שאלה לי אליכם.

אישון34

Well-known member
שאלה לי אליכם.

אישון הוא כידוע ילד עדין ורגיש....ומכאן שמו. אחד הדברים שגורם לאישון להפסיק להיות כה רגיש היא העובדה הבאה... דבר אישון: פונה אליך עלמת חמד לדוגמא בקופיד שם אני מככב, ומציע מפגש...היא כמובן לא מצרפת טל...או הודעה...ואפילו הכרטיס שלה ריק לחלוטין מכול עובדה שסביר לדעת...אז באו נניח שהיא בת 30 ולא מעשנת ויש לה תואר ראשון....זהו....פשוט כלום נוסף. יש פעמים שתהה תמונה...ויש פעמים שלא....ורשום במסר מ....משהו חסר תוכן כמו כמה היא יפה מושלמת או כדומה. הבעיה מחריפה בשעה ששמה של העלמה הוא משהוא בנוסח "יפיפיה חלומית" או שם מלאכי שמו "המלאכית". עכשיו אין כל אמצעי קשר...היא מעוניינת לקבל את הטל...(שטלתנית נוסף לכול) אישון שואל...למה ? האם הכן הוא נימצא עד לאמצע הלילה בעבודה בשל דייט עם מי שלא מוכנה לספק ולו פרט בסיסי על חייה. האם היא ראוי שבשלה נפסיק פרק בסידרת המופת סלסטה (בצחוק). השאלה שיש עימי רחבה מעט יותר: לאיזה כרטיסים שיפנו אליכם לא תחשבו אפילו לענות ? מה בכרטיס יגרום לכם לרגש קל של בחילה ? מתי תחשבו שהכרטיס הוא פשוט טיפשי ולא ראוי להתייחסות ? האם תומרו זאת או שמע תתפוגגו על הערפל הסמיך של רשת האינטרנט ? אישון. שאלה קיומית.

DaviX

New member
הכל יכול להיות

יכול להיות שיבוא/תבוא מישהי/ו עם הכרטיס הכי מושלם/מזמין/פרטני שיכול להיות בעולם ובסוף זה יהיה ילד בן 15 שעובד עליך. לך אחרי האינטואיציה. חוץ מזה, לי יש 2 פלפונים, אחד אני מחלק חופשי, אחד סודי.

s h i r k u s h

New member
בעבר כשהייתי באתר הכרויות

הייתי נוהגת לפנות לכרטיסים שסיקרנו אותי ולכן אני מניחה שהתשובה לשאלה לגבי כרטיסים שלא ראויים להתייחסות מצידי היו כאלה שלא פירטו הרבה על עצמם ושיעממו אותי בקריאת הכרטיס או כאלה שפירטו יותר מדי שזה גורם לך לחשוב אם הם אגואיסטים...

כרטיסים זו בעיה

כרטיסים לא אומרים לי כלום, ואני לא חושבת שאפשר לדעת מהם הרבה (אלא אם זה משהו ממש קיצוני). חוץ מדברים כמו מעשנת/לא מעשנת, מה כבר יכול להיות רשום בכרטיס שיגרום לי לפנות או לבטל?? אולי זו הסיבה שאני לא רשומה באתרי הכרויות, אין לי שום דרך להמנע מחמש מיליון פגישות סקר שממש לא מתאימות לי בשלב זה של חיי.

shelly1975

New member
הדברים שאדם אומר על עצמו כבר

במשפט הפתיחה נותן לך משהו בסיסי עליו. הוא הרי בוחר מה ייצג אותו ואם זה משפט הפתיחה שהוא בחר לייצג אותו, זה כנראה באמת מייצג אותו.

