שאלה לי אליכם....

Noya111

New member
שאלה לי אליכם....

לאחרונה אני שומעת יותר ויותר אנשים סביבי המדברים בשיבחו של ספר שיצא לאור לא מכבר, הנקרא "פרא אציל" מאת דודו בוסי. זה הוא ספרו השני של המחבר, הראשון נקרא "הירח ירוק בואדי" ויצא לפני כשנתיים. (אם אינני טועה). מוסף התרבות של מעריב הקדיש לו כתבה נרחבת (ל"פרא אציל") ביום ו' האחרון.רצ"ב לינק לכתבה. האם מישהו מכם הספיק כבר לקרוא, או בדיוק קורא כעת ויוכל לחוות דעה יותר מפורטת ומנומקת ?

א ר נ ה

New member
קראתי את "הירח ירוק בואדי"

ומאד אהבתי. זה הספר העברי הראשון (שאני קראתי) שמתאר מבפנים את הווי השכונות. ספרים אחרים בנושא זה נכתבו על ידי צופים מבחוץ, וההבדל נכר. "הירח ירוק בואדי" מתאר את החיים בשכונת התקוה מנקודת ראות של ילד מילדי השכונה, ואכן דודו בוסי הוא בן שכונת התקוה. התיאורים של תושבי השכונה, היחסים ביניהם, היחסים בין בני משפחה, חיי הילדים, כולם משכנעים מאד ונוגעים ללב. אם "פרא אציל" לא נופל מהספר הראשון של דודו בוסי - כדאי מאד לקרוא! גילוי נאות - יכול להיות שדעתי היא דעת המיעוט. כל האנשים האחרים שאתם דברתי על הספר אמרו שהוא "ככה-ככה".

Noya111

New member
../images/Emo51.gif דברייך הצליחו לעורר בי

סקרנות גם לגבי הספר הראשון. נשמע שהוא כותב בצורה מאוד אוטנטית, כפי שבאמת יש לצפות ממישהו שאכן היה "בפנים", כלומר בתוך תוכו של החווי שהוא מתאר.

למעלה