F funnydog New member 8/9/03 #21 רגיל לא נראה לי שיש סיבה להתחיל עם אוטומט. זה סתם מגביל אחר כך. רק אם מסתבכת עם הילוכים אחרי הרבה שיעורים כדאי לעבור.
רגיל לא נראה לי שיש סיבה להתחיל עם אוטומט. זה סתם מגביל אחר כך. רק אם מסתבכת עם הילוכים אחרי הרבה שיעורים כדאי לעבור.
Y yuvale New member 8/9/03 #27 אני לומד על רגיל...ואוהב את זה.. סלחו לי אנשים טובים אבל אוטמט זה די עלוב מבחינת אתגריות אבל קלאסה בעיר כמו ת"א
אני לומד על רגיל...ואוהב את זה.. סלחו לי אנשים טובים אבל אוטמט זה די עלוב מבחינת אתגריות אבל קלאסה בעיר כמו ת"א
S sattla New member 8/9/03 #28 גם לא ממש אני נוהג בת"א וזה לא ממש קלאסה יש לי 2 מכוניות אחת אוטומט אחת רגיל אני נהנה יותר ברגיל כן כן גם בפקקים בת"א אהה ואני לא דוגמא
גם לא ממש אני נוהג בת"א וזה לא ממש קלאסה יש לי 2 מכוניות אחת אוטומט אחת רגיל אני נהנה יותר ברגיל כן כן גם בפקקים בת"א אהה ואני לא דוגמא
S sattla New member 11/9/03 #45 תתפלא.... אני לא נהנה, אבל אני לא סובל עצם ההילוכים... אני שונא לעמוד בפקק, לא שונא את הקלאץ' בפקק. ז"א גם ברגיל וגם באוטומט הייתי סובל באותה מידה...
תתפלא.... אני לא נהנה, אבל אני לא סובל עצם ההילוכים... אני שונא לעמוד בפקק, לא שונא את הקלאץ' בפקק. ז"א גם ברגיל וגם באוטומט הייתי סובל באותה מידה...