שאלה לי אליכם...

p i x i e

New member
שאלה לי אליכם...

עשיתי כמעט כל שהצעתם לי לעשות ובעיקרון הצלחתי אבל ניסיתי לעשות כישוף של שינוי צבע עיניים וזה לא הצליח. בנוסף לזה אני וחברות שלי עשינו את הכישוף שמרימים מישהו עם אצבע אחת כל אחת.זה היה נראה כאילו זה הצליח אבל חברה שלי לא התרוממה לחלוטין. השאלה שלי היא כזאת...האם מישהו ניסה את הכישופים האלה?ובקשר לכישוף שמרימים מישהי האם באמת הצלחתם להרים מישהו אבל שהוא ממש ריחף וגופו היה ישר?... תודה מראש שרון

itai90

New member
הי

בקשר לשתי השאלות שלך התשובה היא כן א. השינוי צבע זה היה אחד הדברים הראשונים שעשיתי בהתחלה זבה קרה לי בלי כוונה זאת אומרת ראיתי משהו לדוגמא זרחן ואז העיינים שלי הפכו לצבע שלו אחרי זה למדתי איך עושים אפשר גם בכיפוף אבל אצלי זה טבעי לא יודע למה יש לי שאלה אליך כמה זמן לקח לך הכישוף? ב. בקשר לריחופו של אדם צריך בישביל זה הרבה אנשים(2-4 כולל המורם) צריך להאמין שזה יקרה וזה יקרה לי לכך כמה וכמה ניסיונות עד שזה עבד והבחור ריחף לגובה מטר תתמני זה מה שיש לי לומר מקווה שעזרתי בברכת האור פם

grizelda

New member
הסבר

אוי, מבדר... אנשים שבאים לפה ושואלים על כישופים שלא הצליחו להם. תנסו להבין שמאגיה היא הרבה מעבר ללחשים שרואים בסרטים "מגניבים" על מכשפות מודרניות... אתם לא יכולים לצפות שאיזה כישוף מהאינטרנט יעבוד לכם מבלי לדעת בכלל איך הוא פועל, מה זה כל התחום החדש הזה... אם אתם לא יודעים למה אתם נכנסים אל תעשו שום דבר. כי מבלי להבין זה לא יעבוד כמו שצריך ולדעתי זה אפילו די טיפשי. בקשר לשאלותיך: 1. כשרק התחלתי להתעניין במאגיה המקור היחיד שלי היה אתרי אינטרנט מפוקפקים (נחשבים אבל מפוקפקים) ושיחות עם אנשים שמתלהבים יותר מדי ממה שהם עושים ולא שמעו מעולם על המושג פרופיל נמוך. הכישוף הראשון שניסיתי לעשות הוא החלפת צבע העיניים כי זה באמת נראה נחמד, קל ולא פוגע באף אחד. כמובן שהתוצאות היו שוות לאפס. לא, עיניי לא השתנו ולא הרגשתי שום דבר מיוחד. אפילו לא נכנסה בי איזשהיא ישות שונה. מבאס, נכון? רק אחרי שנכנסתי לתחום יותר ברצינות והתחלתי ללמוד ולהבין מה זה מאגיה בכלל הבנתי למה זה לא פעל. 2. ניסיתי לעשות את ההרמה לפני בערך שבוע עם חבר שלי וידיד שלו. לשניהם יש אנרגיות מדהימות ושניהם ממש חזקים. חבר שלי מודע לכוחות וליכולות שלו וידיד שלו, שחזק פי 2 משנינו יחד, ממש לא מודע. בכל מקרה, הכישוף די התפקשש כי שלחתי את הריכוז והאנרגיות שלי לחבר שלי ולא לזה ששכב על הרצפה והיה מועד להרמה. כך שהתוצאות היו: התשישות שלי, הידיים הלוהטות (אופס) של חבר שלי והידיד המאוכזב. זה לא הגיוני לגשת למשהו שאת לא מבינה. העיצה שלי היא לא לגשת לשום כישוף או "טריק" מהספר עד שאת לא מבינה באמת מה את עושה.

...

ומכיון שאין לי כל רצון להיות מאלו שאומרים "כן,כן בדיוק מה שהוא אמר.." אני אוסיף ואומר: "אל תאכלי את האוכל שלך מהר כי אחר כך תהיי רעבה" תוכלי אותו לאט לאט ואז תהיי מסופקת (אל תשאלו אותי,זה ניראה לי מתאים).... בדיוק כמו שבעניינים הנוגעים למאגיה לא קופצים לקטע הפראקטי מיד לאחר שקראת כמה ספרים וראית כמה סרטים שניראים לך מגניבים, אם את עדיין במצב שבו את מאמינה לכל דבר שניראה מספיק "כישופי" (כישופי?!?!) או סתם במצב שאת מאמינה לכל דבר זה סימן שאינך יודעת מספיק.. אי אפשר ללמוד יותר מדי אבל אפשר ללמוד לא מספיק ולחשוב שאכן למדת מספיק... נושא כמו מאגיה זהו נושא המורכב בצורה מדהימה ואין אדם שמבין אותו עד הסוף אבל אני יכולה להבטיח לך שברגע שתתחילי ללמוד בצורה יותר רצינית ותרגישי באמת שאת מוכנה זה כן יצליח לך כי את תדעי יותר, ככל שאת יותר יודעת חומר תיאורטי כך יותר קל לך לבצע את המעשה הפראקטי שבדבר. מה גם שברגע שתגיעי למצב שאת אכן יודעת יותר את גם תראי שבמאגיה ניתן לעשות דברים יותר מדהימים מלהפוך צבע עיניים ובהרבה, עדיף לך ללמוד ולחכות עד שתוכלי לעשות דברים שאני בטוחה שעל חלקם לא חלמת מאשר ישר לקפוץ לזה ולבצע דבר כה סתמי כמו הפיכת צבע עיניים. שלך ניל.

