סליחה, מה פשר ההתפרצות הזאת?
זה נראה לי מוגזם, אתה הולך בדרכו של חגי עם כל הכבוד. שאלו אותנו שאלה וענינו. זה ברור לכולם שמה שקורה בת'כלס רחוק לעיתים מההלכה עצמה, אם הוא היה שואל כדי לקבל תשובה הלכתית אז הייתי מבינה את ההזדעקות שלך אבל באמת שאין סיבה. הוא שאל לדעתינו וזה לגיטימי שאנשים יגידו אני עושה את זה אבל כנראה שזה גזל. ואם אנחנו חושבים שזה בסדר גמור השירשור הזה אז בבקשה אל תבוא ותגיד אתם לא בסדר וזה בכלל לא המקום לשאלה כזו. הפורום עוסק בהווי הדתי, בבנ"ע ובכל השאלות מסביב. זו שאלה מצויינת וזה ממש לעניין לשמוע מה חבר'ה דתיים אומרים על מעשה לא דתי במהותו. אז בבקשה ממך, אם אתה חושב ככה פשוט אל תגיב לשירשור הזה. ואם אתה חושב שאין זה מקומו ואתה רוצה שיימחק תפנה אלינו. נכון לכרגע לא ראינו סיבה למחוק אותו, ואני גם מאוד אשמח לשמוע את התשובות. מאור יקירי, בפועל היה יותר יעיל אם היית בא ו"תוקף" כביכול אנשים שאמרו שהם מתקשים לשמור על זה ולעמוד בפיתוי למרות זה אסור, היית צריך לבוא ולהגיד להם שצריך להתחזק בקטע הזה ושלכל אחד יש נק' תורפה וכו'. אין םה עידוד לצריבה ולגזל דרך הנט, אלא רק שאלה תמימה לגבי האם אתם עושים את זה למרות שיש עם זה בעיה.