שאלה לי אליכם...

flowers girl

New member
אממ...

אני די גזענית לפעמים בלי לשים לב..
ואני בטוחה שיש גזענות בישראל. כמעט כלפי כולם והכל. במיוחד נגד ערבים, אבל גם נגד שחורים, מרוקאים, גרוזינים וכל המקורות של כולם. בגלל שאנחנו מדינה יחסית חדשה ולכולם יש מקורות, אנשים מושפעים מהבדיחות שמפורסמות באינטרנט ובעיתונים, ובאים וצוחקים על אנשים ממקורות שונים ומשונים וזה ממש עצוב.

icודליה

New member
../images/Emo110.gifלשחוט את אילה

היא הרסה את השיר שלי. תודה לאל שהיא לא היתה גם בשבת.

galileo2003

New member
קשה לי להגדיר את עצמי כגזענית

שכחתם פה את הגזענות שקשורה בדתיים וחילונים. מה שבולט לא פחות מכל שנאה של זגעים אחרים. אותי הכי משגע שיש שמאלנים שמצידם, הם בעד הערבים (אמרתי יש, לא כולם וגם לא הרוב!) רוצים שלום, אהבה, רק לא מלחמה! אבל אותם שמאלנים שכחו שהשנאה הכי גדולה שלהם זה לדתיים! העיקר רוצים להתאחד עם הערבים, אבל לא רוצים להתאחד עם העם שלהם, לא רוצים להתאחד עם האנשים שכולה שונים מהם בעניין האמוני. אותם שמאלנים לא מקשיבים לעצמם, לא אוהבים את השנאה הזאת כלפי הערבים בלי להתייחס לזה שיש שנאה חזקה שתמונה בהם, שנאת הדת ! עכשיו, אני אומרת את זה לא כי יש לי משהו נגד השמאלנים, ממש ממש לא!! אני בעצמי מסכימה עם חלק מהדעות שלהם. אני פשוט מתייחסת פה לקבוצת אנשים ספיציפית שאני מכירה, אחרת לא הייתי סתם באה וזורקת האשמות. אז שאותם שמאלנים שבאים נגד הגזענות כלפי הערבים, שיקשיבו לעצמם שנייה, ושיבינו- אולי הם לא רוצים מלחמה עם הערבים! אבל מצידם שתתקיים מלחמה עם הדתיים! ושוב, אין פה שום יציאה כנגד השמאלנים, אני מזכירה לכם שהתכוונתי לקבוצת שמאלנים שזו הדרך שלהם... הם סותרים את עצמם בכך שהם רוצים שלום עם הערבים אבל לא עם השכן הדתי שממול. דרך אגב, אני חדשה פה! נעים מאוד!!!

galileo2003

New member
* תמונה בהם= טמונה בהם

- אני דחוף צריכה לקרוא את מה שאני כותבת לפני שאני שולחת!

rAmikube

New member
המשך: האם יש אפליה בישראל בין

אשכנזים ומזרחיים? כלפי מי יש אפליה? האם לדעתכם יש סיכוי שזה יתפוגג?

אסִי

New member
>>>>

אני חושב שתמיד הייתה ותמיד תהיה גזענות כלפי כל אחד. ואני חושב שאין אחד שהוא לא גזעני.

Cr£ma

New member
../images/Emo186.gifאיזה קורר.....

האם אתם גזעניים?
האם אתם חושבים שישנה גזענות בישראל?
(יש בכל מקום..) כלפי מי? כל אחד כלפי השונה לו. האם יש אפליה בישראל בין אשכנזים ומזרחיים?
כלפי מי יש אפליה? בערך אותה תשובה בשאלה 'כלפי מי?' האם לדעתכם יש סיכוי שזה יתפוגג?
(אולי במקצת..בעתיד) וואלה, ת'אמת..לא יצא לי להתקל רבות בגזענות אצל חברים, משפחה וכו'..אולי פעם פעמיים..אבל שמעו אני חייה באילת..מה אני מצפה, מקום 'נידח' כמעט ואין אנשים..אז אין מהומה