p i x i e

New member
רק שתדעו...

לא באתי לכן בהתלהבות סתמית של מישהו שלא מבין והתלהב מסרט מטופש על מכשפות...אלא למדתי הרבה על כישוף ועל המשמעות של זה! אני רק ניסיתי לעשות דברים שהם ברמת קושי נמוכה בגלל שהרבה המליצו ...אפילו אחדים מהפורום...לא לי בכל אופן אבל לאחרים...עקבתי אחרי ההודעות! אתם שכמובן עוסקים במאגיה די הרבה זמן חושבים שבגלל שאני חדשה פה ולא כל כך משתתפת בפורום לא יודעת כלום על מאגיה!ופה הטעות שלכם ולכן הייתם יכולים להיות קצת יותר נחמדים... בכל מקרה תודה על העזרה שלכם

grizelda

New member
הסבר נוסף:)

תשמעי, כדי לעשות כישוף את צריכה קודם כל להצטרך את מה שאת רוצה לעשות. אם אין את הצורך בדבר אין טעם לבצע אותו. כך שאם את כבר רוצה להתחיל עם כשפים ברמה יחסית נמוכה רק כדי להרגיש ולהבין על מה קראת ועל מה כולם מדברים, אני מציעה לך לבצע קודם כל כישוף הגנה. זה הדבר שהכי נחוץ לך בתחילת דרכך. אל תקחי את הפורום הזה כמדריך אלא כמקור שמרחיב קצת את ראיית הדברים. זה מעניין מאוד לשמוע דעות שונות ולקרוא מאמרים. אבל אל תסתמכי עליהם ועל כל דבר שאת קוראת כאן. תרחיבי את האופקים שלך בדרכים שונות כדי באמת להתפתח. לא עוזרים פה יותר מדי למצטרפים חדשים כי לא יודעים בידי מי המידע נופל. כפי ששמת לב אנחנו גם לא משתפים את חברי הפורום השונים בלחשים כשפים וטקסים שונים שביצענו. פשוט מאוד כי הדיסקרטיות בדברים האלו, אני יכולה להגיד שאפילו קריטית. גם כשאני נכנסתי לפורום קיוויתי שיעשו לי את הדרך קלה וימליצו ל על לחשים שונים שאני יכולה לבצע ובאמת יספרו לי מה זה כל התחום הזה ומה אני אמורה לעשות בהתחלה. אבל זה לא קרה והבנתי שאת הכל אני צריכה לגלות בעצמי וזה גם כל היופי בזה. תביני שזה לא מרוע לב אלא מיאוש במקצת של ההסברה החוזרת לחדשים של דברים מסויימים. תישארי, תקראי, אפילו תכתבי את דעותיך ואת הצד הפרקטי תוציאי מהאינטרנט. זהו לא מקור אמין כל כך ואני לא חושבת שיעזור לך במיוחד. מצטערת אם הדברים שאמרנו- אני מדברת בשמי, לפחות- פגעו בך אבל זה לא מרוע לב.

L e s t a t

New member
איי גריזלדה!

הצורך אינו העניין, הרצון הוא העניין אך כמובן שגם לצורך יש השפעה - אומנם לא כמו למרכיבים פנימיים אחרים בכישוף. אצלי, צורך ורצון הם בערך אותו המרכיב. אני לא הולך ומקלל מישהו כי בא לי למרות שאני יכול לעשות את זה וזה יפעל כמו במצב שאני מקלל מישהו שרוצה להשמיד אותי אבל בד"כ "איפה שיש צורך בחיים יש גם רצון לחיות". אבל הצורך שלי בנטרול אותו אדם יהיה בעל משקל כשהכישוף יתנדנד על משקולת בין "לפעול" או "לא לפעול" (למרות שיש גם "לפעול כמעט" או "לפעול לא בדיוק כמו שהתכוון המשורר" אבל זה כבר סיפור אחר ובכלל שנוי במחלוקת). מצד השני, אם אני רואה את הקללה כדבר משעשע אני עלול להטיל אותה מתוך הצורך בשעשוע הזה שמסופק כמו כל יצר אחר. חוץ מזה, ענית יפה מאוד, קבלי ח"ח

grizelda

New member
...

כמובן שהצורך הוא לא הכל אבל במקרה הספציפי הזה יש לה את הרצון אך לא את הצורך לכן לא טוב שהיא תעסוק בפעולות מסויימות שהיא ציינה. :) מקווה שעזרתי

למעלה