שאלה לי אליכם.

שאלה לעניין....

וגם יחסך לעניין.... יש לי כרטיס פה בתפוז, ובו התמונה שלי, ותו לא (אה, ועוד איזה מסננת גיל שטוענת שאני בת 30, ומסננת סתומי מוח שאומרת שאני גרושה). לעיתים אנשים פונים אלי במסרים המהממים: "את מוצאת חן בעיני, תתקשרי" ובכרטיסם הריקני מופיע אותי אייקון כחלחל וסקסי, והגיל: 28\26\35 וכו'. ותו לא. ולמה?! אם מישהו כותב עוד מילה נוספת אני אפילו טורחת לשאול: למה לי?! למה לי לענות לך?!! וכנ"ל לגבי כרטיסים באתרי הכרויות: לא משיבה למי שלא טרח לבזבז אותה כמות של זמן על הכרטיס שלו כמו שאני בזבזתי.... ואני בזבזנית גדולה

artrmis

New member
לצערי.ולצערכם.

כל כרטיס שכזה מעורר אצלי חיוך... מחשבה על טיפשיותו של הכרטיס ושל הכותב. אבל אני לא משתמשת באתרים כנ"ל . למרות שניסיתי. רק הצפייה בכרטיסים הספיקה לי. סייג. הכרתי אנשים טובים ומעלה בחיים האמיתיים שהיה חיבור נהדר. אם הייתי צריכה לבחור אותם כחברים אפילו ולא בני זוג על סמך הכרטיס שלהם ... אין סיכוי! אז אולי צריך פשוט לנסות. בהצלחה. (לא נראה לי שיש לך)

אישון34

Well-known member
יתכן.

אבל לצערי לא הצלחתי להבין...כניראה מוגבלות אישית. את השתמשת בכרטיס על מנת לסווג... החלטת שכולם טיפשים...ואת מציעה לנסות פשוט תוך התעלמות מהפרטים בכרטיס...אבל את לא משתמשת באתרים יותר...כן זה בסדר זה הגיוני. הכן צריך לנסות....עדיף בחיים האמיתיים... אבל...לצערי הזמן העומד לרשותי מוגבל...נכון אני באינטרנט לא מעט....אבל מחשב יש לי רק בעבודה....אז...נו מה לומר... הזמן מועט ביותר. בגלל העובדה שהזמן מועט...נאלצים לסווג את האנשים...לדוגמא...לא לצאת עם מי שלא מתאים על פניו...מעשנת...שונאת ספורט...מתרחקת מטבע...ועוד פרמטרים שונים....אפילו מי שמצהירה על עלמה כדבר ראשון כחובבת מועדונים. יתכן וראוי לתת הזדמנות לכולם....ואולי עדיף לראות מה מסתתר מאחורי הכרטיסים ולו הטיפשיים ביותר...אולם - הכללה היא דרך לסיווג מידע. ומי שלא מעוניינת לספק מידע...מי שלא רוצה למסור פרטים...מי שמתגוננת והיא כצמו צבר קוצני....אין לי את האנרגיה הדרושה להתחיל את הסיפור מחדש איתה. אני מכיר מספר נשים שאין כל קשר בינן לבין הכרטיס שלהן...אבל בד"כ...יש קשר.... ויש קשר שמתברר בין השורות...ומי שלא מעונינת שיהיה בין שורות לא רושמת דבר בשורות לפי הבנתי. ובייחס לשם...שמות במיוחד שמות שאנשים נותנים לעצמם מלמדים משהו...אם משהי באתר אחרי התכתבות מסויימת "שוכחת" לחזור ולו מידי פעם לשמה המקורי.... אולי זו פגישה לאינטרנט בלבד. אישון. חצי אמת גרועה משקר. אישון.

artrmis

New member
אני אפנה אותך לציטוט ...

"חצי אמת גרועה משקר". אישון. (נתתי קרדיט) ממה שקראתי אתה עסוק בזה הרבה מעבר לגבולות הסביר.קח בחשבון שלאנשים מסויימים יש מגבלות . כאלה ששונות משלך. ואם זה כ"כ מפריע לך פשוט סנן את הלא מתאימות.לא ממש נראה שאתה עושה את זה אלא טורח ונפגש איתן. נואישון?

אישון34

Well-known member
אהבתי...

