שאלה לי אליכם:

ליביי

New member
שאלה לי אליכם:

זהו הסמס' הראשון שלי באו"פ. הכיוון שלי הוא ניהול/ניהול+וכלכלה. הבעיה היא שאני חוששת שמבחינת השקעת הזמן יהיה לי בלתי אפשרי ללמוד בכיוון כ"כ ריאלי שמצריך השקעה רבה בבית, לכן אני מתלבטת האם כדאי להחליט על מסלול של ניהול וסוציולוגיה או ניהול ומדע המדינה כדי שיהיו לי גם קורסים קלים. שאלתי היא האם, לדעתכם, כדאי להתפשר וללמוד ניהול/כלכלה+מקצוע לא ריאלי או שגם בניהול/כלכלה ניתן למצוא קורסים קלים לשלב בכל סמס' קורס אחד קל ואחד קשה יותר???? ועוד, מה קשה יותר, ניהול או כלכלה?

SilentWave

New member
מקווה שהבנתי את השאלה נכון..

אבל לא חייב שהמקצועות הראליים דורשים יותר השקעה ממקצועות הומניים. דווקא הממנים במקצועות ההומניים דורשים יותר השקעה לפי דעתי כי צריך "לחנטרש" המון, ובמקצועות הריאליים תשובה פתרון סופי ומהיר מספיק. כמו כן במקצועות ההומניים יש הרבה יותר חומר כתוב ללמוד.

eyalap

New member
לדעתי

יהיה עדיף לך כלכלה וניהול. בכלכלה משולבים המון קורסים קטנים שלא עוסקים ביותר מדי חומר. גם בניהול יש קורסים שלא צריך לפתוח את הספר ומטלות לא לוקחות ממספר שעות בודדות למשל 6 נקודות מתקדמות מאסטרטגיה ליחידה עסקית. בסוציולוגיה ומדעי המדינה אני יודע על קורסים רבים עמוסים מאוד בחומר לעומת קורסים בניהול שמבחינת נפח חומר לא גדולים במיוחד.

למעלה