שאלה לי אליכם

thenewone

New member
אני מסכים.

כמו שאמרתי בתחילת הת'רד, זו כמות שיכולה להוריד סוס. אין מצב שמיהשו שתה את זה ועוד אחרי זה היה פה בכדי לספר.

lao lao

New member
../images/Emo4.gifאותי מעניין רק דבר אחד...

אם השירותים החזיקו מעמד כשהוא השתין......

Vindictively

New member
....................

כי כמו שאמרתי, אתה יכול לקפוץ לי. לא מעניינת אותי בגרוש הזיוני שכל שלך על הגיון בריא וכל הנסיון הרב שיש לך. זה גם נורא אידיוטי שאתה מנסה להוציא אותו כילד קטן שרוצה להתלהב. הגיון לא תמיד מנצח את המציאות. אתה לא היית באותו הלילה. אתה לא נמצא בחיים שלו. אתה לא יודע מי הוא. אתה לא יכול לדעת אם הוא משקר או לא. הבחירה החכמה של מילים ושל מעשים לא תקפה לגביך. אנשים שרוצים שהשיפוט שלהם ייצא צודק בדרך כלל חוקרים מקרה לעומק לפני שמבקרים אותו. ולא מסתמכים רק על הגיון. ו-לא- משנה כמה הנסיון שלך והידע ה"רב" מראה אחרת.

Vindictively

New member
אגב.

אני קיבלתי את תשובות שלי אם אתה נרדם בלילה יותר בקלות במחשבה ששיקרתי ושהאינטיליגנציה שלך תפסה אותי על חם, שיהיה לך לבריאות. לפורום הזה אין לי כוח כבר לחזור.

hermis1

New member
ריבונו של עולם, למה?? מה עשינו??

בבקשה תישארי בפורום. עכשיו שאני חושב על זה לא ברור מה עבר לי בראש שקראתי לגבר שכבר עבר בר-מצווה, ילד. זה היה מעשה שלא יעשה, נלוז ושפל. כוונתי לא היתה להציג (לא "להוציא אותו", "להציג אותו" עוד כמה שנים הגבר יעשה בגרות בלשון ויוכל לעזור בנושא) אותו כילד שרוצה להתלהב, שהרי ברור שמדובר בשישים קילוגרמים של אחריות ובגרות. סליחה, שישים ושתיים בסיום המשתה. אכן לילות מתוקים עוברים עלי, לילות בהם הרגשת החמימות זורמת בעורקי ומחשבות תפיסתך על חם לא נותנות לי מנוח. הו כן, מאושר אני וכל זאת רק בזכות ידידיך הגוזמאים, תודה לך. נ.ב אם אמרת שלא הכרת אותו באותה תקופה, כך שהרבה מהדברים שהטחת בבוז תקפים לגביך, ציטוטים (תרגמי ללשון נקבה): אתה לא היית באותו הלילה. אתה לא נמצא בחיים שלו. אתה לא יכול לדעת אם הוא משקר או לא. לילה טוב. אם את לא מצליחה להירדם, נסי ליטר וודקה, לשיפור הפרספקטיבה, והבנת הנושא.

Vindictively

New member
תעבוד על הציניות שלך.

<<אתה לא היית באותו הלילה>> א. אני שמעתי ממקור ראשון. ב. זאת לא הפעם הראשונה שהוא שותה ככה. במקרה הספציפי שהוא הגזים בכמות השתייה לא הייתי ולא הכרתי אותו. <<אתה לא נמצא בחיים שלו>> מה גורם לך לחשוב שאני לא נמצאת בחיים שלו? הוא הבן אדם הכי קרוב אלי בעולם. והכי חשוב לי בעולם. <<אתה לא יכול לדעת אם הוא משקר או לא>> ההצהרה הזאת באמת שלא תקפה לגביי. אם אני יכולה לסמוף על מישו, זה עליו.

hermis1

New member
לא אמרת שאין לך חשק לחזור לפורום?

כבר רואים שאי אפשר לסמוך על מילה שלך. א. אם אני אספר לך (ממקור ראשון) שאני וינסטון צ'רצ'יל, זה יהיה נכון? ב. בערב הנידון, לא הכרת אותו. אני יודע שאת נגד הסתמכות על היגיון, אבל זה לא מעיד על כך שלא "היית בחיים שלו" באותו זמן? ג. אמונה עיוורת הוכחה לאורך ההיסטוריה תמיד כדבר טוב, צוררים רבים וטובים יעידו על כך. יפה שאת סומכת עליו. עדיין יש כאן עסק עם "עדות שמיעה" ו"ראיות נסיבתיות" (בתקופה שעוד לא הספקתם לקרוא את התרגום בטלוויזיה לפני שהוא מתחלף, ראיתי הרבה "פרקליטי LA", משם הידע).

Vindictively

New member
"אין חשק"

מראה על ההרגשה שלי כלפי הגולשים. לא על החלטה. ככה שעל איזה מילה בדיוק היית אמור לסמוך...? א. הגיון לא משחק כאן תפקיד. כאן זאת מציאות. הוא מת אחרי מלחמת העולם השנייה. שהוא היה בן 80. תעשה לבד את החשבון. אז נכון שעכשיו תגיד לי ו"מה הפואנטה שלי?" שזה לא הגיוני. בלה בלה בלה נכון זה ההגיון. אז הנה השוני- ההגיון שאתה התבססת עליו הוא הגיון שבא מהמוח שלך, אין לך הוכחה מדעית שזה לא ניתן לקרות או שום דבר דומה. אני התבססתי על עובדות היסטוריות ומתמטיקה. ב. שאמרתי "אתה לא בחיים שלו" הכוונה הייתה שאתה לא יודע מי הוא, אתה לא יודע את עברו ואתה לא יודע כמה אפשר לסמוך עליו. ג. אם שמת לב אנחנו לא בבית משפט. ומערכת יחסים בין שני בני אדם לא משנה מה סוגה לא מתבססת על חוקים, קווי דרך ומערכת מסוימת. חבל מאוד שאתה נותן לי דוגמאות סתמיות מאיזה סדרה משפטית שהיית רואה בעברך הרחוק כטיעונים שלך.

למעלה