מי מכם לומד על רכב עם תיבת הילוכים אוטומטית? ולמה? מי מכם לומד על רכב עם תיבת הילוכים רגילה? ולמה? ומה אתם חושבים על נושא תיבת ההילוכים בלימוד הנהיגה? אשמח לתשובותיכם במהלך סוף השבוע. סוף שבוע רגוע
אני לומד על תיבה רגילה.....למה?כי אני מעדיף ללמוד על הילוכים רגילים ואז יהיה לי גם רישיון גם לרגיל וגם לאוטומט...ליתר ביטחון...... ומה דעתי על הנושא הזה? הכל הולך לי טוב עם זה אין לי בעיות
ואני חושבת שזה יותר טוב, כי אחרי שתוציא תצתרך דווקא לחפש אוטמט, זה מגביל אותך. וגם מה קורה בשעת חירום?? אתה תהיה מוגבל. עצה שלי רק תיבת הילוכים ר-ג-י-ל-ה!!
למה אוטומט? כשאתה לומד הילוכים אתה לפחות יודע מה קורה באוטו אתה מרגיש את האוטו אתה מרגיש את המנוע אתה שולט בו יותר כשאתה לומד על אוטומט אתה לומד לתת גז בוא אני ילמד אותך 30 שיעורים על אוטומט ב50₪ לשיעור אולי מישהו יסביר לי למה יש כאלה שלומדים על אוטומט? (לא כאלה עם מגבלות
כמוני!!! אבל אל תפער/י את פיך במהירות... גם אני כמו הרוב לומד על ידני... אבל זה לא אומר שאני אוהב את זה... ואני מודה לה' על זה שלהורים שלי יש אוטומט... כל השטויות האלה עם הקלאץ' הוציאו לי את כל העצבים. וגם בכלל לחשוב כל הזמן על להעביר את ההילוך לשם או לשם ואל תגידו לי שעם הזמן אתה מתרגל... נכון... אתה מתרגל.. אבל אתה עדיין צריך לחשוב על זה כל פעם... והאוטו יכול להיכבות לך... במיוחד אם אתה עוצר בפתאומיות בלי ללחוץ על הקלאץ'... והזינוקים בעליה... בקיצור... יתברך שמו של ממציא האוטומט!!!!
להעברת הילוכים מתרגלים אם אני הצלחתי יום אחד לנסוע ולדבר בטלפון(בלי דיבורית) לאכול ולעשות פרסה תוך כדי הורדת הילוך והעלאת הילוך בסופה אז זה רק אומר שהעברת הילוכים זה לא קריטי (אם כי זה מוגזם וחבר שלי היה בשוק) ועל כן אני בהחלט לא ממליץ לך או לאף אחד לעשות את מה שעשיתי אבל זה אומר שהקלאץ' בהחלט לא קריטי... לדעתי כבר בשיעור 30 מפסיקים לחשוב עליו... בעקרון אחרי שנה בכביש אני מבטיח לך שזה יהיה לך יותר נוח בעקרון הכי טוב שאתה לומד על הילוכים ...
זה היה מזמן אבל עשיתי 34-36 משהו כזה... וזה לא קשור לכמה שעשיתי אני פשוט חושב שב30 אתה כבר מפסיק את המחשבה על זה... אני עשיתי טסט לפני שנתיים וחצי אני ממש לא זוכר אם הרגשתי או לא
הגישו אותי לטסט בשיעור 35+- זה בגלל שעד אז לא עשיתי תאוריה בגלל זה כדאי לעשות קודם תאוריה ואז להתחיל בעקרון הייתי יכול לגשת על שיעור 28 רק אם היה תאוריה... לא נורא עוד 5 שעורים זה רק לטובה...