שאלה לי אליכם...

שאלה לי אליכם...

ליצרוב,לעתיק,ולהוריד למחשב מוזיקה ומישחקים. מה דעתכם? זה דבר טוב? מותר לעשות את זה?? או שזה ניקרה גזל?? -אוהב את כולם-

maor13

New member
אמממ... שאלה קשה!

טוב אז לדעתי כך... אני לא בטוח... אבל, היום... כל מה שהולך באינטרנט זה על בסיס ה- הורדה... העתקה... וכלזה... אפילו אפשר להוריד עבודות בתורה, וכו'.. מה לא? ותראה לי בן אדם 1 שלא מוריד דברים מהאינטרנט או צורב או משוכזה? אני לא מאמין שיש כזה... בכל מקרה, באמת שאלה קשה... אני אישית צורב, מעתיק, מוריד שירים, משחקים וכו'... ... צאבי אנחנו אוהבים גם אותך
...

זה שזה שאלה קשה

זה ברור , אחרת לא היה לי סיבה לישאול לדעתכם. ובקשר לדברים שקשורים לקדושה זה מיקרה אחר מכיוון שברוב המיקרים שמו את זה שמה במטרה שאנשים ילמדו מיזה וילמדו מיזה עוד אנשים. והתרוץ שכולם עושים את זה , לא מקובלת עלי! אם כולם יהיו מטומטמים אז גם אתה תיהיה?! -אוהב את כולם-

maor13

New member
צאבי... אל תסבך אותי ../images/Emo13.gif

לא קשור... אמרתי שאם כולם עושים אתזה (כולם נכלל גם ביניהם דתיים) אז אולי מותר... כאילו,,, עזוב!!! התשובה שלי היא : ל א י ו ד ע !

חחחח

לא ניסיתי לסבך אותך... זה כניראה היה האופי השטני שבי שסיבך אותך! תאשים אותו ולא אותי... -אוהב את...(תמר,ליאור,גילת,מאור,שירית,פאררי אדומה,רחלי(בקיצור את כולם))-

maor13

New member
חצוף?!@#$%^&*

מיקמת אותי במקום ה-4?!?!? זהו?!?!?!?
סבבה... אנחנו עוד נדבר...

הבנתי

את המסר...(סתאםם) האשמה היא בי ולא בכם. א.אני עצלן,ואין לי כוח ליכתוב את השמות של כולם. ב.אני טירון וירוק בפורום הזה ואני עדיין לא מכיר את כולכם!! -Love everybody-

חָגָי

New member
טוב..

קודם כל, זו שאלה שרב צריך להשאל, לא כמה ילדים בפורום נידח.. עכשיו, מבחינה הלכתתי נטו, לא ידוע לי על בעיה כלשהי בלצרוב, להעתיק ולהוריד דברים למחשב. מבחינה מוסרית יותר ומבחינת רוח ההלכה, כנראה שכן יש עם זה בעיה מסויימת, ושכל אחד ינהג כפי מעלתו הוא. שוב, אני לא בא לתת פה פסק הלכה. צריך לשאול רב.

חגי יש לי בעיה עם הגישה שלך...

בס"ד זאת לא הודעה ראשונה שאתה מתבטא בצורה מזלזלת... תרגע... אתה לא חייב להיות כאן אם אתה לא רוצה, אל תעשה לנו טובות... ואל תזלזל במה שהחבר'ה מעלים כאן...

מוצארט

New member
כמה שאתה מגזים...

ראשית כל: אם הייתי מנהל, הייתי חוסם אותך ממזמן, ההתבטאויות שלך עוברות כל גבול. שנית כל: אם אנחנו ילדים בפורום נידח אז איך אתה יכול לענות לו? הרי אתה כולה ילד קטן בפורום נידח! ואם נמשיך לפי גישתך המטומטמת, אז למה אתה כאן בכלל? וחוצ'מזה, בהודעתך הבוטה והמגעילה, אתה פוגע כאן בכל חברי הפורום, כי החבר'ה שקוראים את ההודעה שלך, מסיקים מכך שהם בסה"כ ילדים שמבזבזים את זמנם על כלום. ויתרה מזו, על כמה וכמה אתה פוגע במנהלי הפורום, שמשקיעים המון מזמנם ומרצונם הטוב להפעיל כאן פורום, שבו יהיה אפשרי לשמוע דעות של אנשים. וכנראה שלא טרחת לקרוא את דברי הפתיחה שיש בדף הראשי של פורום זה. כי שם כתוב, שבפורום הזה יכולים לקבל דעות של אחרים אך לא פסקי הלכה, כי אין כאן שום רב (או שיש ואני לא יודע?). על כל הסיבות הנ"ל הייתי חוסם אותך לאלתר. ואולי שולח אותך לגלות באיזו ישיבה, שתלמד קצת, מה שנקרא בלשון העם: דרך-ארץ.

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif

דווקא יש פה רב... אשכנזי (אריאל או ניר) וספרדי (דניאל)

למעלה