שאלה לי אליכם.

shy-1

New member
לפי דבריך נוצר הרושם שהמרחק בין 2

הפורומים הוא 100,000 קלומטר

shy-1

New member
לאיזה ערבים אתה מתכוון, לפלסתינאים,

לאלה שהבנק מכריח אותך להביא כשאתה לוקח הלוואה, לערביי ירדן, למי?

to to

New member
כל ישראל ערבים זה לזה../images/Emo13.gif

אולי הוא מתכוון לערבי הנחל?

מה זה משנה?

יש ערבים סורים,יש ערבים לבנוניים,יש ערבים מצרים,יש ערבים פלשתינים ויש ערבים פלשתינים ישראליים. מה חסר? שאלתי שאלה ולא קיבלתי תשובה. לדעתך האם הערבים הנלחמים בנו כרגע הם טירוריסטים או לוחמי גרילה?

shy-1

New member
עדיין לא הבהרת לי לאילו ערבים אתה

מתכוון, אני מתייחס שונה לכל פעילות ערבית עויינת כנגדי, ואני אגיב שונה לכל בעיה מולה אני ניצב.

חשבתי שזה ברור לך.

אז ערבים פלשתינים שאינם אזרחי ישראל וגרים בשטחים המשוחררים של 67 וערבים פלשתינים אזרחי ישראל הגרים גם כן בשטחים המשוחררים של 48

סוהי

New member
הנריפ עסוק,אז אני אסביר לך....../images/Emo22.gif

לוחמי גרילה הם לוחמים המנהלים את המלחמה מהמארב נגד צבא האויב.בהבדל מלוחמי קומנדו,הם אינם מאורגנים בצבא סדיר. טרוריסטים לא נלחמים.הם נוקטים בפעולות חבלה ורצח ללא הבחנה,משליטים מורא ופחד על אוכלוסיה אזרחית על מנת להשיג השגים בעזרת שיבוש חיי אויביהם. החיזבאללה הוא אירגון טרוריסטי שגם מנהל מלחמת גרילה בנוסף למעשי הטרור שלו. באירגונים הפלשתינאים הם אירגוני טרור נטו.

אכן נכון הדבר.

יש הבדל בין טירור ללוחמת גרילה. אבל השילוב של שני המרכיבים הוא קטלני. תאר לך שמצרים שולחת מדריכים ללוחמה בטירור ומאמנת ומחמשת את הפת"ח. מה יקרה אם תהייה התפוצצות באיזור כתוצאה מכשלון משא ומתן עתידי? מניין הבטחון שכ30.000 לוחמים מאומנים ומחומשים במיטב הנשק תוצרת מצרים לא יפעלו נגד מדינת ישראל בעתיד?

shy-1

New member
הבנתי, וכבר כתבתי כמה פעמים,

עם הפלסתינאים שבשטחים הכבושים/משוחררים, צריך להגיע לאיזה סוג של הסכם, ואם אינם רוצים, להתקדם בסגנון התנתקות שרון או טוב יותר. בקשר לערביי/אזרחי ישראל, עד שאולי יהיה הסכם מרצון של החלפת שטחים(הלוואי), יש לשפר את היחסים עימם, התנכלות אליהם או התיחסות אליהם כאל אזרחים סוג ג', רק תרע את המצב הרעוע כבר עכשיו. הייתי שוקל גם שירות במקום השירות הצבאי.

מעולם לא שמעת אותי או קראת אותי

אומר שצריך להתנכל לערבים רק בגלל שהם ערבים והם מיעוט. אני טוען שצריך לסלק מכאן כל ערבי שאינו נאמן למדינת ישראל. רוב ערביי ישראל אינם נאמנים למדינת ישראל. יש אולי 2 אחוז מהאוכלוסיה הערבית שבאמת נאמנים למדינת ישראל ואותם צריך לטפח ולאפשר להם שיוויות זכויות וסובלנות. אבל השאר אין להם מה לחפש כאן. הדרך שלי היא הדרך הכי שפויה והכי נכונה. במסגרת חילופי אוכלוסיה צריך לבצע חילופים דו סיטריים.

shy-1

New member
ראשית עלי לציין שאיני מסכים עם רוב

דבריך, וזה ממלא את לבי שמחה
אבל המשפט שפתחת איתו "מעולם לא שמעת אותי או קראת אותי", לא במקום , כי לא האשמתי אותך בכלום, כתבתי מה דעתי בלבד.

אתה כתבת ואני מצטט:

""התנכלות אליהם או התיחסות אליהם כאל אזרחים סוג ג', רק תרע את המצב הרעוע כבר עכשיו."" מכיון שדבריך נכתבו בתשובה אלי ניתן להניח שהקורא את דבריך יבין שאני מתנכל לערבים. באומנות הכתיבה זה נקרא לשתול רעיון במוחו של הקורא כנגדי כאילו ואני מוכר כמתנכל סידרתי לערבים. ובכן אני לא מתנכל לערבים בגלל שהם ערבים בדיוק כמו שאין אני עושה זאת לגויים ולנוצרים וגם לסמולנים. אני טוען שמדינת ישראל צריכה להיות מדינה יהודית פרופר. קרי עם רוב יהודי באוכלוסיה ובפרלמנט.

shy-1

New member
צר לי ש"ישיבתך" בארצות ניכר, שיבשה

את הבנת הנקרא שלך, ולכן מחמת היותי בן אדם טוב(סתם), אסביר לך שוב. אתה כתבת בכותרת ובהמשך, "מה דעתנו שלנו-שלך" לא שאלת: מה דעתך עלי? בכל מקרה השבתי לך את דעתי על הערבים, ולוא הייתי צריך להכניס אותך למשוואה, הייתי מסויף לפחות פיסקה אחת על מזל"טים

שלדר

New member
יש שני סוגים!

אלה שנילחמים בצה"ל הם לוחמי גרילה! אלה שנלחמים באזרחים הם טירוריסטים! בעזה זה בעיקר גרילה,,

האם אתה משוכנע שאלה שיורים

טילי קאסאם לשדרות אינם נלחמים בצה"ל ולחילופין אלה שנלחמים בצה"ל אינם יורים טילים לשדרות? זוהי בדיוק הנקודה שאני רוצה לומר כאן שצריך להפסיק לקרוא לפלשתינים לוחמי גרילה. הם טירוריסטים נקודה.

למעלה