שאלה לי אליכם...

שאלה לי אליכם...

כשעושים כישוף (וזה בהנחה שעשינו אותו מדויק לפי כל ההוראות והוא הצליח..) כמה זמן יעבור עד שהוא יפעל? למשל כישוף אהבה... יש זמן מסויים עד שהוא יפעל או שזה שונה מכישוף לכישוף?

.m

New member
יש לך המון חוצפה!

לא לדעת דברים כאלה בסיסים, ולחלק לאחרים "מתכונים" באי-מייל, תחת מסווה של אחת שמבינה.
mai

למה את חושבת שאני לא יודעת???

אני שאלתי רק כדי לדעת מה אחרים חושבים על זה וחוץ מזה ה"מתכונים" כמו שאת\ה אומר\ת זה עיניינים פרטיים שלי כך שזה לא צריך להטריד אותך!!! ואם את\ה היית מבין גדול\ה היית יודע\ת שכן יש הבדל בין כישוף לכישוף והזמן שהוא מתחיל לפעול.

Envenom

New member
למעשה, אין הבדל.

כל הכישופים מתחילים לפעול ברגע שמפעילים אותם. ברגע שאת משחררת אנרגיה- יש לזה תוצאות. את לא יכולה נניח לחייג בטלפון ולצפות שהוא יתקשר רק אחרי כמה דקות (אלא אם כן הטלפון שלך דפוק...). מה שכן, אם את רוקחת שיקוי נניח אז הכישוף יפעל רק כשמי שאמור לשתות את השיקוי ישתה אותו.. או אם את מטילה כישוף בעזת ישיויות (כשפי זימון) אז אפשר להגיד לישיויות מתי את רוצה שהן יתחילו לפעול.. אבל ככה סתם הבדל בין טקס לטקס אין. כולם מתחילים לפעול ברגע שאת מפעילה אותם בעזרת הטקס.

.m

New member
אני לא חושבת - אני יודעת!

לא צריך מח של מדענית אטום כדי לדעת שאת לא מבינה כלום, מספיק לקרוא את ההודעות שלך. זה מאוד מטריד אותי כשאת נותנת אינפורמציה שגויה, שעלולה לגרום לנזקים, ועוד מתנערת מאחריות עם משפטים בנוסח "כל מי שרוצה כישוף שיפנה אלי למייל, אבל רק אם הוא יודע את הסיכונים". אני לא "מבינה גדולה", אבל אני מבינה מספיק כדי לדעת שאנרגיה מתחילה להשפיע ברגע שהיא נשלחת (וזה כבר יותר ממה שאת מבינה...) לסיכום כל שנותר לי לומא לך זה תנוחי...
mai (שתוהה: איך? איך עוד לא חסמו מישהי שעלולה לעשות נזק?...)

RainBird

New member
הגורמים לזמן עצמו משתנים. בטיב וסוג הכישוף, ניסיון המכשפה, צורת תיעול האנרגיה וכדומה. היו כישופים שעבדו לי מיידית (הורדת גשם) והיו כאלו שלקחו שלושה חודשים. אבל זה רק אני וזה משתנה אידיבידואלית. ארדן.

למעלה