נואישון. האמת שבמידה מסויימת כן כפי הניראה. זוגיות זה נושא שמעסיק אותי לא מעט....נפרדתי במצב של זמן קצר לפני חתונה... האקסית ממשיכה להיות ברקע...זו הייתה החלטה לא קלה, שלא לומר קשה...ואני אומר את זה מצוך שאני שלם לחלוטין עם ההחלטה. לצערי בלוח הזמנים שלי אין מקום לזוגיות אמת לאחרונה...וכפי הניראה אני אצטרך להגיע להחלטות קשות בייחס לכך...אני עדיין בעבודה וישאר כאן לא מעט...ואני כן מעוניין בזוגיות....וצריך החלטות קשות...וזה מעסיק...עובדה. לאור זאת...אני לא...לצערי לא.. יוצא לדייטים לאחרונה...לא שלא רוצה לא שאין עלמות חמד...יש בעיה של זמן. עכשיו...אני כאדם מנתח דברים...משתדל לא לחזור על אותה הטעות פעמיים... וכן אני מנפה את מיטה הבנות...או שלא המיטב...בכול אופן אם אין פגם שאני מגדיר כגנטי אני מנסה לפגוש....ובגלל בעיית הזמן שיתפתי אותכם בהליך איתור הפגם שיקרא להל"ן "גנטי". אז אפשר לומר נואישון...חמוד. אישון. או שמע נואישון ?

artrmis

New member
יש לי כמה שאלות..

עם כמה יצאת? כולן לא התאימו? היו כאלה שהפרטים בכרטיס היו בהתאמה מושלמת ובמציאות לא הלך לכם? היו בנות שפגשת ולא התאימו לרישמת המכולת והיה קליק ? ועל זו תענה בכנות.. האם כל מה שרשום בכרטיס שלך הוא אמת מלאה ולא חצי אמת(שלהזכירך גרועה משקר...) אני מכירה כמה אנשים שמאוד אוהבים בע"ח אבל הם מגדלים רק יתושים וג'וקים ולא מתוך בחירה. כאלה שפעילות ספורטיבית היא בנשמתם אך מתמצה בלגשת למטבח ולפתוח את דלת המקרר.כאלה שיש להם הרבה לקחים ממערכות יחסים קודמות..כאלה שנמשכו שבועיים. כאלה שהם מאוד ספונטנים אבל לנסוע מראשון להרצליה זה רחוק. כאלה שמבנה הגוף שלהם הוא "רך" ולא "שמן". ואני לא טוענת שהם משקרים . אלו חצאי אמיתות. האמת שלהם. יאלללללה... תסתכל במראה ותגיד לי שזה לא אתה. ואח"כ.... תחשוב מה באמת חשוב לך. מה אתה רוצה.על מה אתה מוכן לוותר ועל מה לא. ואז תתחיל לסנן.

אישון34

Well-known member
תשובות ...תשובות..

השאלה הנכונה היא עם כמה יצאת דייט שני לא..? אז עם שתיים. אחת הגיע לדייט רביעי. ועוד אחת הפכה להיות ידידה טובה...איתה ורק איתה אני ממשיך לדבר....אבל שם היה ברור מראש שאין התאמה...אבל...יונו. שאני חושב על זה אז הייתה עוד אחת בדייט שלישי...אבל שם מבחינתי בכול אופן זה היה מיני לחלוטין....ללא כל כוונות. מתאר לעצמי שעוד 3-4 דייט ראשון - וזהו. זאת של ה 4 פגישות התאימה ביותר...בחורה חמדמדה....אבל...היא לא הייתה מעוניינת להגיע אלי...ואחרי 4 נסיעות לחיפה פרשתי בשיא. היה עוד דייט ראשון שאני נזכר בו שנפסק בשיא (אמצע)....וכמובן דייט 30 השניות שהייתי בו...חשבתי שאתה יותר שרירי יותר שזוף ועם שיער ארוך יותר....אני מאוד מאוכזבת. כל מה שכתוב בכרטיס הוא אמת למעט מקום המגורים...אני גר במושב ליד תל אביב שהוא ישוב קטן במיוחד...ולא מוכר לאיש...אז אני רושם תל אביב. בבית אני מגדל כלבה וציפור....במשרד דגים. ספורט...בשבת...אני כל השבת במכון כושר....רוקד ריקודי שנות השישים פעם בשבוע לפחות....פעם הייתי מתאמן יותר בספורט אקסטרימי....בעית זמן. נסעתי לדייט יותר ק"מ משמותר להודות ובהתראה קצרה יותר משמותר. זה שיש קשר בעברי....קשר משמעותי...לא מכחיש...זה שאולי הוא לא סגור בצורה סופית....המכווצת אחראית על זה....גם זה יעלם. מה שחשוב לי זו מישהי שיהיו לה חיים...שלא תתביש במה שיש....ושלא תתנצל עבורי....שלא תעשן...אני מילל כמו חתול (צריך לראות כדי להאמין) אני עושה עוד הרבה דברים שגורמים למשהי סטנדרטית להעלם דום...ואני עובד עד מאוחר...אז חשוב לי שגם לה יהיה עיניין בחיים...ומי שקוראת לעצמה "הנסיכה הקסומה" וגם אחרי 3 פעמים לא שולחת את שמה האמיתי ....היא להבנתי לא אחת עם חיים....במיוחד אם היא מסרבת לשלוח פלא ורוצה את שלי. עדיין אני לא מוכן לוותר על כלום....בעתיד נתפשר...או שלא...אני לא מתפשר על רשימות מכולת...במציאות מתפשרים ...לא ברשימות. אבל מעט בלי תשובה עיניינית אי אפשר.....את פרשת מהאינטרנט אחרי שראית מספר כרטיסים....אף לא אחד מצא חן בעינייך....הכן התפשרות ראויה. אישון. סורי על השגיאות....אתם יודעים. ולילה טוף.

