שאלה לי אליכם.....

alyssa and gale

New member
שאלה לי אליכם.....

אם היתה לכם אפשרות לחיות חיי נצח ! בתור מה הייתים נשארים?? הייתם רוצים לחזור להיות תינוק - כשהכל נראה ורוד וטוב בתור נער או נערה מתבגרים בתור בוגר בסביבות 20-30 או בתור זקן או זקנה??? ולנמק את הבחירה אני הייתי בוחרת לחזור ולהיות תינוקת - שהכל נראה ורוד טוב שאין רוע בעולם , שאנשים חיים בהרמוניה וטובים אחד לשני!!

דוVשה

New member
זקנה

עם כל נסיון החיים שצברתי, כי זקנה, מעבר למילה היא כלום. רק מילה ולא משקפת שומדבר אחר בנפש... אז לפי דעתי הייתי מעדיפה לחיות עם כל השיעורים שלמדתי בידיעה שכל יום יש משהו חדש...

tivol man

New member
לגיל שבו ארגיש שלמות עם עצמי...

אני אחזור אלייך תוך עשור או חמש שנים אבל בטח זה יהיה משהו כמו עכשיו או לפני שנתיים או עוד שנתיים.. הגיל בו תהיה אהבת אמת...? בגיל 25 יש לך הכי הרבה בחירות, בדיוק הכול מותר, בדיוק הכול עוד לא מתחיל להגמר שיא הארטיק!

לא הייתי רוצה ...

בחיים לחיות חיי נצח... הייתי משתעממת .... לא סתם חיי האדם שאולים לזמן קצוב מראש.. אני חושבת שיספיק לי לחיות עד גיל 75-80 ואולי גם זה יותר מידי .. אח"כ אני בטח יהיה בלה מידי
...

../images/Emo45.gif, ואם היו חיי נצח לא הייתה בנו

המוטיבציה להספיק, לשנות ולחדש דברים פשוט היינו דוחים עד לאין קץ ... סוף הוא גם ת מ י ד התחלה של משהו

ה מוזה

New member
אז חשבתי וחשבתי.. וחשבתי

בהתחלה חשבתי לי "וואו תינוקת נצחית " נהדר - אבל לא . לא רוצה להיות תלויה בגדולים ולהיות לא מובנת אחכ חשבתי אולי זקנה - באמת ,בשביל מה ללמוד לנצח ? עדיף להיות לנצח בגיל שבו כבר הבנתי הכל (או כמעט) כבר חוויתי הכל (או כמעט) אבל לא . זה משעמם להיות ככה לנצח בלי חידושים ועם כל הניסיון אז חשבתי אולי באמת בתור בוגרת - גיל 20 30 נראה לי מקום טוב באמצע אבל לא . לחיות לנצח באמצע ? כשעדיין יש את כל השאלות ואין תשובות אז בחרתי לי גיל אני רוצה להיות בת 6 לנצח
ולמה? כי זה הגיל שבו יש את התמימות הכי מדהימה את העצמאות והחופש לחקור את העולם בסקרנות דימיון שאינו כבול למסגרת כן, גיל 6 זה גיל טוב לחיי נצח

ה מוזה

New member
בואי הנה את ../images/Emo70.gif

טוב לראות אותך
שלומות ואהבה לשיריה

היי מתוקות שלי...../images/Emo13.gif

שיריה השאירה לי מסר ממש אתמול... היא חוזרת במוצאי שבת... ולדעתי ביום ראשון כבר נראה את זיו פניה כאן על המסך. אני נהנית לי מהחופש, לכן אני לא הרבה ליד המחשב... אני יוצאת לחצי שעה ואחזור בלי נדר לכתוב את פרשת השבוע.

בעקרון נראה לי שחיי נצח זה מוגזם

ובכלל שאומרים נצח מתכוונים עד המוות. אבל אם בכל זאת הייתי צריכה לבחור גיל הייתי בוחרת בגיל ההתבגרות. ולא אני לא מהזקנים שחושבים אחורה על כמה גיל ההתבגרות הוא יפה. אני כולה בת 17... והוא לא כזה יפה. אבל תחשבו על זה... גיל ההתבגרות זה לחיות כמו ילדה כשבא לנו... וההורים פותרים לנו את הבעיות... ואין לנו כזה הרבה התתחייבויות... אבל גם כמו מבוגרת... כי ככה מתייחסים אלייך ומדברים אליך ... וגם נותנים לך תפקידים של "גדולים" וחוץ מזה אם אני אחייה מספיק שנים בגיל הזה אני בטח ילמד אותו מספיק טוב בשביל להנות ממנו...

עכשיו לי יש שאלה בשבילכם:

לו הייתם יודעים שבעוד שנה תמותו באופן פתאומי האם הייתם משנים דבר מה באורח חייכם הנוכחי? אני חושבת שהייתי ניהית יותר סלחנית כלפי אנשים.

ה מוזה

New member
הייתי

אומרת יותר פעמים "אני אוהבת " ליותר אנשים אגב כנסי לסקר , תמצאי שם הרבה תשובות לשאלה דומה ובהזדמנות זו רוצה לברך אותך בברכת
ברוכה הבאה וברוכה השבה

ענבר1

New member
אני חושבת..טוב אני די בטוחה

שהייתי סולחת יותר שהייתי עושה הכול כדי לבלות כמו שיותר עם אנשים שאני אוהבת והייתי מראה להם הייתי ישנה פחות אוהבת יותר

moran500

New member
הייתי...

הייתי נהנית ככל שאני יכולה, אוהבת ככל שאני יכולה... אהבתי אתמה שמוזה אמרה "הייתי אומרת 'אני אוהבת' יותר ליותר אנשים" ובכלל אני מה שנקרא (וסליחה על הביטוי) hug slut (אני מקווה שככה כותבים, פשוט בעברית זה נשמע בוטה כדי לכתוב בפורום...
) אני נותנת חיבוקים לכל מי שרוצה!!! אבל ממש כל מי שרוצה.... זה פשוט כ"כ כיף אז סביר להניח שהייץי נהיית עוד יותר כזאת.... =)

למעלה