שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם

אילו היו נותנים לכם לבחור איזה אמןישראלי הייתם הולכים לראות כאן בטורונטו. וכמה הייתם מוכנים לשלם על כרטיס להופעה כזו. השאלה נשאלת במלוא הרצינות. 1. רוחמה רז - 25-40$ 2. מתי ורחל כספי - 30-45$ 3. רונית אופיר - 25$ 4. יגאל בשן - 40$ 5. איל גולן- 45$ 6. זהבה בן 50$ 7 אריק סיני 35$ יש אמנים שהייתם רוצים לראות ולא נמצאים ברשימה אנא הוסיפו אותם. אנא התייחסו להודעה זו ברצינות בה נכתבה. תודה.

Maple Leaf

New member
אולי משהו קצת יותר עדכני?

רוב האמנים מהרשימה הנ"ל הם משנות ה-70. אולי משהו כמו: יובל בנאי, חמי רודנר, ירמי קפלן, מוקי, הדג-נחש ? ידוע לי שחלק מהם מופיעים בארה"ב מדי פעם.

אלו דורשים שמונים דולר

להופעה מאדם מינימום... אבל נראה .. הדג נחש הירושלימים.. אגב .. עובדים איתם על משהו לקראת יום ירושלים הבא.. בעוד עשרה חודשים כזה. אתם תהיו הראשונים לדעת

Yoav R

New member
גידי אריק רמי...

גידי גוב אריק איינשטיין רמי קלינשטיין משינה ! אביב גפן טיפקס אתניקס ריטה - עם/בלי רמי לכל אלה הייתי מוכן לשלם יותר. לי אישית הרשימה שכתבת לא הכי מתאימה. אולי הייתי הולך עם הבנות לאייל גולן ב- 45$ - תלוי במועד. לדעתי הוא היחידי שיכול למלא אולם כמו ששרית חדד מלאה.

רשימה טובה יש לך

אריק איינשטיין כידוע לכולנו לא רק שלא מופיע בכלל . הוא גם לא הופיע בחו"ל אפילו פעם אחת. ריטה ורמי , שוחטים במחיר. אייל גולן היה כאן בשנה שעברה טיפקס ובכלל להקות .. קשה לשלם להם את המחיר שהם רוצים. זאת אומרת לאתניקס אישית הייתי משלמת עד 100 דולר ליחיד בהופעה. כי הם שווים אבל כמה כמוני יש?

Taz Mania

New member
לא ברור ../images/Emo5.gif

אין מספיק הופעות בטורונטו שצריך להביא אמנים מישראל? וזה מעלה שאלה נוספת: ישראלים שחיים ישראל בקנדה. האם אין פה איזה פיספוס מסוים?

מה לא ברור

מה רע בלראות אמן ישראלי מהבית מידי פעם? יש אולי מספיק הופעות בקנדה, אז מה? הן לא מדברות אלינו, לא בשפתנו, ומה רע בלשמור על קשר עם התרבות הישראלית? הפיספוס הוא כשלא שומרים לדעתי.

drz400e

New member
מסכים

בדיוק כמו שם הפורום הזה,אנחנו ישראלים בקנדה. המעבר לכאן לא צריך לגרום לניתוק או התכחשות למקום ולתרבות שממנו באנו. זה לא שחור ולבן,ומוזיקה היא תמיד אחד הגורמים הכי מקשרים לתרבות שלך.אני מסכים שלא צריך לחיות את התרבות שלך תוך ניתוק מהתרבות המקומית,אבל אין שום סיבה להתנתק ממנה רק בגלל שאנחנו חיים כאן. אני(למרות שאף אחד מהרשימות למעלה לא מדבר אלי-למעט אולי דג-נחש)ממש יכול להבין את הרצון לראות הופעות של אומנים ישראלים כאן.