אישון34

Well-known member
נזכרתי.

מה זאת אומרת לשקר...את יודעת נהוג לומר הפוסל במומו פוסל. נו. אישון. האם יש עוד נואישונית...אפילו שלא לומר נואישקרנית...

אישון34

Well-known member
ותשובתי.

אם לא היה ברור: אני אלרגי לשמות יצירתיים מידי, טלפונים חסויים ולרצון לא לשוחח בכלל אלא לקבוע ישר פגישה. אבל אחד הדברים המוזרים בעיני היא האנשים שמעוניינים שלא לתת את מספר הטלפון שלהם ומתקשרים בחסוי...כן יש הרבה בנות שכאילו....אני מבין שיש פחדים...אני מבין שיש חששות...אבל הכניסהלזוגיות היא משימה קשה שחלק עיקרי בה הוא ביטול החששות, או, לפחות לשים את החששות בצד ולזרום מעט. כאילו שיפנו אילך יספרו לך שאתה מוצא חן בעינהם...ודרך תקשורת אין...אלא דרך האתר...אתה מגיב הוא מגיב/ה דו שיח....יוזמה אין...אנשים שכאילו שרוצים את מירב הפרטים עליך ולא מנדבים דבר כאילו הם אוצר יקר שאם יתגלא (מי רוצה בכלל) ינזקו.... אנשים שיפנו אליך ויבקשו את מספר הטלפון שלך...משום מה אני מתקשה להבין אנשים שמפחדים ממסירת המספר טלפון לשהם....האם אישון חסר ניסיון עם פסיכים..? לא ולא. אישון. יצירתי מידי ?

שיאנה

New member
שאלה טובה

אישון "חכם ואיכותי" "חתיך הורס" "זין ענק" "הגבר שא מחפשת" "החלום הרטוב שלך" כל אלה הם פסילה מידית. מי שלא רושם כלום ב"על עצמי" פסילה מידית מי שמחפש "רזה ומהממת" פוסל אותי ולכן נפסל. מי שמחפש זיונים או יזיזות מי שפונה אלי בנוסח "אהבתי את הכרטיס שלך צרי קשר אלי 065-333666 וכדומה מי שמציין דברים לגבי הכרטיס שלי שאינם נכונים מי שציני, חסר חוש הומור, משעממם. למי אני כן יענה? כל מי שלא משתייך לרשימה שלמעלה. מי שמגיב לדברים בכרטיס לי. ששולח משהו חמוד אפילו אם ברור שזה נוסח קבוע לכל הנשים. מי שמצטט משהו מוכר או שנשמע מעניין מי שנראה שלקח את הכרטיס שלי כפרוייקט רציני במטרה להעביר באמת את סוג האדם שהוא.

אישון34

Well-known member
שיט אני מבין איכן אני טועה

אני הרבה פעמים רושם משהו בנאלי כמו....אהבתי ואשמח. ואת שמו של אישון בצירוף מספר פלא. אני מצפה מבת הזוג לראות את הנתונים ואם אילו מתאימים לה....אישון הרחיב ביותר על עצמו ועל בת הזוג הראויה, לדעתו. אז את אומרת להגיב מעט באריכות..? התיחסות ישירה..? טוףףף. אישון. מפנים. אהבתי תתגובה.

artrmis

New member
הערתך נרשמה בפרוטוקול.

זו אותה הגברת בשינוי אדרת. לכן הוא נואישון. טוחן ת'נושא. למרות שהגיע להבנות. היה שווה.

למעלה