שאלה לי אליכם!!!!!

יש לי שאלה

שאני לא בטוח שמישהו יכול לענות לי עליה: כשהייתי במצב הזה, ראיתי ילד ש"אמר" לי משהו כמו "בוא אלי" או "בוא איתי", והושיט לי את היד שלו. יש מצב שהכוונה שלו הייתה אשכרה לקחת אותי אליו, ז`תומרת לקחת לי את הנשמה??

יש לי שאלה

שאני לא בטוח שמישהו יכול לענות לי עליה: כשהייתי במצב הזה, ראיתי ילד ש"אמר" לי משהו כמו "בוא אלי" או "בוא איתי", והושיט לי את היד שלו. יש מצב שהכוונה שלו הייתה אשכרה לקחת אותי אליו, ז`תומרת לקחת לי את הנשמה??

Dark faith

New member
אבל הבנתי,

שזה גם קשור לרמת רוחניות אצל האדם. יכול להיות אדם שנורא ירצה לראות, לחוות ולנסות- אבל אי יכולת רוחנית שאינה תלויה בו תמנע ממנו זאת. זה נכון?

יש זרם שמאמין בזה אני ממש לא חושבת

ככה, הכל תלוי באדם, ככל שיתאמץ להגיע לרוחניות גבוהה יותר זה יקרה

ShirBS

New member
וואייי

אוקיי, אני רואה שאפחד פה לא באמת מכיר את הסיפור. זה קורה [בעיקר לבנים] שהם קמים באמצע הלילה ולא יכולים לזוז. פתאום הם מנסים לזוז ולא הולך להם... הם רואים דמויות שחורות לא ברורות ואל אחרי כמה שניות זה עובר כאילו זה היה רק חלום... שנייה אני יכולה לבדוק לך איך קוראים לתופעה הזאת... יש כאלה שטוענים שזה קשור לרוחות ויש כאלה שטוענים שזה קורה לאנשים שמאוננים הרבה.... אתה תחליט במה להאמין... אבל רק שתדעו שלתופעה הזאת יש הסבר מדעי

nitzile

New member
שיתוק שינה, אין קשר לרוחות

קוראים לזה שיתוק שינה. חבל שלא שאלת בפורום חלומות, זה דיי חרוש שם... כשאתה ישן, בהנחה שאתה לא סהרורי הגוף נכנס למצב של שיתוק שינה, כדי שלא תקום באמצע הלילה ותעשה את הדברים בחלום... קורה לפעמים שמתעוררים והגוף עדיין לא יצא לגמרי משיתוק השינה בגוף ואז לוקח כמה שניות לצאת מזה. ניצן

למעלה