שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם

היית משתתפים בפורנו?והסבר בבקשה. תודה

dmt4me

New member
בטח

לא היתי מתנגד לאיזו אורגיה מממ..ועוד בתשלום..

ציניוני

New member
תסבירי לי מה ההבדל בין זה לבין זונה

גם שחקנית פורנו וגם זונה מוכרות את גופן בישביל כסף

ונגיד שאין הבדל...

למרות שיש הרבה הבדלים וזה לשרשור אחר, אבל מה הבעיה למכור את הגוף בכסף? שחקניות ושחקנים, דוגמניות ודוגמנים, דיילות מכירות ומלצריות פאבים (כאן לגברים פשוט אין הרבה ביקוש). כולם מוכרים את הגוף בצורה כזו או אחרת... יש לך דיעה קדומה על זנות ופורנו, זה בגלל שגדלת בחברה שגדלת, במדינה שמוקיעה את העיסוק הזה בדת ובחוק ולכן מעורבים בעסק גם הרבה גורמי עולם תחתון. חשבת פעם איך מרגישות העוסקות בכך בנבאדה למשל? שם הכל חוקי, מפוקח רפואית, העוסקות במקצוע מגיעות אליו מבחירה, יש להן עדות מעריצים ולקוחות קבועים שמשלמים להן כסף טוב על שירות טבעי ונחוץ, חלקן אמהות אוהבות לילדים. מה שמקובל על אחד, הוא לא מוסרי במשקפי התרבות או הדת של אחר. לדעתי כל עוד אתה לא מונע חירויות פרט של אדם אחר, אתה יכול לעסוק בכל מקצוע שתרצה, ולהרוויח כל כסף שתצליח. יש הרבה משים שעושות אלפי דולרים בחודש, נהנות מהעבודה, ולא מרגישות מנוצלות. למה לא?

prodigy45

New member
בגדר של פנטזיה...

כן...ההיתי משתתפת בפורנו...יש בזה משהו זנותי אך משעשע.. זה בהחלט מעניין לדמיין את עצמי באיזו שלישיה מצולמת כשאני מסתכלת במצלמה...עם מבט חתולי וערמומי... אך במציאות..לפי האופי הפרנואידי שלי...שלא מאפשר לי אפילו לצלם את הגיל בפיטמה שלי סתם אז אין מצב שאצטלם אי פעם לסרט

מסכים ברמת הפנטזיה זה מדליק אבל..

כשחושבים על זה מהצד הגברי לפחות - - צריך לזיין במשך יום עבודה שלם, כי מה שרואים בסרט הסופי זה רק אחוז קטן מהחומר המצולם. הרבה סצינות מצולמות שוב ושוב, וההפקה משיקולים כלכליים מובנים מעוניינת לדחוס כמה שיותר ביום צילומים יקר. - להחזיק זקפה ולשגל לפי הוראות ולא לפי מה שבא לך, לשלוט על השפיכה שליטה אבסולוטית וכל זאת לא באוירה אינטימית עם הפרטנרית/ פרטנריות בלבד אלא בנוכחות קבוצת אנשי הפקה, במאי, צלם איש סאונד וכולי... כשחושבים על זה מהצד הנשי - - צריך להזדיין עם מי שאומרים לך, גם אם לא בא לך עליו, ולרוב הנשים זה קשה מאוד מבחינה נפשית. - (בעית "ישראל היא מדינה קטנה") סביר להניח שתוך זמן קצר מתחילת הפצת הסרט גם הילד בן ה-10 של השכנים יכיר היטב את קפלי העור החבויים ביותר של הכוס שלך. - הביקוש לסצינות סקס אנאלי בסרטי פורנו הולך וגואה כל הזמן. ידוע שעל סט הצילומים הכנת הרקטומים של השחקניות מתבצעת בשיטות שאין בהן בדיוק הסבלנות, הרגישות והרוך הנדרשים ביחסים אינטימיים אמיתיים. - לעיתים קרובות נדרשים מהנשים בסרטים לעשות פעולות שלא היו מעלות על דעתן לעשות בחיים האמיתיים, כמו למשל להכניס לפיהן זין שזה עתה יצא מהישבן ולאו דווקא ישבנה של אותה שחקנית. בעיה של 2 המינים: - למרות שבארה"ב יש היום מאבק קשה של ארגוני בריאות באי שימוש בקונדומים בסרטים, עדיין מעדיפות רוב חברות ההפקה להמשיך לצלם ללא קונדומים גם אם זה גורר קנסות כבדים עליהן. היו לא מעט מקרים של שחקנים ושחקניות שנדבקו באיידס ובמחלות מין אחרות כתוצאה מכך.

הגשמתי שתי פנטזיות עם

האקסיות.. הן רצו להיות מתועדות בסרט ביתי. צילמתי את שניהן כמובן ללא ידיעתן ואז כאשר חגגנו איזו תקופה שלפתי להן את זה והן נורא שמחו. אף אחד מעולם לא ראה את הקלטות האלה וכמובן שזה נשמר כזיכרון טוב ולא פורסם מפאת כבודן של הכוכבות.

אבל לא היה במזיד

לא עשיתי בזה שימוש לרעה.. רק הגשמתי להן חלום! אין לי את הסרטים האלה בבית.. לא חושב שזה מכובד להחזיק את זה. אבל זו הייתה חוויה עבורן הרבה יותר משעבורי.

itaystud

New member
אוי מסכן טהור שלנו.. "רק לשמח אותן"

מה אתה מזיין את השכל?

איתיי

יותר מדי רמדיה? לך תתמרמר על מישהו אחר.. יש ממול משרד של מישהו שעד היום מטריד אותי בהודעות תודה אחרי ששלחתי אותו לשם לפני חודשים מספר והוא דווקא מהפורום הזה. מפאת כבודו לא אזכיר שמות.

november76

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

כוונתך לא לעניין פה בכלל! לא עושים דברים כאלה ללא רשות.

המשפט האחרון שלך

"אבל זו הייתה חוויה עבורן הרבה יותר משעבורי." מזכיר לי את מה שקרה (ואולי עדיין קורה בכתיבת שורות אלו) בבסיס נבטים...כשראיינו את החיילים נטען ש"היא ניצלה אותנו...אנחנו בכלל לא נהנינו.."

למעלה