שאלה לי אליכם!!!!!

שאלה לי אליכם!!!!!

קרה למישהו פעם בחיים שהוא קם באמצע הלילה והרגיש משותק בכל הגוף? למה זה קורה? הבנתי שזה קשור לרוחות וכו'..

אה כן אני מכיר את זה

זה קרה לי כמה פעמים.שאלתי את השאלה הזאת בפורום אחר ומישהו ענה לי על זה...כנס לאתר הזה ואז כנס לפורום כללי עמוד 58 שורה 12.(הפורום חסום ולכן חייבים להיכנס קודם לאתר)

סבבה.

וגם אתה ראית כל מיני דמויות כשהיית במצב הזה? עוד משהו: לא יודע אם זה כל כך קשור לשינה כי לאח שלי זה קרה כשהוא היה ער.

לא ראיתי דמויות אבל

הרגשתי כאילו משהו כבד נמצא עלי.כאילו משהו תופס אותי בכוח...ואחרי איזה 10 או 20 שניות שמעתי צליל עמום כמו שמרגישים שמשתחרר לחץ באוזניים ואז בבת אחת יכולתי לזוז רגיל.

יש כמה דברים ששמעתי על התופעה...

מישהו שאני מכיר ושתיחקר. גילה שקוראים לזה r.e.m (בקשר לשאלה שלי הנ"ל) r.e.m (ולא, הכוונה היא לא ללהקת הרוק) זה מצב שבו המודעות העצמית שלך גדלה. כמו המצב בו האדם נמצא תחת השפעה של אל.אס.די או מדיטציה עמוקה מאוד. במצב הזה אתה יכול לעשות דברים שלא חשבת שאתה מסוגל לעשות, לראות דברים שאדם ממוצע לא רואה וכו'

י ע ל י ק

New member
אינני מכירה את התחום הזה

אבל כן ידוע לי שבזמן השינה, כאשר חולמים (בשינה עמוקה) יש תנועות עיניים מהירות ולזה קוראים באנגלית Rapid eye moovements או בקיצור r.e.m זהו גם העיתוי שהכי קשה להתעורר מהשינה. המצב הזה חוזר על עצמו כמה פעמים בלילה אחד ולא תמיד זוכרים את החלימה, אך היא קיימת. אז אולי בעצם רק חולמים שהתעוררנו ומנסים להקים את הגוף כשלמעשה הוא ואנו בעצם עדיין ישנים?

קורה וזה בעקבות התגלות או בעקבות

פחד ממה שרואים, זה לא חייב להתרחש בזמן ערות כי ניתן לראות אותם בכל זמן וכל אחד לוקח את זה ברמה אחרת...

Dark faith

New member
לילי הסיבה שיש כאלה,

שרואים ממש דמויות, ויש כאלו שרואים השתפקויות שכאלו- קשורה לרמת ה"מדיום" שלהם?

זה קשור לרמה בה האדם מפתח את הכוחות

שלו, משמע קורא בעניין, מתאמן בפיתוח החושים האינטואיציה והתקשור שלו, ישנם ספרים ממש טובים בעיניין כמו ספר התקשור של שיהן ליעד ועוד כל מיני כאלה, וכמה הוא מוכן נפשית באותה מידה, כי יש כאלה שמאוד ירצו לראות אבל בתוך תוכם יפחדו מהחוויה עצמה, אפילו בתת מודע ואז הם לא יראו ממש.. הכל עיניין של אימון ורצון
לינוי

יש לי שאלה

שאני לא בטוח שמישהו יכול לענות לי עליה: כשהייתי במצב הזה, ראיתי ילד ש"אמר" לי משהו כמו "בוא אלי" או "בוא איתי", והושיט לי את היד שלו. יש מצב שהכוונה שלו הייתה אשכרה לקחת אותי אליו, ז`תומרת לקחת לי את הנשמה??

לא ממש לא, יכול להיות שהוא ביקש ממך

עזרה או שהוא רצה להראות לך משהו, ממש לא לקחת אתהנשמה כי הוא לא לוקח נשמות ולא נעליים.. אני אספר לכם משהו, בגיל 6-7 הייתי חולמת ומתה מפחד מקול מאוד חזק שהיה יוצא מקרן החדר, חיבור הפינות בתקרה משמאל והייתי צורחת מפחד ההורים שלי חשבו שאיבדתי שפיות, לקחו אותי לרב שאמר להם שזו התגלות ויש לי כוחות, ולטענתו ראיתי את ה', היתי משותקת מפחד למיטה לא ידעתי מה אני צריכה לעשות הוא כאילו רצה אותי אליו וזה היה ממש מפחיד, עם הזמן למדתי לחיות עם הקולות והרעש והפחד, ומיסטיקנים טענו שזו היתה ההתגלות שלי לכוחות שלי...היכולת לראות ולשמוע והיכולת לפענתח את הדברים כך או אחרת, ומה שמצחיק זה שאני לא זוכרת דמות אבל ידעתי שזה גבר...מוזר

אמרתי שיכול להיות, ויכלת לא פיזית

אלא בתקשורת מדיטציה או דימיון מודרך, אפילו בטלפתיה

למעלה