שאלה לי אליכם

BUGO 54

New member
שאלה לי אליכם

מי מכם לומד על רכב עם תיבת הילוכים אוטומטית? ולמה? מי מכם לומד על רכב עם תיבת הילוכים רגילה? ולמה? ומה אתם חושבים על נושא תיבת ההילוכים בלימוד הנהיגה? אשמח לתשובותיכם במהלך סוף השבוע. סוף שבוע רגוע

mc bige

New member
אני

אני לומד על תיבה רגילה.....למה?כי אני מעדיף ללמוד על הילוכים רגילים ואז יהיה לי גם רישיון גם לרגיל וגם לאוטומט...ליתר ביטחון...... ומה דעתי על הנושא הזה? הכל הולך לי טוב עם זה אין לי בעיות

shiranmomik300

New member
אני לומדת על תיבת הילוכים רגילה

ואני חושבת שזה יותר טוב, כי אחרי שתוציא תצתרך דווקא לחפש אוטמט, זה מגביל אותך. וגם מה קורה בשעת חירום?? אתה תהיה מוגבל. עצה שלי רק תיבת הילוכים ר-ג-י-ל-ה!!

shiranmomik300

New member
כי יש אנשים

שלקראת ההתחלה הם מחליטים לקנות מכונית זולה. מכונית פשוטה....ואז זה מה שמגביל....

NBGirl

New member
אני למדתי על רגיל ../images/Emo163.gif

שווה להשקיע עוד קצת וללמוד על רגיל, כי אח"כ יש אפשרות לנהוג על כל רכב שרוצים ולא רק אוטומטי..

alomm

New member
אני....ידנית...

כדי שאני יוכל לנהוג בכל תיבה וגם כי בידנית מרגישים את הרכב.....

Ibiza1800

New member
ידנית רק ידנית

כי אוטומט זה מגעיל!!!! ידני יותר כיף (למי שאוהב נהיגה) וזה יותר חסכוני...וגם זה לא מגביל אותך!

sattla

New member
ידני למה?

למה אוטומט? כשאתה לומד הילוכים אתה לפחות יודע מה קורה באוטו אתה מרגיש את האוטו אתה מרגיש את המנוע אתה שולט בו יותר כשאתה לומד על אוטומט אתה לומד לתת גז בוא אני ילמד אותך 30 שיעורים על אוטומט ב50₪ לשיעור אולי מישהו יסביר לי למה יש כאלה שלומדים על אוטומט? (לא כאלה עם מגבלות
)

Krishi

New member
כי יש כאלה ששונאים ידני!!!

כמוני!!! אבל אל תפער/י את פיך במהירות... גם אני כמו הרוב לומד על ידני... אבל זה לא אומר שאני אוהב את זה... ואני מודה לה' על זה שלהורים שלי יש אוטומט... כל השטויות האלה עם הקלאץ' הוציאו לי את כל העצבים. וגם בכלל לחשוב כל הזמן על להעביר את ההילוך לשם או לשם ואל תגידו לי שעם הזמן אתה מתרגל... נכון... אתה מתרגל.. אבל אתה עדיין צריך לחשוב על זה כל פעם... והאוטו יכול להיכבות לך... במיוחד אם אתה עוצר בפתאומיות בלי ללחוץ על הקלאץ'... והזינוקים בעליה... בקיצור... יתברך שמו של ממציא האוטומט!!!!

sattla

New member
לא אתה לא צודק במיאית!!

אני לדוגמא (ולא היחיד) בכלל לא חושב על הקלאץ'
להעברת הילוכים מתרגלים אם אני הצלחתי יום אחד לנסוע ולדבר בטלפון(בלי דיבורית) לאכול ולעשות פרסה תוך כדי הורדת הילוך והעלאת הילוך בסופה אז זה רק אומר שהעברת הילוכים זה לא קריטי (אם כי זה מוגזם וחבר שלי היה בשוק) ועל כן אני בהחלט לא ממליץ לך או לאף אחד לעשות את מה שעשיתי אבל זה אומר שהקלאץ' בהחלט לא קריטי... לדעתי כבר בשיעור 30 מפסיקים לחשוב עליו... בעקרון אחרי שנה בכביש אני מבטיח לך שזה יהיה לך יותר נוח בעקרון הכי טוב שאתה לומד על הילוכים ...

sattla

New member
אני אישית עשיתי כ35 אני לא זוכר...

זה היה מזמן אבל עשיתי 34-36 משהו כזה... וזה לא קשור לכמה שעשיתי אני פשוט חושב שב30 אתה כבר מפסיק את המחשבה על זה... אני עשיתי טסט לפני שנתיים וחצי אני ממש לא זוכר אם הרגשתי או לא

SDRules

New member
שאלה לי אלייך.. (לא קשורה לנושא!)

באיזה שיעור הגישו אותך לטסט פנימי? (אם אתה זוכר....)

sattla

New member
ממש לפני הטסט לדעתי או

קצת אחרי שעברתי תאוריה... לא ממש זוכר למה?

sattla

New member
אהה ואגב

הגישו אותי לטסט בשיעור 35+- זה בגלל שעד אז לא עשיתי תאוריה בגלל זה כדאי לעשות קודם תאוריה ואז להתחיל בעקרון הייתי יכול לגשת על שיעור 28 רק אם היה תאוריה... לא נורא עוד 5 שעורים זה רק לטובה...

SDRules

New member
סתם... עוד לא עשיתי טסט פנימי

(מקווה בקרוב.. אני שיעור 31) ורציתי לדעת אם עד שיעור 35 יש סיכוי שיגישו אותי לטסט!

sattla

New member
יש סיכוי

יש סיכוי אבל המורה צריך להגיש אותך שיעור 33 לפנימי וככה אולי תיגש ב35 לחיצוני בכל אופן זה נשמע לי מאוחר בהצלחה

למעלה