בעצימת עיניים מוחלטת מצד החיילים! כאן, הבחורות שאותן הוא צילם היו מודעות לכך מלכתחילה שמא הוא יעשה זאת מאחר וזו הייתה הפנטזיה שלהם וכאחד שאוהב אני מניחה שרצה להגשימה ...אז תעשה לי טובה שמור על המחשבות ההזויות שלך לעצמך

תיקנתי את הנוסח

עכשיו הוא נכון.. אם הפנטזיה הייתה גם שלי אז יכולתי לרשום אם. הפנטזיה לא הייתה שלי, היא הייתה עבור בת הזוג שלי ולכן נכון יותר להגיד - בשביל. קאפיש? :) יום טוב אלופה !

גם לדעתי

אין ממש הבדל בין כוכבת פורנו לזונה, פשוט פורנו כל העולם ואשתו רואים את זה. יש גם דוגמניות שמצטלמות בעירום , או משהו כזה..לא ממש רואים להם את החלק העליון והתחתון...אבל הן עירמות שם בסטודיו זה ברור.. נקח דוגמה פשוטה מאוד השאלות האלה בגלל ויכוח שיש לי עם אנשים, ורציתי לראות מה דעתכם...

לא ידעתי

שיש לה כאלה תמונות.. מה דעתכם על זה? דעתכם האישית בלבד..ואני מקשרת את זה לפה..כי בכל זאת זה עירום

ואחרונה

לדעתי גועל נפש, זה לא מכובד בכלל..מוריד מהרמה שלה...ובנים יכולים לחשוב אחרת:pזו דעתי האישית בלבד.

למעלה