יש כאן עוד אמנים ישראליים

המופעים פה ושם . ובצורה נחמדה. לא מפריע לדעתי לצורך של הופעות ומופעים של אמנים מישראל.

blondini

New member
יוזמה ברוכה ../images/Emo163.gif

הייתי מוסיף לרשימה: יהודית רביץ דייויד ברוזה ריקי גל דני רובס וכמובן כל להקת רוק מפורסמת: משינה כבר אמרו... זה לא מפריע לי להנות גם מהופעות לא ישראליות כמובן: עד עכשיו ראיתי את המופע של הרולינג סטונס, איי.סי.די.סי וכל השאר, וגם הופעה של בון ג'ובי. אפילו נכנסתי פעם לפורום מעריצי שנאיה טווין...

rockymountainer

New member
על איזה פספוס אתה שח ? ומה הקשקוש

המוזר על "לחיות ישראל בקנדה" ? עלי לציין שאתה מייצג תופעה ייחודית לישראלים: אף מהגר איטלקי \ קוריאני \ סיני \ רומני \ אוקראיני בקנדה אינו מתבייש בתרבותו המקורית ואף גאה בה. יש קבוצה של מהגרים ישראלים, די קטנה עלי לציין, שלא רק שמנסים בכל כוחם להתכחש למוצאם וזו כמובן זכותם המלאה, אלא גם מלגלגים על מהגרים ישראלים אחרים שהם לא מנסים להפוך ל"קנדים אמיתיים". וזה כבר לא בסדר. קנדה מתגאה בהיותה multicultural ובצדק. אתה ידידי, נופל למלכודת שאתה מנסה לברוח ממנה בכל כוחך: אתה מתנהג כישראלי מצוי בישראל, שלא רק יודע איזה סוג של תרבות חייבים כולם לצרוך אלא גם חושב שקנדה צריכה להיות איזה כור היתוך דמיוני המייצר "קנדים כהלכה". לעצם הענין: הופעות של אמנים ישראלים אינן קשורות ואינן מחליפות הופעות של אמנים מקומיים משובחים, ולהיפך. יש מקום לכולם, והתופעה המוזרה הזו של נסיון להתנער מכל מה שמריח ישראל והגדרת "פספוס" לתופעה ברוכה של צריכת תרבות ישראלית בקנדה, הינן מיותרות לחלוטין ואף מנוגדות לרוח הקנדית שהמחבר מנסה בכל כוחו לאמץ.

Am and Am

New member
מוזיקה ותרבות

מוזיקה היא דבר שגדלת איתו, מוזיקה היא חלק מהשורשים שלנו, מוזיקה היא חלק מהתרבות שלנו הישראלית הכ"כ מגוונת,מוזיקה היא חלק מהזהות של כל אדם... אי אפשר לקום יום בהיר אחד ולשנות את הטעם שלך במוזיקה ובמקום לשמוע אריק איינשטיין, לשמוע מוזיקת קאנטרי ושנייאה טווין.... נקודה למחשבה!!! אף אחד לא בודק את מידת ההתאקלמות של מהגר ע"פ נטיותיו המוסיקליות...אם השתנו או לא וחזרה לעניין האמנים..באמת יוזמה מבורכת.. הדג נחש נשמע מעניין מאוד!!! כי כל הזמן נוטים לשלוח לפה אמנים של הזמר המזרחי שמאוד פופולרי אבל לא מדברים לכולם. לגבי המחיר.. אני למשל לא הייתי משלמת יותר מ - 50 דולר לאמן ישראלי... או אפילו 60... אם ברוס ה"בוס" לוקח 90 דולר להופעה שלו בספטמבר... אין סיבה שאמן ישראלי יגבה כ"כ הרבה כסף על כרטיס... דרך אגב כמה עלו הכרטיסים לשרית חדד ואייל גולן?

dana2401

New member
דודה יקרה!

אפשר לשאול אותך,איך את קשורה לאמרגנים? האם לא ניתן להגיע לפשרה,70$ לאומנים השויים...........

האמיני לי

שלו היה הדבר בשליטתי, היינו עושים הכל. אבל יש תמיד לחשב גם עלויות וסיכונים. הם האמנים , לא מוכנים לשום סיכון. לכל אחד מחיר הופעה שלו. תוסיפי לזה טיסות, נגנים, מלונות, אוכל, ציוד טכני, אולם, הדפסת כרטיסים, פרסום.. לא קל .. אבל לא מפסיקים לקוות. בואי נשאל אותך שאלה בהפוך: בעבור הופעה של איזה אמן או אמנים היית משלמת שבעים דולר ובאיזו תדירות?

New Canadian

New member
ביקשת - קיבלת

הייתי מת לראות ומוכן לשלם 50-60 דולר לכרטיס עבור: דנה ברגר משינה מאוחדת ברי סחרוף

למעלה