שאלה לי אליכם.

שאלה לי אליכם.

איך הייתם מגדירים את המלחמה המתנהלת כאן בין הערבים ליהודים. האם הערבים הם לוחמי גרילה או טירוריסטים. והאם טירוריסט ולוחם גרילה זה אותו הדבר או שני מושגים שונים.

מלחמת קיום של העם היהודי

הערבים הם טרוריסטים צמאי דם שנלחמים כדי להשמיד את העם היהודי ואת מדינתו. כל מטרתם היא לרצוח ולרצוח ולגרום לעוד שפיכות דמים. גם אלה שמתפוצצים באוטובוסים בנתניה וגם אלו שהפילו את מגדלי התאומים הם רוצחים שטניים.חבל רק שהשמאל רואה בהם לוחמי חופש ומציג אותם בצורה הירואית.

מ א י ה 28

New member
לא צריך להיות גאון כדי לראות את זה

אתם בשמאל אוהבי הערבים בשבילכם הם מלכי העולם - האלוהים שלכם. תתביישו!

שקדי

New member
תגידו מאיה וישראלית זאת אותה אחת??

כאילו....חשבתי כי הטמטום זהה

מ א י ה 28

New member
אומרים כי אני אינני אני אז מי אני..

אני מאיה וישראלית זו אחרת. זה שאתה רואה בי מטומטמת שיבושם לך. היית מת להיות מאיה האחת!

שקדי

New member
למה מה??

מה הגליק הגדול להיות מאיה האחת?? או שאתן אחת או שאתן מעתיקות את השטויות אשה מרעותה אין לכן שטויות מקוריות שאתן עוסקות בהעתקות אובססיביות??

מ א י ה 28

New member
מה אתה רוצה ממני אני מאיה ולא ישראל

ית. אם שתנו חושבות אותו דבר סימן שאנחנו יודעות מה אנחנו אומרות.

מאיה. הטקטיקה של שקדי וחבריו היא

להסיט אותך מן הנושא הראשי. הכי טוב להתעלם. מי שלא עונה לעניין אלא מושך אותך למחוזות אחרים פשוט תתעלמי ממנו או תני לו תשובה קצרה תענה לעניין.

שקדי

New member
רק לשם השקיפות...את זה כותב לך.....

זה שנחשב לשקרן הפסיכוטי של העולם הוירטואלי שאוהב לדווח על קיצור הזין שלו לאומה מוגש כתשדיר שרות למאיה הנבוכה.............

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

שקדיקה כפרא תמסור לליידי שאני כועס עליה שהורידה את הטאג ליין ב304 ומצד שני תמסור לה שאני מודה לה על התקופה הארוכה שעשתה לי יחסי ציבור. אל תשכח שקדיקה. וחוץ מזה איכות הפורום מחייבת לענות בדרך כלל לגופו של עניין ולא להסיט את העניין למחוזות אחרים. הטקטיקה שלכם כל כך מוכרת ידועה וגם במובן מסויים מובנת.

mmeny

New member
שניהם חוזרות על דברים שלימדו אותן

ככה זה עם הקיצוניים (בעיקר הדתיים),יש כמה משפטי מפתח שלימדו אותם והם כל הזמן חוזרים עליהם. אל תתפלא אם תשמע את אותם טיעונים מעוד אלפי אנשים שבבי"ס שלך חוזרים על אותם טיעונים של יום,גם אתה משתכנע

למעלה