תשובווות../images/Emo15.gif

לאא!באמת שלאא!כאילו,אני לא בקטע של "דעות קדומות" באמת שלא! 2 חברות רוסיות יש לי(+קנדוש)וחברות אתיופיות יחסית הרבה... ובקשר לערבים:כן,אולי אני לא מתה על ערבים,אבל אני לא שונאת אותם(חוצמאלה שעושי פגועים,אבל מי שלא שונא אותם,דביל.)אבל תתפלאו(היו כאלה שהתפלאו..לכם אין שום סיבה להתפלאות בעצם)כן,יש לי חברה ערבית.וכן,היא חמודה,מקסימה,ולפעמים גם יותר טובה מהחרות האחרות שלי,היהודיות... ואם כבר מדברים,הבדואים ממש חמודים...באמת!
בארץ יש דזענות,ברור,ובלי סוף..לךמרות שאתה שונא כודרגל,תראה פעם אחת משחק כדורגל של ביתר.תראה-ותבין.אבל בסביבה שלי אין כמעט גזענות,כי בכל זאת,טבעון אשכרה מוקפת בערבים(איבטין,כפר זבידאת,נצרת,ובסמת טבעון9
כלפי מי?כלפי כל אחד.בכל אחד יש משהו שבגללו יהיה מישהו שיהיה גזעני אליו.

Cr£ma

New member
שנאה...../images/Emo4.gif

מילה חזקה לא? ערבים - בני אדם כמו כולם. נקודה. תסתכל בקנקן..................(איזה פתגם מעפן - חרוש)

בסדר../images/Emo15.gif

אגב,אם כבר מדברים,אז שנאה אולי לא הרבה כאלה,אבל יש ערבים ששונאים אותנו. לא משנה מי זה יהיה,אפילו מישו שיותר אוהב ערבים מיהודים! אז למה,שאני לא ישנא את הערבים שהרגו 2 חברים שלי בפיגועים שלהם?! תן לי סיבה אחת,ואני לא ישנא אותם. אבל בנתיים,את רוב הערבים,כן,אני שונאת.

rAmikube

New member
יפה...טוב:

מה דעתכם על אמנים שאומרים דברים גזעניים כמו שאמר לפני שנתיים לערך טומי לפיד על השירים של אמיר בניון? בנוסף, אני גם שמעתי שביאליק (חיים נחמן ביאליק) אמר שחבל שהשמש זורחת במזרח. כלומר, הוא שונא את עדות המזרח. לגבי זה, אני לא סגור כי יש כאלו שאומרים לי שהוא אמר את זה ויש ככאלו שלא..הוא כבר מת די מזמן אבל אם למשל הייתם מזרחיים (בשביל שאלה זו) והיה ודברים כאלו היו נכונים, הייתם מחרימים את דבריו? (דווקא דיון נחמד...משתפים פעולה)

icודליה

New member
../images/Emo110.gifאמנים בפוליטיקה

כפי שאתם יודעים אני מעריצה (אמא'לה - אף פעם לא כתבתי את זה עלי...
) של משינה...גם מוצ"ש הזה היתה הופעה (השביעית שלי) וכל השאר לא ממש משנה. בטוח ששמעתם על המכתב של יובל בנאי...מה אני אגיד לכם, אפילו לא ממש נכנסתי לזה וכן, אין לי כ"כ מושג מה כתוב שם. אז מה אם הוא שמאלני
אני למשל, לא מבינה למה הוא היה צריך להיכנס לפוליטיקה. הוא אומן, הוא מוזיקאי, למה לדחוף את האף למקצועות שלא לו
אני אגיד לכם את האמת, אני אף פעם אין לי דעה קבועה. פעם אחת אני מסתכלת על הטלוויזיה ורואה תמונות מפיגוע וכואב לי, כואב לי על כולם. אני כועסת על הערבים שברגעים אלו נראים פשוט חסרים לב. ומצד שני אני כ"כ רוצה שתפסיק המלחמה והשנאה הזו וחושבת לעזאזל כולנו בני אדם...

למעלה