שאלה לי אליכם

משהי

New member
שאלה לי אליכם

אני הולכת לטירונות כלל צהלית ואחר כך יגידו לי באיזה תפקיד אני אשרת. נגיד ואומרים לי תפקיד שאני ממש לא רוצה וכל זה...אני יכולה איכשהו לשנות תפקיד??? ובכלל...עדין אחרי טירונות יש קצין מיון??? והאם ממשנו אפשר לבקש משהו?????????

נמר-י

New member
צבא

צבא זה גוף שלא יזוז מטר בלי זיוני שכל. תנסי להפעיל קומבינות!

נושקה

New member
ולשאלתך

יש קצין מיון ביום האחרון של הטירונות ( אם זה עדיין ככה) בכל מקרה יש לי כמה עצות בשבילך, להלן: 1. אל תשחקי אותה ראש קטן ותבקשי להיות פקידה, אם את כבר מעבירה שנה ו9 בצבא לפחות תנסי לעשות משהו מעבר 2. אם בסוף יתקעו אותך בתפקיד פקידותי, או אחר שאת לא אוהבת, תלחמי ועל תוותרי, כי בצבא לאף אחד לא אכפת ממך כל עוד את לא פותחת את הפה וצועקת 3. אם בסופו של דבר אין בררה ושום דבר לא עוזר ואת כן פקידה - אז את רשאית לשחק אותה ראש קטן - עד הסוף אחותי 4. חוץ מזה יש חוק שכזה שאת לא צריכה להכין למפקד שלך קפה אלה אם כן הוא סא"ל ומעלה 5. ולשאלתך: תבקשי מה שבא לך מהקצין מיון בשביל זה הוא שם, וחוץ מזה תמיד את יכולה להגיד שהתפקיד משעמם אותך ואת מסוגלת לתת לצבא יותר וכל הבולשיט ואז ( רק תדמידי עם הנדנודים) בסופו של דבר יחליפו לך תפקיד אבל על תחכי מלא זמן, כי ככל שהפז"מ דופק יש לך פחות סיכוי לשנות תפקיד ומקום בהצלחה

aliandra

New member
לא תמיד!!!

לפעמים הצבא מעביר תפקיד גם אם הפז"מ דופק. באמת שכן. במיוחד פקידות. אנשים מבינים שפקידות משועממות (דאאאההה...), ומכיוון שאין להן מקצוע מוגדר, אם הן מתעקשות לעבור ויש להן את הנתונים המתאימים, יעבירו אותן, אחרי נדנודים ר-ב-י-ם ומייאשים בטירוף. עובדה. אני הצלחתי אחרי יותר מחצי שנה בצבא.

mitgo

New member
עניין של מזל

לקראת סוף הטירונות נקבע שיבוצך, אשר לרב נעשה לפי צרכי הצבא ולא לפי רצונך האישי... במקרה והשיבוץ הוא איום ונורא ניתן לבקש טופס העברה. קצין המיון שמראיין אותך אמור להשפיע בקביעת שיבוצך, והוא הכתובת לומר את שברצונך (לא שזה ממש עוזר) אבל שווה לנסות

superyal

New member
מאיפה הקרצתם את השטויות האלו?

הקצין מיון מגיע לפני הטירונות עוד בבקו"ם בזמן שרשרת החיול את עוברת בין השאר גם אצל קצין המיון ושם הוא מודיע לך איפה תשרתי אחרי הטירונות. את יכולה לפעמים לשנות את מה שהוא אומר ולפעמים הוא יתן לך לבחור בכלל לפי מה שהבנתי אם תתעקשי מספיק תקבלי תפקיד שאת רוצה למשל מ"כית !!! הכי שווה בעולם בהצלחה

למעלה