לי זה לא אומר כלום

חוץ מעד כמה הבחור יצרתי. כמו תמיד יש את המקרים הקיצוניים שבהם אני יכולה לסלוד מהר מאוד (כמו שבלתי רשמה, אנשים שהכינוי שלהם הוא "מחפש זיון" לא משאירים הרבה ספקות). מעבר לזה, אני לא שואבת משם הרבה. הציטוט האהוב עליו לדוגמא לא יתרום לי. אולי הוא יעזור לפרופיל משטרתי מקיף אבל לא כדי לדעת אם אני אוהב אותו כבן אדם. בדיוק עכשיו עובר לי בראש חבר לשעבר, ומה הוא היה כותב בכרטיס כזה. אני מניחה שאם הייתי רואה מה הוא כתב, מה הוא אוהב ובעיקר מה הוא חושב, כנראה שהייתי מוחקת אותו במהירות מהמחשב שלי בלי הזדמנות אפילו לפנות אלי! שוב, אני לא אומרת שזה דבר רע, יש אנשים שאפילו מצליחים להבין משהו מאוסף העובדות הזה. אולי ביום שאני אדע איך למלא אחד עבור עצמי, אני אסתכל על אחרים ..

אף פעם לא הייתי באתרי היכרויות,

אבל הסתובבתי בצ'טים בתקופת הרווקות. לא הייתי פונה ל - : 1. מבוגרים ממני. תודה, אני מספיק זקנה בעצמי; 2. כאלה שיש להם מטרה מפורשת בניק: "מחפש קשר", "מחפש זיון". חוששת לא לעמוד בציפיות; 3. כאלה שמפארים את עצמם באמצעות הניק: "מלקק אלוהי", "חתיך וגבוה". חוששת שהם לא יעמדו בציפיות... אולי יש עוד משהו, אבל זה מה שזכרתי (זקנה אמרתי כבר?).

shelly1975

New member
תשובה ושאלת קונטרה ../images/Emo124.gif

1) כרטיסים שמלכתחילה לא אענה להם: אלה שכבר בשורת הפתיחה כותבים על עצמם כמה שהם מדהימים ונפלאים ושאר גיבובים נרקסיסטים. וגם כאלה שמתארים את עצמם כאוהבים לעזור לזולת, זה כבר משדר חוסר אמינות. ואלו שכבר בכרטיס מרחמים על עצמם ומתנצלים על קיומם. 2) יגרום לי לרגש (לא קל) של בחילה? שוב, הנרקסיסטים והמשתפכים. ולמעשה זו התשובה לגבי כל השאלות שלך

shelly1975

New member
אופס, את ../images/Emo35.gif הקונטרה שכחתי....

ולהיפך, מה יגרום לכם העדפה לענות לכרטיס של אחד מאשר של אחר??? אצלי... בחור שכבר בכרטיס פתיחה שלו משדר: הומור, שנינות, (משהו שובבי ומקורי) ומצד שני בגרות וביטחון עצמי ואחד שמגובשת אישיותו ולא דופק פוזות של מישהו שהוא לא.

עינת 35

New member
מסכימה עם כל מילה ...

והכי לא אוהבת את אלה שכותבים "נסי ולא תתאכזבי"

shelly1975

New member
../images/Emo32.gif נצל"ש, שאלה לחוגגים שביניכם

למי יש את הקישור להרשמה ל- GB??

shelly1975

New member
מה לרשום חוץ מהאותיות GB כי זה

נותן לי כל מה שמכיל ת'אותיות האלה.

dudusch

New member
לא הייתי עונה

למי שלא כותבת כלום ב"על עצמך" ו/או דרישות מבן הזוג... מי שלא מוכנה/מסוגלת להקדיש דקה מזמנה לכתוב משהו ולו הקטן ביותר כדי לפתוח פתח להכיר לא עושה לי את זה. כמו שאמרו לפני, נרקיסיסטיות שכבר בשמן כותבות "שרלילה", "יפהפייה בורוד" וכו'. מה כן עושה לי את זה? העיניים. תמונה של מישהי עם משקפי שמש אפקטיבית עבורי פחות ממישהי נטולת משקפשים. כרטיס מגובש שמעיד על מישהי סגורה על עצמה, טקסט מחוייך וכו'...

למעלה