שאלה לי אליכם

Vindictively

New member
שאלה לי אליכם

נער בן 14 גובה 1.73 (פחות או יותר) משקל 60 ומשו שותה במהלך ערב ליטר וודקה, שלושה שוטים של טקילה ושתי בירות. מנסיון וידע כללי או לא יודעת, כמה אחוז אלכוהול אתם משערים שהיה לו בגוף? תודה

thenewone

New member
החישוב פשוט, תעשה ככה

ליטר וודקה, ז"א 400 CC אלהוכול, כמות שיכולה להרוג סוס לדעתי. שלושה שוטים של טקילות ז"א 3*60 cc בערך, בכל שוט של טקילה גם יש בערך 40% אלהוכול ז"א שיש לנו 40% מתוך 180 ז"א עוד 72 CC אלכוהול. עוד שתי בירות, נניח חצי ליטר כוס. ז"א שיש לנו עוד ליטר אלהכוהול על בין 6 ל - 8 אחוז אלכוהול, בערך בכל בירה. נניח ששישה אחוז אלכוהול, ז"א עוד 60 CC אלכוהול. ביחד יש לנו 60+72+400 = 532 cc אלהוכול, כמות עצומה. אני לא יודע כמה דם יש בגוף, אבל תחשב את זה והנה לך האחוזים, הרבה הרבה הרבה הרבה ושוב הרבה מעבר למותר וגם לרצוי אם יורשה לי.

yonien

New member
6-7 ליטר דם..

בוא נגיד קצת פחות מ 10% אלכוהול לפי החישוב של thewone

Vindictively

New member
אבל

(ואני מסתמכת על החישוב שלך כי אין לי כוח לחשב.. אולי מחר) נכון שאם אחוז האלכוהול מגיע לדם הוא 38% זה בעצם סף מוות? אז... משו לא מסתדר לי.. מחר בבוקר אני אחשב. :) אבל תודה

hermis1

New member
38% אלכוהול בדם זה לא סף מוות

זה כבר הרבה אחרי. הסיכוי היחיד שלך להגיע לכמות האלכוהול הנ"ל היא צוואה המפרטת קבורה באקווריום מלא כוהל

Orrza

New member
ובוא נגיד עוד דבר...

כמות האלכוהול בדם שתביא להרשעת נהג בנהיגה בגילופין (שכרות) הינה: שים לב: 0.05 אחוז. לא ממש השאלה שלך, אבל רק לידע כללי.

thenewone

New member
בגלל זה אמרתי

הרבה יותר מעל המותר, ובמקרה הזה גם הרבה הרבה יותר מהרצוי.

Vindictively

New member
כן.. אני יודעת שמעבר לרצוי

הוא התעלף וגם היה לו קשה לנשום מדי פעם..

bar wine

New member
חברה טובה לא נותנת לכך להתרחש../images/Emo178.gif

בהנחה שהאלכוהול נספג בדם בקצב של 5 CC בשעה , יקח לבחור כ - 5 ימים להתאושש. הבעיה היא אחרת : הבנאדם גורם לעצמו נזק בלתי הפיך לכבד ויותר מכך הוא עשוי לפגוע בעצמו ובסביבתו ( דבר שאמור להדאיג אותנו יותר ), לעיתים הנזק המיידי יכול להיות כזה שהוא יפסיק לנשום עד .... חצי קומה מתחת לאדמה. בחייך , תעשי לו טובה - אפשר להנות מאוד גם עם הרבה פחות אלכוהול.

MEIMIS

New member
או בכלל ללא אלכוהול...

ה"נער" בן 14.. יש לו חלב על השפתיים

Vindictively

New member
חשבת אולי לשאול לפני שאת ממהרת

לשפוט? לא הכרתי אותו אז באותה תקופה בכלל. ולא לקח לו חמש ימים, בבוקר אחרי הוא סתם הקיא תנשמה שלו אבל אחרי הצהרים הוא היה בסדר.

hermis1

New member
מספיק כדי לגרום לו להגזים בגדול...

ליטר וודקה????? מצטער אבל אני פשוט לא מאמין

Vindictively

New member
לא שאלתי כדי שתאמינו.

אין לך תשובה בשבילי אל בכלל תטרח לכתוב תגובה.

SigiWigi

New member
ליטר וודקה...

אני איש לא קטן (130 קילו ליתר דיוק) וליטר וודקה זה WAYYYYYYY TOO MUCH בשבילי... אז 10% אלכוהול בדם.. זה מטורף... ולא הגיוני מה שכן.. שבהקאה אתה דיי מוציא חלק מהאלכוהול שיש לך בקיבה ועדיין לא נספג.. ד"א לידע כללי... כמה אחוזי אלכוהול צריך בדם בשביל למות ?

siete

New member
לא ענו לך כמה וכמה אנשים למעלה?

לכולם מותר להגיב, גם אם התגובה לא קשורה או לא מוצאת חן בעיני מישהו. ו...
ברוכה הבאה לפורום.

Vindictively

New member
לא קשור ללא מוצאת חן

הודעה מיותרת חוסר אמון וזלזול. זה אפילו לא סתם "ספק" במה שאמרתי, היא פשוט החליטה לעצמה שהנער שיקר. בלי לשאול, בלי לברר. אז תשנני משפט- סייג לחוכמה שתיקה.

hermis1

New member
../images/Emo6.gifVindictively יקרה ונער שיכור,

ישנם דברים שאינם מסתדרים עם ההיגיון הבריא, באותה מידה שמוזיקאי לא יאמין למי שיטען שאחרי שבוע של לימודי גיטרה הוא כבר מנגן את התקליט האחרון של סטיב ווי ומתכנת מחשבים יפקפק במי יטען כי קורס הכרת המחשב בסיוון הוא כתב קוד של מערכת הפעלה. כך המצב גם כאן, משך הרבה זמן אני עובד בתחום, ולטענתך הילד המדובר שתה כ-1200CC וודקה וטקילה (כ40% אלכוהול) ועוד שתי בירות. אחרי שנים של עבודה בברים, אני יכול לומר לך שאם הילד היה אומר שהוא נפנף ממש (אבל ממש) חזק בידיים ועף כל הדרך לסקוטלנד, הספק היה קטן יותר ממה שהוא עכשיו. אנשים גדולים בהרבה (פיזית כרונולוגית ונפשית) מאותו ילד, שמאחוריהם היסטוריה ארוכה של שתיית אלכוהול לא מגיעים למצב בו הם שותים 40 (!!!) צ'ייסרים בערב (צ'ייסר=1כוסית בנפח 30CC) ובירות. פשוט לא. תופעה ידועה ומוכרת היא שאנשים אוהבים להפריז בתאור כמות שתייה, אולי זה מרשים או נחשב "הישג" בחוגים/גילאים מסוימים. לדעתי שני שאטים של אקטימל וגבינת סקי יותר יתאימו לגיל 14.

למעלה