קשה לי להגדיר את עצמי כגזענית
שכחתם פה את הגזענות שקשורה בדתיים וחילונים. מה שבולט לא פחות מכל שנאה של זגעים אחרים. אותי הכי משגע שיש שמאלנים שמצידם, הם בעד הערבים (אמרתי יש, לא כולם וגם לא הרוב!) רוצים שלום, אהבה, רק לא מלחמה! אבל אותם שמאלנים שכחו שהשנאה הכי גדולה שלהם זה לדתיים! העיקר רוצים להתאחד עם הערבים, אבל לא רוצים להתאחד עם העם שלהם, לא רוצים להתאחד עם האנשים שכולה שונים מהם בעניין האמוני. אותם שמאלנים לא מקשיבים לעצמם, לא אוהבים את השנאה הזאת כלפי הערבים בלי להתייחס לזה שיש שנאה חזקה שתמונה בהם, שנאת הדת ! עכשיו, אני אומרת את זה לא כי יש לי משהו נגד השמאלנים, ממש ממש לא!! אני בעצמי מסכימה עם חלק מהדעות שלהם. אני פשוט מתייחסת פה לקבוצת אנשים ספיציפית שאני מכירה, אחרת לא הייתי סתם באה וזורקת האשמות. אז שאותם שמאלנים שבאים נגד הגזענות כלפי הערבים, שיקשיבו לעצמם שנייה, ושיבינו- אולי הם לא רוצים מלחמה עם הערבים! אבל מצידם שתתקיים מלחמה עם הדתיים! ושוב, אין פה שום יציאה כנגד השמאלנים, אני מזכירה לכם שהתכוונתי לקבוצת שמאלנים שזו הדרך שלהם... הם סותרים את עצמם בכך שהם רוצים שלום עם הערבים אבל לא עם השכן הדתי שממול. דרך אגב, אני חדשה פה! נעים מאוד!!!